Δες το βασικό πρόβλημα στο κόσμο σας  που αρχίζει από μια εικόνα!

Ο Έλον Μασκ μάλλον χτύπησε την Άμπερ Χερντ, και όχι ο Τζόνι Ντεπ, λέει η θυρωρός! μα φαίνεται τι μοχθηρός ειναι σε αυτή την φώτο... Tι δουλειά εχει με αυτόν αυτή?

Ο Έλον Μασκ είναι επιχειρηματίας και οχι εφευρέτης που λένε, ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογίας για τη διαστημική εταιρεία SpaceX, της οποίας είναι επίσης ο ιδρυτής, καθώς και ο γενικός διευθυντής και επικεφαλής τεχνολογικού σχεδιασμού της εταιρείας Tesla, Inc. (πρώην Tesla Motors), και ο πρόεδρος της SolarCity. Είναι επίσης συνιδρυτής των Tesla, Inc. και Zip2 και PayPal.

Έχει πολλά σημιτικά χαρακτηριστικά να αγοράζει εταιρίες η να δημιουργεί και εχει δεκάδες δούλους να δουλεύουν για αυτόν, μπορεί και βοήθεια από τους εκλεκτούς του Γιαχβέ αν και γράφουν για νοτιοαφρικανική καταγωγή μοιάζει περισσότερο για διασταύρωση σημιτικής ρατσας Ευρωπαίου και Κινέζου..

Νίκολα Τέσλα αληθινός εφευρέτης : πέθανε πάμφτωχος, Βέρνερ φον Μπράουν αληθινός εφευρέτης δεν έγινε πλούσιος ούτε επιχειρηματίας, και γενικά κανένας εφευρέτης δεν έγινε μεγάλος επιχειρηματίας και ζάπλουτος, τι σημαίνουν όλα αυτά?

Το να γίνεις πλούσιος επιχειρηματίας προϋποθέτει να ειναι ύπουλος και μοχθηρός, και έχουν φτιάξει ένα κόσμο που τους ευνοεί, εκτός ότι αυτό ειναι κλασικό σημιτικό χαρακτηριστικό.

Ένας έλεγε μα γιατί οι κάλοι άνθρωποι γεννιούνται φτωχοί? για τον απλο λόγο οτι πλούσιοι ειναι οι μοχθηροί συνήθως υλιστές φιλοχρήματοι και που θέλουν να επιβάλλονται στους άλλους άλλο ένα σημιτικό χαρακτηριστικο, και απο αυτούς βγαίνουν επίσης μοχθηροί:

Γιαυτό το λόγο έχετε μόνιμη οικονομική κρίση ώστε οι γυναίκες να ειναι πιο επιρρεπής να πηγαίνουν με αυτούς να κάνουν παιδιά και εξαπλώνεται η ράτσα τους, να μην κοιτάνε δηλαδή την ποιότητα του άνθρωποι αλλα το χρήμα , να γίνονται π@ρνες και ούτω καθεξής, αν ο κόσμος έχει ευημερία στην περίπτωση της Ελλάδας ποια θα πήγαινε με έναν ελληνόφωνο επιχειρηματία που δεν ξέρει τι έχει αλλα ζει σαν κακομοίρης για το πως θα κάνει όλο και περισσότερα λεφτά σε όλη την ζωή του? ενδεικτικά:

Το δελτίο του ΣΚΑΪ πάει άπατο με την Σία Κοσιώνη κλαψουρίζουν οι ελληνόφωνοι στις έγκυρες πήγες τους:

Toυς έπιασε ο πόνος για την Σία Κοσιώνη που δεν ανήκει στην ράτσα τους? φυσικά και οχι! είναι η σύζυγος του Δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη... Ψάχνεις να βρεις καμιά φώτο πεπεισμένος ότι έχει γεννήσει ελληνόφωνο που ουδεμιά σχέση θα είχε με αυτήν φυλετικά και πράγματι.. Ιδού και η απόδειξη από ελληνόφωνους που δεν έχουν δουλέψει πότε στην ζωή τους βγαίνουν επίσης ελληνόφωνοι :
Άσε που τις μετατρέπουν σε αριστερές ...Πας σε ένα μαγαζί και ηταν μια ευρωπαϊκού γένους με 3 μογγολάκια, δικά σας παιδιά? ναι λέει, γιατί κανένα δεν βγήκε σαν εσένα? αχού μην μου το θυμίζεις κανένα δεν μου έμοιασε! ο άντρας σου μοιάζει με άραβα υποθέτω ε? ναι που το κατάλαβες τον ξέρεις? γιαυτό βγήκαν μαυράκια μαντάμ και θα ειναι και αγρίμια... Έμεινε με το στόμα ανοιχτό! και έφυγες και την άφησες με την απορία. Σιγά μην κάτσεις να εξηγείς τώρα τι χαώδες διάφορες έχουν οι ράτσες που πάνε πακέτο με το πνεύμα που προϋπάρχει και επι της ουσίας ειναι ο χαρακτήρας τους, τουτέστιν καμιά σχέση πως θα τα μεγαλώσει όπως την έμαθαν ο χαρακτήρας προϋπάρχει ήδη (αλλα θα διαβάζει τα ζώδια), και πως αυτά τα μογγολάκια που γέννησε δεν ειναι παιδιά της όπως το εχει στο μυαλό της, ειναι άπλα το μεσώ για να εισέλθουν στο φυσικό κόσμο ,σε κάποια που δεν εχει ιδέα από αυτά και από μυστικισμό και σίγουρα θα διαβάζει έγκυρες πήγες . Αυτά και αλλα πολλά συμβαίνουν στο κόσμο σας....!

Γιαυτό όταν ακούν για μυστικισμό τύπου Πλάτωνα Θιβέτ Μπλαβάτσκυ κακών ναζι οι ελληνόφωνοι βγάζουν σπυριά, και μαζεύουν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες και σε νεοελλήνων , τους βολεύει να μην ξερουν οι μάζες τι παίζεται και ειδικά οι γυναίκες ευρωπαϊκού γένους γιατί οι περισσότεροι Νεοέλληνες οχι άπλα δεν έχουν καμια σχέση με τέτοια αλλα ειναι σε ζωώδες επίπεδο ουγκ ουγκ θεωρίες συνωμοσίας ουγκ! και που να ηξεραν τον αληθινό λόγο που τσιρίζουν για ρατσιστές οι ελληνόφωνοι γιατί αυτούς αφορούσε αυτη η λέξη αρχικά, δηλαδή την ράτσα τους, κατα τα αλλα όλοι δηλώνουν απόγονοι αρχαίων, κάπου εδώ μπαίνουν στο παιχνίδι και οι άκρως μοχθηροί εξωγήινοι απο αυτούς που δεν υπάρχουν! ενώ αυτοί έβαλαν το σπόρο του κακού στην Γη και οχι μονο μια φορά, ως απάντηση στην σπορά του κάλου, δηλαδή των αγνών εξωγήινων ανθρωπινής μορφής που η τελευταία σπορά τους ήσαν κάπου το 1850 έτσι προέκυψαν οι εφευρέσεις και η επιστήμη απότομα μετά απο 2000 χρονιά , κάποιοι είχαν δει την επιστροφή και έγραψαν βιβλία τύπου "Η επερχόμενη φυλή" κατάλαβες κανένας τίποτα από όλα αυτά? κακό του κεφαλιού τους και στην προκείμενη περίπτωσή της ψυχή τους ! και δεν το λες από χριστιανική σκοπιά όπως θα νομιζουν πολλοι κολλημένοι χριστιανοί .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications