Η εξωγήινη επίθεση στην Ινδία  το 2002 με περισσότερους από 20 αγνοούμενους και 7 θανάτους

Σε ταινίες οι εξωγήινοι επιτίθενται σε ανθρώπους με λέιζερ. Αλλά πως θα σας φαίνονταν αν ένα τέτοιο συμβάν συνέβαινε στην πραγματική ζωή;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτό συνέβη πριν από 15 χρόνια σε μια μικρή πόλη κοντά στο Lucknow της Ινδίας. Το άρθρο εφημερίδας που δημοσιεύθηκε στις 13 Αυγούστου 2002 γράφει για επίθεση UFO. Πάνω από αυτήν τη λεζάντα μπορείτε να δείτε μια φωτογραφία ενός άνδρα που έχει πληγές στο πρόσωπό του.

Συνέβη ένα τέτοιο γεγονός η εφημερίδα το έγραψε για μεγαλύτερη κυκλοφορία;
Αυτό ηταν αληθινό περιστατικό, επειδή δημοσιεύθηκε σε εκατοντάδες εφημερίδες σε όλο τον κόσμο και μεταδόθηκε ακόμη και στον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Γύρω στα τέλη Ιουλίου του 2002, οι χωρικοί αρχικά άρχισαν να βλέπουν φώτα να πετούν στον ουρανό . Στην αρχή υπήρχαν μόνο φώτα στον ουρανό. Αναφέρθηκε ότι παρατηρήθηκαν δύο τύποι UFO.

Το ένα ήταν ένας δίσκος με φώτα που αναβόσβηναν και πετούσε πολύ γρήγορα, και το άλλο ήταν ένα παράξενο σε σχήμα σκάφος που έμοιαζε με έντομο(!), ήταν επίσης πολύ μεγαλύτερο και πετούσε πολύ πιο αργά . Ενώ το μικρότερο UFO παρατηρήθηκε μόνο γύρω από την περιοχή του Lucknow, το σκάφος σε σχήμα εντόμου ήταν τόσο μεγάλο που φαινόταν σε ακτίνα περίπου 80 χιλιόμετρα γύρο από το Lucknow.

Οι ερευνητές των UFO λένε ότι το μεγάλο σκάφος σε σχήμα εντόμου ήταν μάλλον μητρικό, ενώ το μικρότερο UFO σε σχήμα δίσκου θα βγήκαν από τον μεγαλύτερο.

Μετά από λίγες μέρες απο την αρχική παρατήρηση ξανα εμφανίστηκαν και τα πράγματα αρχισαν να παίρνουν άλλη τροπή, τα UFO άρχισαν να επιτίθενται σε ανθρώπους. 7 άνθρωποι πέθαναν από τραυματισμούς από έγκαυμα στα πρόσωπά τους, γι 'αυτό αποκαλούσαν τα UFO Muhnochwa, που σημαίνει κάψιμο προσώπου. Οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι οι τραυματισμοί ήταν ηλεκτρικά εγκαύματα που προκλήθηκαν από ηλεκτρικό ρεύμα.

Μια γυναίκα δέχθηκε επίθεση από κάτι που περιέγραψε ως ακτίνα λέιζερ, το οποίο μαυρίζει τα χεριά της και γέμισε φουσκάλες στο σώμα της. Ένα άλλο γεγονός είναι ότι μέσα μια εβδομάδα, περισσότερα από 20 άτομα εξαφανίστηκαν και δεν βρέθηκαν πότε .

Δεν ήταν απλώς μια απλή φήμη που κυκλοφόρησε μεταξύ των χωρικών. Ήταν τόσο σοβαρό το γεγονός που χιλιάδες άνθρωποι συγκεντρώθηκαν στο αστυνομικό τμήμα του Sitapur City, απαιτώντας προστασία από το Muhnochwa όπως αποκαλούσαν τα UFO.

Οι χωρικοί κατηγορούν τα UFO για επιθέσεις, αλλά η αστυνομία κατηγορεί τα έντομα (!)
Ο πανικός που επικρατούσε έκανε την αστυνομία να πυροβολήσει στο πλήθος που είχε γίνει εχθρικό,κατηγόρησαν τις αρχές ότι δεν αντιμετωπίζουν το πρόβλημα. Δύο άνθρωποι πέθαναν από πυροβολισμούς από την αστυνομία. Σε αυτό το σημείο, οι ινδικές αρχές ήταν απελπισμένες να βρουν μια εξήγηση. Ο Αναπληρωτής Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας πίστευε ότι ηταν υβριδικό έντομο / ρομπότ που έστειλε το Πακιστάν για κατασκοπεία.

Ο επιθεωρητής της αστυνομίας Kavindra Singh είπε ότι το Muhnochwa ήταν σμήνη από φτερωτά έντομα, ίσως ακρίδες που προκαλούσαν μονο επιφανειακές πληγές, η στη χειρότερη περίπτωση ένα εξάνθημα στο σώμα.

Επιπλέον, ο Δρ Narrotam Lal του Ιατρικού Κολλεγίου King George πρότεινε ότι το Muhnochwa ήταν μια περίπτωση μαζικής υστερίας και προκάλεσαν τα συμπτώματα στους εαυτούς τους μονοί τους! (τους έβγαλε όλους τρελούς).

Έξι βίντεο κατέγραψαν τα UFO από διαφορετικούς μάρτυρες. Μόνο ένας από αυτούς είχε καταγράψει το τεράστιο μητρικό σκάφος που έμοιαζε με έντομο. Όλα τα βίντεο παραδόθηκαν στην αστυνομία πριν από δεκαπέντε χρόνια που άπλα τα εξαφάνισε και δεν διέρρευσε κανένα. Ένας από τους μάρτυρες που είχε καταγράψει ένα βίντεο ήταν ένας τοπικός δικαστής.Όλες οι κυβερνητικές υπηρεσίες έκαναν τα πάντα να αποσιωπήσουν το συμβάν λέγοντας χαζές δικαιολογίες για το πως προκλήθηκαν οι τραυματισμοί, και πως τα UFO δεν ηταν UFO,για τους αγνοούμενους είτε δεν ειπώθηκε κάτι από τους "ειδικούς", είτε δεν έγραψαν.

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications