Έχει αναρωτηθεί κάνεις γιατί κόπτονται να λένε για θεωρίες συνωμοσίας και ότι άφορα εξωγήινους?

Τα είπε όλα πριν φύγει από τη ζωή! Ο διεθνούς φήμης εφευρέτης των ΗΠΑ Boyd Bushman πέθανε στις 7 Αυγούστου του 2014. Πρόκειται για έναν επιστήμονα που επί 40 χρόνια εργαζόταν για λογαριασμό της εταιρείας Lockheed Martin, ενώ ο ίδιος παραδέχεται πως συνεργάστηκε με συναδέλφους του στην Area 51 των ΗΠΑ.

Όπως ο ίδιος ισχυρίστηκε, είχε συνεργάτες επιστήμονες οι οποίοι δούλευαν σε προγράμματα της Αrea 51 και του έδιναν στοιχεία και φωτογραφίες. Ο Bushman πίστευε ότι κάποια πράγματα για την απαγορευμένη ζώνη πρέπει να έρθουν στο φως της δημοσιότητας.

Ποιος ήταν ο Boyd Βushman
Ο Boyd Βushman γεννήθηκε το 1936. Ήταν ερευνητής μηχανικός και δούλεψε για τις εταιρείες Lockheed Martin Skunk Works, Texas Instruments και Hughes Aircraft.Λίγο πριν πεθάνει, βιντεοσκοπήθηκε να μιλάει για την προσωπική του εμπειρία ως επιστήμονας στην Αrea 51 (πρόκειται για περιοχή στην έρημο της Νεβάδα, όπου πραγματοποιούνται στρατιωτικά προγράμματα και η πρόσβαση απαγορεύεται στους πολίτες), για τους εξωγήινους αλλά και για τεχνολογίες αντιβαρύτητας.

Η καριέρα του σημαδεύτηκε από πολλές εφευρέσεις και πατέντες -κυρίως στρατιωτικές- και περιλαμβάνει επίσης συνεργασία με εταιρείες στρατιωτικού εξοπλισμού των ΗΠΑ.

Όποιος πλέον ψάξει για αυτόν θα του βγάλει έγκυρες πήγες τους μονο στην αναζήτηση, συμπεριλαμβανομένων των ellinikahoaxes.gr και της αγγλόφωνης αδελφής σελίδας τους Snopes η οποία ειναι ιουδαϊκή μεσώ της CIA, οι ανεξάρτητες πήγες δεν υπάρχουν στην αναζήτηση google ακριβώς ότι κάνουν και στο facebook που κανουν μείωση απήχησης σε ανεξάρτητες πήγες ώστε να διαβαζουν μονο δίκες τους οι οποίες οχι μονο παίρνουν χιλιαδες ευρώ, αλλα έχουν και δωρεάν προώθηση σε google facebook..

fake news και θεωρίες συνωμοσίας τελικά ότι είχε πει για εξωγήινους,(το είχαμε βαλει παλιότερα να ψάξουν να το βρουν ώστε να βαλουν την στάμπα fake news και να πάνε την απήχηση στο facebook υπό το 0 γιατι 0 ειναι ήδη με αλλα δήθεν fake news! η δικιά τους πάντως η lifo έχει τεράστια απήχηση στο facebook στο λεπτό, για όσους δεν ξέρουν τι εστι απήχηση στο facebook ειναι ότι βλέπουν τα Post ελάχιστοι η και κανένας σαν μην το βάζεις καν στο facebook που υποθέτεται έχουν πατήσει Like για να βλέπουν τα post , και με αυτό το τρόπο κάνουν πολεμο σε ανεξάρτητες πήγες και στο facebook μετα την google που βγάζει στην πρώτη θέση οτι και να ψάχνεις μονο δίκες τους σελίδες ), τρελάθηκε ξαφνικά και ειπε ας πω καμιά θεωρία συνωμοσίας πριν πεθάνω!! και τελικά παρουσίασε μια φιγούρα εξωγήινου ως απόδειξη, ειναι παρόμοια ιστορία με το βιντεο της νεκροψίας εξωγήινου που τελικά έβαλαν έναν πράκτορα τους να πει ότι ηταν κούκλα, και πως έδωσε χιλιαδες ευρώ να φτιάξει μια κούκλα εξωγήινου για να κάνει ψεύτικη νεκροψία έτσι για το τίποτα!

Άσχετα που για να φτιάξεις μια τέτοια κούκλα με εσωτερικά όργανα και να αιμορραγεί με το νυχτέρι ακριβώς όπως στα πτώματα αν δεν ειναι σχεδόν αδύνατο θα ήθελες εκατομμύρια δολάρια, έδωσε εκατομμύρια δολάρια για το τίποτα? αυτή την φορά ξεμπέρδεψαν πιο εύκολα με τον Boyd Βushman δεδομένου ότι είχε μονο φώτο, όποτε θα έφτιαξαν μια φιγούρα εξωγήινου με βάση τα χαρακτηριστικα των φώτο, ίσα ίσα για να πουν είδατε ? ο τυπος λέει θεωρίες συνωμοσίας και παρουσίασε ως στοιχειά μια φιγούρα έπρεπε να αρπάξει απο την βάση κανέναν εξωγήινο αγκαλιά και να τον βγάλει ως απόδειξη. Όλοι αυτοί που βγαίνουν κατα καιρούς και λένε για εξωγήινους χωρίς να έχουν και κανέναν όφελος ειναι τρελοί,τον Phil Schneider πάντως τον δολοφόνησαν γιατί έλεγε "γελοίες θεωρίες συνωμοσίας" (!). Το ότι κάνουν πόλεμο στους πάντες που λένε ενοχλητικές αληθειες σε πληθώρα θεμάτων το έχει καταλάβει κάνεις? δείγμα οτι κατι δεν πάει καλά με αυτούς! και στο ίντερνετ αυτό ειναι πολύ έντονο...

Το 2015 διαπιστωθεί ότι η σελίδα μας δεν ενοχλεί μονο γιατί λέγαμε ιστορικές αληθειες, αλλα ενοχλεί και για τέτοια θέματα, γενικά έχει όλο το πακέτο που ενοχλεί, αυτό κίνησε υποψίες για το τι σχέση έχουν με τους εξωγήινους (τους άκρως μοχθηρούς μαλιστα ) εκτός την αφύσικη και περίεργη συμπεριφορά τους που έβλεπες μεσώ ίντερνετ, με συνδυασμό τι είχαν κάνει ιστορικά που τα έχουν σκεπάσει με τόνους προπαγάνδας και ψεμάτων, επίσης γιατί λένε για ίσα δικαιώματα και για ρατσιστές αν ήσαν φυσιολογικοί άνθρωποι? κοινή λογική που απουσιάζει από πολλούς(!) .

Τελικά βρέθηκε ο λόγος που λένε θεωρίες συνωμοσίας και ότι άφορα εξωγήινους, και οχι μονο βρέθηκε επιβεβαιώθηκε κιόλας . Η πραγματικότητα ξεπερνάει και την πιο τρελή ταινία, και σας άφορα όλους, που να το πεις και ποιος θα καταλάβει τι γίνεται στην κυριολεξία κάτω από την μύτη τους? οι Νεοέλληνες που από την φύση/ράτσα τους δεν έχουν σχέση με τέτοια θέματα και έχουν πολλά κοινά με τους τος συμμορίτες σημιτικής ράτσας? (τέτοιοι ειναι στις έγκυρες πήγες τους όλοι τους σημιτο-φάτσες τυχαίο? καθόλου!) η σε αυτούς που έχουν πέσει στο επίπεδο των πρώτων? άλλος ένας λόγος που ηταν επιτακτική ανάγκη να εξαφανίσουν ανεξάρτητες σελίδες και να μαζέψουν τον όχλο σε δίκες τους, και σε νεοελλήνων που έχουν τόση σχέση με μυστικισμό και τέτοια θέματα όσοι σχέση έχουν οι Ζουλού με τους αρχαίους "φιλόσοφους" και μετά ενοχλούνται που τους αποκαλείς Νεοέλληνες! τύπου Τράγκας Makeleios pentostalagma και λοιποί τέτοιου τύπου Νεοέλληνες , μήπως ειναι θεωρίες συνωμοσίας ότι πήγαν την σελίδα στο πάτο στην αναζήτηση Google εκεί που ηταν σε μια καλή θέση? μήπως ότι συκοφαντουσαν με έναν μασόνο(σύμφωνα με φώτο που ανέβασε ο ίδιος)?? μήπως ότι τελευταία πήγαν την απήχηση στο faceboook στο 0?

Προσωπικά έχουμε δώσει προθεσμία στα ερπετά να γίνουν "άνθρωποι" και να πάνε την σελίδα εκεί που ηταν, αφου τους προστατεύει η φερόμενη δικαιοσύνη και οι ορδές γκοιμ και δεν πρόκειται να πληρώσουν αποζημίωση που έχουν βλάψει την σελιδα, για ηθική βλάβη, και φυλετικό ρατσισμό με βάση τους νομούς τους (άλλο που έχουν μάθει τον όχλο τα ακριβώς αντίθετα), υπάρχει άλλο σχέδιο ...

Εδώ τα αποτελέσματα στο facedook της δράσης τους μετά την google:

Πάντως αν κρίνεις από την ευκολία που με γελοιότητες χειραγωγούν τον όχλο με λέξεις ταμπέλες τύπου θεωρίες συνωμοσίας ναζι φασίστες μύθος κτλ κτλ, και πως τον έχουν μαζέψει σε έγκυρες πήγες τους καταλαβαίνεις ότι εχουν ρίξει το πνευματικό και νοητικό επίπεδο του όχλου στο πάτο, σε συνδυασμό ότι πολλοί Νεοέλληνες ειναι αγρίμια γραικύλοι αμφίβολου ρατσας και λένε τα ίδια με αυτούς στα πάντα από την φύση/ράτσα τους που μονο από τον χαρακτήρα τους καταλαβαινεις ότι ουδεμιά σχέση έχουν με Ευρωπαϊκό γένος(!) αλλα αν είσαι σαν αυτούς που να δεις την διάφορα? και παρασύρουν και τους ελάχιστους σκεπτόμενους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications