«Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας»

Προ ήμερων έκλεισαν μια μασονικη σελίδα facebook που κατέβαζε ότι ενοχλούσε στο facebook και στο ίντερνετ γενικά από το 2010, με 50.000 ελληνόφωνος συμπεριλαμβανομένου και τέτοιους που εμφανίζονται στο παρακάτω βιντεο, αφού πλέον δεν χρειάζεται δεδομένου ότι έτσι όπως έκαναν τον όχλο πλέον δεν καταλαβαίνει τίποτα.

Άσε που πλέον κάνουν μείωση απήχησης σε ενοχλητικές σελίδες με την αδελφή σελίδα της πρώτης επίσημα πλέον, εκτός ότι δίνουν ευπείθειας εντολές σε facebook google να εξαφανίζουν ότι ενοχλεί,και έχουν μαζέψει τον όχλο σε δίκες τους ιστοσελίδες.

Θα κάνεις το κορόιδο χωρίς να πεις τίποτα για αυτά που ανακάλυψες μόλις σε 2-3 χρονιά που άφορα και αυτούς,και θα βάλεις την είδηση όπως την έβαλαν κάτι Νεοέλληνες (γιατί δεν υπάρχει σε καμιά έγκυρη πηγή), ειναι αυτοί οι Νεοέλληνες που άπλα αναπαράγουν ότι βρουν χωρίς να έχουν άποψη, αρκεί να εχουν κόσμο στις σελίδες τους που εμφανίζονται ως "πατριωτικές σελίδες", πολλές δε απο αυτές δεν έχουν ούτε ένα δικό τους post! και δεν ενοχλούν τους εκλεκτούς του Γιαχβέ ακριβώς γιατί ειναι Νεοέλληνες και λαμόγια που δηθεν ενδιαφέρονται για την Ελλαδα και παριστάνουν τους πατριώτες για να έχουν κόσμο, και κάπως έτσι το επίπεδο αντίληψης έχει πέσει πάτο στην Ελλάδα, έχουν φτάσει στο σημείο να τους λες κάτι το αυτονόητο που δεν έχουν σκεφτεί στο matrix που τους έχουν βαλει και να σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος.

Οι έγκυρες πήγες τους όμως έβαλαν το: Άρειος Πάγος: Ένοχος ο Αμβρόσιος με βάση τον «αντιρατσιστικό νόμο»" ο «αντιρατσιστικός νόμος» δεν πιάνει τους ίδιους που έβγαλαν αυτόν το νόμο(!), έκανες μια βόλτα σε έγκυρες πήγες για να δεις τι σχολιάζουν περί αυτού οχι τα μισθωμένα troll που έχουν,αλλά διάφοροι άσχετοι, εκτός τόπου και χρόνου ειναι οι περισσότεροι σαν σχολιάζουν παιδιά 5 χρόνων, αλλα και τι να περιμένεις απο άτομα που διαβάζουν καθεστωτικές σελίδες να ειναι έξυπνοι? και όλες στην πρώτη θέση, λογικό ειναι να βγαίνουν να κάνουν party έτσι όπως κατάντησαν τους Νεοέλληνες, η είδηση έχει ως εξής:

Παρά τον κορονοϊό ομοφυλόφιλοι, αμφιφυλόφιλοι και τρανς πραγματοποίησαν πορεία στους δρόμους της Θεσσαλονίκης το μεσημέρι του Σαββάτου για το 4ο αυτοοργανωμένο Thessaloniki Pride, σύμφωνα με την ιστοσελίδα voria.gr

Της πορείας, που ξεκίνησε από το άγαλμα Βενιζέλου, προηγήθηκε συγκέντρωση στην πλατεία Δικαστηρίων.Μετά τα συνθήματα που φώναζαν οι 300 και πλέον διαδηλωτές, έγραψαν γκραφίτι σε τοίχους: «Είμαστε τα ανώμαλα της γειτονιάς σας, Έλληνες ερχόμαστε για τα παιδιά σας».

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν μια στάση στην οδό Τσιμισκή στο ύψους του εμπορικού κέντρου όπου βρίσκεται το Προξενείο των ΗΠΑ, φωνάζοντας συνθήματα. Στο σημείο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Δείτε βίντεο:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications