Κοπέλα με αυτισμό δίνει ένα «πολύτιμο μάθημα» η αλλιώς πως ταΐζεις κουτόχορτο τους κοιμισμένους

18 Μαρτίου στην Αγγλία: Η Έμιλι Όουεν, είχε αυτισμό υψηλής λειτουργικότητας. Έδινε μια «καθημερινή μάχη για να ταιριάξει και να συμμορφωθεί με τους κοινωνικούς κανόνες» και γ’ αυτό έδωσε τέλος στην ζωή της.

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες που εμφανίζεται στις έγκυρες πήγες τους κοπέλα με αυτισμό, στην πρώτη αυτοκτόνησε και στην δεύτερη γράφουν το εξής: Κοπέλα με αυτισμό δίνει ένα πολύτιμο μάθημα και καταρρίπτει τα στερεότυπα για τη διαταραχή αυτή ...Τριαλάλα Τριαλάλο τι συγκινητικό!! σε λίγο θα πουν ότι ειναι και φυσιολογικό να έχεις αυτισμό!

Τι εστί αυτισμός? τι γράφουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia εν συντομία να μην κατηγορούν και για fake news αφορμή ψάχνουν εξάλλου του τύπου δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης , και πουθενά ιστορικό του λεγόμενου αυτισμού, μα τον Γιαχβέ όλες οι ασθένειες κτύπησαν την ανθρωπότητα τα τελευταία 100? εντωμεταξύ κόπτονται να μιλάνε για επιστήμη και ιατρική και ο καρκίνος θερίζει τόσα χρονιά για τι ιατρική και επίσημη μιλάνε λοιπόν?
Ο Αυτισμός είναι αναπτυξιακή διαταραχή, που χαρακτηρίζεται από μειωμένη κοινωνική αλληλεπίδραση και επικοινωνία, καθώς και από περιορισμένη, επαναλαμβανόμενη και στερεότυπη συμπεριφορά.

Στην διαταραχή του αυτισμού εμπλέκονται διάφορες εγκεφαλικές δομές με τρόπο που δεν έχει διασαφηνιστεί επαρκώς. Οι δύο άλλες διαταραχές του φάσματος του αυτισμού (ASD) είναι το σύνδρομο Άσπεργκερ, στο οποίο δεν παρατηρείται καθυστέρηση στη γνωστική ανάπτυξη και τη γλώσσα, και η Εκτεταμένη διαταραχή της ανάπτυξης - Μη προσδιοριζόμενη αλλιώς (PDD-NOS), όπου διαγνώσκεται όταν δεν πληρούνται επαρκώς τα κριτήρια για τις άλλες δύο διαταραχές. Ο αυτισμός αποτελεί μία σοβαρή νεύρο-ψυχολογική διαταραχή, που διαρκεί μία ολόκληρη ζωή και είναι συνήθως παρούσα από τη γέννηση του παιδιού. Μπλα μπλα μπλα!

Και εδώ πως το παρουσιάζουν: Κοπέλα με αυτισμό δίνει ένα πολύτιμο μάθημα και καταρρίπτει τα στερεότυπα για τη διαταραχή αυτή...Ένα 19χρονο κορίτσι έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όταν μοιράστηκε μια σειρά από βίντεο στα οποία περιγράφει την εμπειρία της με τον αυτισμό, θέλοντας να παρουσιάσει την αλήθεια, μακριά από τους μύθους και την παρανόηση που συχνά έχουν οι άνθρωποι για αναπτυξιακές διαταραχές όπως αυτή.

Η Πέιτζ Λάιλ από το Οντάριο του Καναδά, δημοσίευσε τα βίντεο της στο Tik Tok, με την ονομασία «Αυτισμός για κορίτσια», τα οποία έλαβαν χιλιάδες σχόλια, επαινώντας την ειλικρινή και άμεση «ματιά» σε αυτό που αντιμετωπίζει η ίδια καθημερινά στη ζωή της. Από την Πόλη έρχομαι και στην κορφή κανέλα σίγουρα κάποιοι απο τους γνωστούς κύκλους την έβαλαν για να κάνουν πλύση εγκεφάλου κτυπώντας στο αίσθημα ως συνήθως. Και από πίσω της θα λένε η παλιο-ναζίστρια (!) .

Έχοντας επίγνωση τι έχουν κάνει ιστορικά που ελάχιστοι ξέρουν αφού υιοθετούν ότι τους μάθεις και έμειναν τούβλα ακόμη και στην εποχη του ίντερνετ και πριν τα εξαφανίσουν,διαβάζοντας μονο έγκυρες πήγες, έχεις κάτι υποψίες για όλα αυτά, και συνήθως για οτι υπήρχαν υποψίες βγήκαν αληθινά, από μια μικρη ερευνά αλλες δυο με αυτισμό ήσαν επίσης συγκεκριμένου γένους. Θα είχε ενδιαφέρον να έβγαζαν λίστα με τις κοπέλες που έχουν αυτισμό ανά τον κόσμο, για να δεις κάτι! το σίγουρο ειναι ότι κάτι δεν πάει καλα στο βασίλειο των Ερπετών δηλαδή στην Γη! μα τι γελοίες θεωρίες συνωμοσίας ειναι αυτές? ουγκ! για εσάς που λέτε για θεωρίες συνωμοσίας: τρέχα διάβασε καμια έγκυρη πηγή τύπου lifo.gr και μην ξεχάσεις να περάσεις καμιά βόλτα απο τα ellinika hoaxnes να ενημερωθείς για τα δήθεν fake στο ίντερνετ γιατί προφανώς έχεις έλλειψη νοημοσύνης και θελεις ειδική σελίδα να σου πει τι ειναι "fake news" εκτός απο τα δικά τους που γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους, και για "θεωρίες συνωμοσίας" και άδειασε μας την γωνιά, τέτοια προβατα που λένε την φράση θεωρίες συνωμοσίας ότι δεν μπορεί να καταλάβει η νοημοσύνη τους δεν τα θέλουμε καν στην σελίδα μας, όπως ένα troll τους που σχολίαζε παντού για δήθεν θεωρίες συνωμοσίας και τελικά πέθανε ο ίδιος αργά και βασανιστικά απο "θεωρίες συνωμοσίας" προ ετών, δεν το χάλασε! τέτοια άτομα δεν ειναι για λύπηση διότι υποστηρίζουν το κακό. Έχουν φτάσει στο σημείο να λενε και οι αεροψεκασμοί που τους έβλεπες live ηταν θεωρίες συνωμοσίας (!)

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications