Έχετε καταλάβει ότι ζείτε σε ζούγκλα με άγρια θηρία που νομιζουν πως ειναι άνθρωποι?

Σχεδόν κάθε μέρα επιβεβαιώνεις ότι στο Ελλαδιστάν είναι ζούγκλα ήδη δεκαετίες πριν έρθουν οι λεγόμενοι «μετανάστες», τα γκοιμ ζουν και βασιλεύουν σε τούτο τον τόπο, αυτό είναι φανερό και από το γεγονός που αρκεί να τους μάθεις λέξεις τεμπέλες και τις αναπαράγουν ως παπαγάλοι,και κάνουν κοινωνία μπάχαλο στο Ελλαδιστάν.

Αν τα πάρεις από μικρά και τα πετάξεις σε ζούγκλα θα συμπεριφέρονται ως ζώα αφού δεν θα έχουν αντίληψη ότι είναι διαφορετικοί από τα ζώα.Για ποιους απόγονους αρχαίων μιλάνε κάποιοι? τουλάχιστον οι μισοί στην Ελλάδα είναι απόγονοι βάρβαρων εισβολέων επί αιώνες. Ειδικά οι λεγόμενοι αριστεροί κομμουνιστές ουδεμιά σχέση έχουν με ευρωπαϊκό γένος, όμοιος και πολλοί Νεοέλληνες έχουν κοινά με τους πρώτους άσχετα που παριστάνουν τους πατριώτες, οποιοδήποτε φυσιολογικός άνθρωπος για να αφομοιωθεί στην κτηνώδες κοινωνία πρέπει να γίνεις σαν αυτούς υλιστής εκμεταλλευτής να λέει ψέματα, να είναι ύπουλος, να έχει τρόπους και κώδικες συμπεριφοράς δηλαδή να ειναι υποκριτής, αλλιώς μένεις στο περιθώριο...

Μπαίνεις στο "πατριωτικό" (για Νεοέλληνες) makeleio και είχε αυτό:

Και αναρωτιέσαι ειναι δυνατόν να παρουσιάζουν τουλάχιστον 30 χρονιά μικρότερη ως άλλη με μονο στόχο την προπαγάνδα?... Για άλλη μια φορά επαληθεύει αυτά που είπα σε μια φίλη: Όλες οι δήθεν πατριωτικές σελίδες στην Ελλάδα είναι πάρτον ένα και κτυπά τον άλλον! αυτοί όχι μονό ουδεμιά σχέση έχουν με απόγονους αρχαίων άλλα μοιάζουν και πολύ στο χαρακτήρα με τους ελληνόφωνους, γιαυτό και δεν έχουν καμιά ενόχληση, και στην πρώτη θέση οι σελίδες τους μαζί με καθεστωτικές όμοιος σε πολλά λένε τα ίδια με τους ελληνόφωνους, η συγκεκριμένη "πατριωτική σελίδα" έχει εντοπιστεί πολλές φορές να κάνει προπαγάνδα αλλιως δεν θα ηταν στο 17 στο alexa όπως και άλλες "πατριωτικές σελίδες" για τον όχλο ,τέτοιους διαβάζουν τόσα χρόνια και δεν έμαθαν τίποτα από το ίντερνετ.

Ο makeleios για άλλη μια φορά πήγε ένα βήμα παρακάτω: Καταρχήν δεν είναι αυτή που νομίζει,αυτός και οι ορδές χρήσιμων ηλίθιων αριστερών που σχολίαζαν και στο facebook με ειρωνικά σχόλια,δείχνοντας πόσο κτηνώδες ειναι σε συνδυασμό ότι ειναι και ηλίθιοι,σε άλλη περίπτωση λενε ψέματα εις γνώσης τους ακόμη χειρότερα και οι μεν και οι δε,ακόμα και να ήταν αυτή που νομίζουν, παίρνουν το βίντεο και το βάζουν facebook με μονο στόχο να την ξεφτιλίσουν? δεύτερο: αν το δει αυτή που έκανε το βίντεο που δεν είναι καν Ελληνίδα και κατά πολλά χρονιά μικρότερη από αυτήν που νομίζουν , ότι πήραν το βίντεο της και την παρουσιάζουν ως άλλη στο Ελλαδιστάν τι μπορεί να κάνει?

Έβαλαν και τίτλο με greek english:(Wrong einai na eisai fasistas ourania mou) προφανώς είναι συμμορίτης της γνωστής ρατσας από το εξωτερικό Βρετανία η Ισραήλ και δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί έτσι γράφουν και σε μια μαρξιστική σελίδα που κάνει πλύση εγκεφάλου ειδικά σε γυναίκες που νομίζουν ότι ο διαχειριστής της αγαπημένης τους σελίδας είναι γυναικά ενώ είναι συμμορίτης, από εδώ το είδαν οι πατριώτες της φακής :

Το facebook γιατί δεν το κατέβασε ως fake? οι συμμορίτες στα ελληνικά hoaxes? μας βολεύει αυτό το ΗΟΑΧ? και με τι δικαίωμα πήραν βίντεο κοπέλας και την παρουσιάζουν για άλλη? εκτός και ειναι στο κόλπο και η ίδια αν και λίγο απίθανο..

Το μονό προφίλ που βρέθηκε είναι αυτό εδώ με αυτό το όνομα:

Θυμίζουν Νεοέλληνες που παριστάνουν τους πατριώτες σε ένα blog και δεν έχουν ίχνος τσίπας,η σπείρα ψευδό-πατριωτών είναι εντελώς τσογλάνια, μεταξύ άλλων πήγαν και πήραν βίντεο γυναικάς χωρίς να την ρωτήσουν, για να το βάλουν στο άθλιο blog τους με αποτέλεσμα να γίνει διάσημη άθελα της και στόχος συμμοριτών, εκτός ότι ο κάθε λιγούρης έστελνε αιτήματα φίλιας 1000 κάθε μέρα μέχρι που αναγκάστηκε να κλείσει το προφίλ της εντελώς, όλα αυτά από ρεμάλια που παριστάνουν τους πατριώτες και δεν δίστασαν και την εκθέσουν .

Έχει και συνεχεία το πρώτο θέμα - άλλος καλύτερος εδώ :

Βάζοντας και αυτό : edolio5: Αυτή είναι η “Χρυσή Αυγή”! Ημίγ@μνη με μαύρο σουτιέν χορεύει στο διαδίκτυο η κόρη του “Πατριώτη της Κονόμας.Δείτε το καυτό βίντεο πριν το κατεβάσει η “καμαρίλα”.

-Του Άρη Σπίνου
Είναι νέα και ωραία! Η κάθε μια και ο καθένας έχει δικαίωμα να διαχειρίζεται τον εαυτό του όπως νομίζει. Όμως το “Πατρίδα θρησκεία και οικογένεια” δεν ταιριάζει με ημίγυμνους χορούς στο διαδίκτυο.Το edolio5 ψαχτήρι στις πλατφόρμες του κυβερνό-κόσμου βρήκε ως πρωταγωνίστρια την κόρη της κυρά-Ελένης και του “Πατριώτη της Κονόμας”, Ουρανία Μιχαλολιάκου, να χορεύει, υποδεικνύοντας με τις κατάλληλες κινήσεις τα προσόντα της. Είναι πολύ πιθανόν αμέσως μετά την βιντεολήψη να φόρεσε το σκληρό της πρόσωπο και μαζί με τον Μπαμπά και την Μαμά να πήγαν στον Άγαλμα του Παλαιολόγου η στο στρατόπεδο Μακρυγίαννη για τον ανάλογο φόρο τιμής. Και όμως! Αυτή η κοπέλα εκπροσωπεί την Χ.Α. στον δήμο Αθηναίων! από https://edolio5.blogspot.com/2020/06/blog-post_80.html

Αυτός η δούρειος ίππος ειναι που τον έστειλαν να μπει στην X.A για να ενημερώνει τι γίνεται εκ των έσω και τωρα κανει προπαγάνδα ,η εντελώς ηλίθιος.Και όπως φαίνεται διασπείρουν ψέματα εις γνώσης τους οι συμμορίτες και μετά παίρνουν σειρά οι πατριώτες της φακής ως συνήθως.Όπως έχουμε ξανά πει τι να τους κάνεις τέτοιους πατριώτες Νεοέλληνες που αναπαράγουν ψέματα από συμμορίτες? αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά σε άλλα που βάζουν κατά καιρούς σε πληθώρα θεμάτων, για μην πούμε ότι όλοι ομαδικά επί χρονιά έκαναν προπαγάνδα ότι " νάζι Γερμανοί" επιβάλουν μετρά στην Ελλάδα, ενώ την εξουσία στην Γερμανία την έχουν αριστεροί από το 1945!έπεσαν από τα σύννεφα κάποιοι όταν πρώτη φορά βάλαμε ότι η Γερμανία είναι υπό κατοχή επίσημα και δεν έχουν υπογράψει καν ότι έχει τελειώσει ο πόλεμος 80 χρόνια μετά, από θέμα ιστορίας δε όλοι λένε τα ίδια με τους κομμουνιστες! άσχετα που κάνουν επιδερμικά μερικές αναφορές ότι σκότωσαν Έλληνες...Αυτή την φορά ξεπέρασαν και τους συμμορίτες που δεν έβαλαν οι ίδιο στις έγκυρες πήγες τους την άνωθεν ηλιθιότητα , άπλα έδωσαν το τυρί στους Νεοέλληνες σε άλλη περίπτωση υπάρχει δόλος και έβαλαν εις γνώσης τους ότι δεν είναι αυτή όπως τόσα άλλα που βάζουν για να βγαίνουν μαζί με καθεστωτικές στην αναζήτηση και να έχουν κόσμο... Εδώ δεν ειναι θέμα Χ.Α αλλα θέμα στοιχειώδους ηθικής που απουσιάζει από πολλούς Νεοέλληνες που αυτοπροσδιορίζονται ως απόγονοι αρχαίων ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications