Εξωγήινα πειράματα και κάτι άλλο που ούτε καν έχουν διανοηθεί τα ψάρια στην γυάλα τους  στην Γη;

Απαγωγές εξωγήινων:Χιλιάδες περιπτώσεις απαγωγής έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια. Τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αποκαλύψει αμέτρητες περιπτώσεις ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν απαχθεί από εξωγήινα όντα, τις περίφημες Απαγωγές εξωγήινων.

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι περισσότεροι από αυτούς τους ανθρώπους θυμούνται λίγα η καθόλου την απαγωγή τους. Όπως και στην περίπτωση της Katharina Wilson, μια γυναίκα που κατά τη διάρκεια της απαγωγής θυμάται μόνο το πρόσωπο ενός Γκρι εξωγήινου αλλά τίποτα περισσότερο.

Ορισμένοι ερευνητές UFO έχουν λένε ότι αυτές δεν είναι πραγματικές απαγωγές από εξωγήινους που έρχονται απο κάπου άλλου από το διάστημα δηλαδή απο κάποιον άλλον πλανήτη στο Γαλαξία μας , αλλά από όντα από άλλους κόσμους.

Επίσης υπάρχει και η υπόθεση ότι οι εξωγήινοι κάνουν απαγωγές για πειράματα με συνεργασία "ανθρώπων"! αυτό δεν ειναι νέο, ο Φιλ Σνάιντερ (Phil Schneider) το είχε πει απο το την εποχή του 80, επίσης ακριβώς ίδια πληροφορία προέρχεται από άλλες πήγες, ότι το 1945 οι συμμορίτες που προκάλεσαν τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο συνεργάστηκαν με τους άκρως μοχθηρούς εξωγήινους να απαγάγουν ανθρώπους για πειράματα.

Απαγωγές εξωγήινων σε συνεργασία γήινων "ανθρώπων".
Dr. Maurice Kouguell, ένας από τους συμβούλους του κέντρου MUFON, ερεύνησε την υπόθεση απαγωγής μιας γυναίκας που ονομάζεται Michelle, η οποία ισχυρίστηκε ότι οι απαγωγείς της την έβαλαν σε μια δεξαμενή νερού. Ωστόσο, το περίεργο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι η γυναίκα θυμάται να βλέπει στρατό με στρατιωτικά οχήματα και γιατρούς μαζί. Υπάρχει κάτι που δεν ταιριάζει με άλλες απαγωγές εξωγήινων.

Ομοίως, οι περισσότεροι θυμούνται πώς οι απαγωγείς τους χρησιμοποίησαν συνηθισμένες σύριγγες για να βάλουν ουσίες στο σώμα τους η κοινές τεχνικές για την εισαγωγή τσιπ στη Γη.

Όταν η Michelle θύμα απαγωγής απο εξωγήινους πήγε στο γιατρό, ένα ξένο σώμα απομακρύνθηκε από την ακουστική κοιλότητα, είναι περίεργο το γεγονός ότι παρά τις χιλιάδες χρόνια τεχνολογικής υπεροχής τους, οι εξωγήινοι συνεχίζουν να χρησιμοποιούν παρωχημένες μεθόδους.

Μια άλλη ύποπτη μαρτυρία είναι αυτή της Debbie Jordan, η μαρτυρίας της εμφανίζεται στο βιβλίο του Budd Hopkins. Η Debbie μεταφέρθηκε σε ένα είδος νοσοκομείου όπου της αφαιρέθηκε ένα εμφύτευμα από το αυτί της. Κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στο Λος Άντζελες, ο Budd Hopkins ισχυρίστηκε επίσης ότι θυμάται μια άλλη μαρτυρία στην οποία οι εξωγήινοι απείλησαν να πυροβολήσουν το θύμα απαγωγής τους που το είχαν δεμένο σε μια καρέκλα. Το όπλο τους ήταν ένα κανονικό περίστροφο.

Πειράματα μελέτες σε ανθρώπους από άλλους "ανθρώπους"
Εδώ και χρόνια, έχουν διαρρεύσει πληροφορίες σχετικά με το MK-Ultra της CIΑ, ένα από αυτές τις μελέτες αφορούσε το πως επηρεάζουν τον ανθρώπινο εγκέφαλο. Ήχοι, μυρωδιές, χρώματα και άλλα.Ο Δρ David M. Jacobs, ένας ερευνητής απαγωγών, έγραψε στο βιβλίο του Secret Life ότι τα θύματα αυτών των πειραμάτων ανέφεραν ότι είχαν τοποθετηθεί συσκευές πάνω από το κεφάλι τους και σε άλλες περιοχές του σώματος, μερικές από τις οποίες έδιναν εντολές στους μύες να μετακινήσουν τα άκρα τους.

Ομοίως τους ανάγκασαν να παρατηρήσουν διαφορετικές έγχρωμες εικόνες και γεωμετρικά σχήματα. Ο ίδιος ο Jacobs ισχυρίζεται ότι αρκετές μαρτυρίες είπαν ότι αναγκάστηκαν να παρακολουθήσουν βίντεο με πολέμους και καταστροφές και πολλά άλλα "όμορφα" πράγματα.

Ο Steve Thompson, ένα άλλο θύμα απαγωγής, είπε ότι τοποθετήθηκε στο κεφάλι του μια συσκευή που του προκάλεσε πολύ έντονο πόνο. Ο σκοπός του πειράματος μέρος του MK-Ultra, ηταν πόση μέγιστη αντίσταση στον πόνο μπορεί να αντέξει ο άνθρωπος.Υπάρχουν πολλές ομοιότητες στα μυστικά πειράματα με αυτά που κάνουν οι εξωγήινοι στις απαγωγές. Άντε να πεις στα ψάρια τώρα ότι κουμάντο στην Γη κάνουν εξωγήινοι(!) μαντέψτε με ποιους! αλλα αυτά ειναι "θεωρίες συνωμοσίας" αφού το είπε η CIΑ ότι ειναι "θεωρίες συνωμοσίας"! από εκεί έβγαλαν αυτη την φράση εξάλλου και την "εμβόλισαν" στα ψάρια, έτσι τα ψάρια νομίζουν ότι ζουν σε έναν αγγελικό κόσμο, και τα πάντα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, γεγονός ειναι ότι μετα την περίοδο αεροψεκασμών 2010-2015, ο όχλος μετακινήθηκε σε έγκυρες πήγες τους , έγινε δηλαδή ακόμη πιο πρόβατο από όσο ηταν πριν (μέχρι και τους συμμορίτες καταψήφισαν να σωθούν απο τους συμμορίτες), στο δε facebook βαζουν ηλιθιότητες μόνιμος και γελάνε σαν ηλίθιοι με χαζά που βάζουν, λες και ειναι μαστουρωμένοι, κάτι που δεν ηταν τόσο έντονο το 2014 .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications