Άλλη μια απόδειξη ότι τους χρήσιμους ηλίθιους και πονηρούς δεν τους ενοχλούν

Οι ηλίθιοι βρίσκονται ανάμεσα μας και συνιστούν την πιο επικίνδυνη ομάδα ανθρώπων..

Η βλακεία είναι ασυναίσθητη και υποτροπιάζει. «Ο κίνδυνος της βλακείας προέρχεται από τον βλάκα που δεν ξέρει ότι είναι βλάκας», εξηγεί ο Τσιπόλα. «Αυτό δίνει μεγαλύτερη δύναμη και αποτελεσματικότητα στην καταστρεπτική δράση της». Ο βλάκας δε γνωρίζει τα όριά του, παραμένει προσκολλημένος στις πεποιθήσεις του και δεν ξέρει πώς να αλλάξει, με αποτέλεσμα να επαναλαμβάνει επ' άπειρον τα ίδια λάθη.

Σε κλινικό επίπεδο, η βλακεία είναι η χειρότερη ασθένεια, γιατί είναι αθεράπευτη. Ο βλάκας έχει την τάση να επαναλαμβάνει πάντα την ίδια συμπεριφορά, γιατί δεν είναι σε θέση να αντιληφθεί τη ζημιά που προκαλεί και συνεπώς δεν μπορεί να αυτοδιορθωθεί. Ο βλάκας είναι σαν τα διαμάντια: παντοτινός.

Η βλακεία είναι μεταδοτική. Το πλήθος, δηλαδή, συμπεριφέρεται με περισσότερο βλακώδη τρόπο από τα μεμονωμένα άτομα που το συνθέτουν. Η συναισθηματική μετάδοση, που είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα της ομάδας, μειώνει την κριτική ικανότητα.

Αυτά γράφουν εν συντομία περί ηλίθιων "ειδικοί" και μη,κάνοντας και προπαγάνδα μαζί μερικοί, ότι ηλίθιοι ηταν αυτοί από οπού προέρχεται το 80% της σημερινής τεχνολογίας,ενώ ο δικός τους ο Λένιν έλεγε τα ακριβώς αντίθετα για χρήσιμους ηλίθιους κομμουνιστές ,και κανένας δεν λέει πως προκύπτουν η γιατί ειναι έτσι, ανεξάρτητα τι λένε όλοι υπάρχουν δυο κατηγορίες : οι "άκακοι" και οι ηλίθιοι και μοχθηροί ταυτόχρονα, οι περισσότεροι ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία , και ειναι έτσι λόγο ράτσας όπως επίσης ειναι και δογματικές ράτσες, αυτοί όταν κάνουν παιδιά βγαίνουν συνήθως σαν αυτούς ,και έτσι ειναι και πολλοι Νεοέλληνες, που για να το παίξουν έξυπνοι λένε ότι λένε και όλοι οι άλλοι και κανένας δεν λεει δεν ξέρω, παράδειγμα ηλίθιου και μοχθηρού ταυτόχρονα : Ρώτας έναν Νεοέλληνα για το Καντάφι και λέει ότι ηταν του συστήματος(!) και όταν ρωτάς τότε γιατί τον σκότωσαν δεν ήξερε τι να πει, αρκεί να πει την εξυπνάδα του για να το παίξει έξυπνος, όπως κάνουν πολλοί Νεοέλληνες εξάλλου, κλασική ατάκα όλων αυτών: όλοι του συστήματος ειναι! επειδή ειναι ανίκανοι να ξεχωρίσουν ποιοι ειναι και ποιοι οχι! ο συγκεκριμενος ήσαν Νεοέλληνας αραβικής ράτσας (με καθαρό ελληνικό DNA) !

Παράδειγμα δεύτερο: μια φορά στο σούπερ μάρκετ ηταν μια και ρωτάει με σπαστά αγγλικά πόσο κάνει ένα προϊόν που πήρε από ένα ράφι, το οποίο είχε ταμπέλα ποσό κάνει και με μεγάλα γράμματα το όνομα του, και κινεζικά να ηταν τα γράμματα έβλεπες ότι ειναι τα ίδια και στο προϊόν, εκτός αυτού αφού το πήρε ακριβώς από κάτω σε άλλο ράφι θα έγραφε την τιμή του? η συγκεκριμένη ήσαν μουσουλμάνα(!) το κατάλληλο άτομο βρήκε να ρωτήσει για επιβεβαίωση ότι δεν διαθέτουν ιδιαίτερη ευφυΐα .

Στο facebook βγάζει συνεχεία post σε ομάδες από αυτή την "πατριωτική σελίδα" που κατα ένα περίεργο λόγο δεν ενοχλεί το facebook και το καθεστώς συμμοριτών:

Εδώ έχουμε την περίπτωση "πατριωτικού Blog" που όμως βγαίνει στην αναζητητή google με εικόνες σε καρουζελ ακριβώς όπως οι καθεστωτικές, που το μονο που κάνει ειναι να βάζει "πατριωτικές ειδήσεις" από άλλου, και λογικά δεν θα έχουν κανένα δικό τους post, ούτε εναλλακτικής ενημέρωσης, αυτού του επίπεδου "οι πατριώτες" δεν ενοχλούν. Το ότι ειναι "πονηροί" κλασικοί Νεοέλληνες μειωμένης νοημοσύνης φαίνεται και απo άλλου: Ασχολούνται με το ίντερνετ πριν από σένα, και δεν έμαθαν 5 πράγματα γλώσσας προγραμματισμού να φτιάξουν τα άθλια blog τους λίγο, αφού δεν πληρώνουν ειδικούς όπως οι καθεστωτικές, θα το θεωρούν μεγα επιστήμη που πρέπει να τα σπουδάσεις ως ανίκανοι που ειναι να μάθουν κάτι μονοί τους ..Ακριβώς έτσι ειναι στα πάντα! ο ένας αντιγράφει τι λέει ο άλλος τακτική κουτοπόνηρων και όλοι λένε τα ίδια για κάποιο θέμα πχ αλλα ο καθένας νομίζει οτι ειναι άποψη του (άποψη = άγνοια ), οι ευφυείς δεν μιλάνε για θέματα που δεν ξέρουν αντιγράφοντας τι λένε οι άλλοι για να το παίξουν έξυπνοι.

Το τι ηλιθιότητες βάζουν όλες αυτές οι "πατριωτικές" σελίδες και προπαγανδες μαζί με εθνικά θέματα δεν λέγεται, ίδιας κατηγορίας με pentostalagma makeleio epilekta thesecretrealtruth.blogspot.com κτλ κτλ, επίσης πολλοί "τυχαια" στις τελευταίες εκλογές έλεγαν κατα ενός συγκεκριμένου κόμματος λες και μπαίνεις σε σελίδα συμμοριτών, και μετά τις εκλογές συνέχισαν να παριστάνουν τους πατριώτες βάζοντας ότι βρουν.

Μέτα την ερευνά για τους ελληνόφωνους συμμορίτες , έγινε ερευνά και στους Νεοέλληνες και προέκυψε ότι πολλοί Νεοέλληνες μη ευρωπαϊκού γένους δεν έχουν μεγάλη διάφορα απο τους συμμορίτες στο χαρακτήρα γιαυτό έγινε η κοινωνία μπάχαλο .

Αν δεν ηταν όλοι αυτοί οι χρήσιμοι ηλίθιοι πατριώτες του ίντερνετ και οχι μονο, δεν θα έβγαιναν κάτι τύποι σαν αυτόν ο οποιος εμφανίζεται σε 4-5 έγκυρες πήγες τους, να αποκαλούν φασίστες τους πάντες, και έχουν φτάσει στο σημείο να την λένε και πολλοί Νεοέλληνες ακόμη και για τους ίδιους τους συμμορίτες ενώ ηταν το αντίθετο από αυτούς, και αν τους ρωτήσεις τι σημαίνει αυτή η φράση θα τρέχουν στην wikipedia να κάνουν copy paste τι σημαίνει, όπως είπε ένας συμμορίτης μια φορά: οι "πατριώτες" ειναι πολύ λιγότεροι αν και ειναι και ηλίθιοι ταυτόχρονα υπάρχει θέμα. Πράγματι, η άλλη βάζει κατα των κομμουνιστών στον προφίλ της στο facebook, και αμέσως μετά βάζει post για τους "Έλληνες" που σκότωσαν οι "κακοί Γερμανοί" από μαρξιστική σελίδα τους η οποία βγάζει μάτι ότι ειναι μαρξιστική και οχι μονο από τα υποκριτικά κείμενα που γράφουν οι συμμορίτες(!) κατηγορεί τους κομμουνιστές αλλα σε πολλά λέει τα ίδια με αυτούς, το ίδιο κάνουν και πολλοι Νεοέλληνες, και μετα ο καθε βλάκας λέει όλοι τα ίδια λένε, ήρθες εσύ "έξυπνος" να πεις οτι δεν ειναι έτσι? ακριβώς για αυτό ενόχλησε η σελίδα όπως καμιά άλλη.

Μονό ένας έγραψε οτι ειναι φώτο απο ταινία και οχι αληθινή, οι υπόλοιποι σχολιάζουν τα γνωστά, αφού φτάνουν στο σημείο να βαζουν και ψεύτικες φώτο φαντάσου στα αλλα τι γίνεται απο ηλίθιους "πατριώτες" , μάλιστα οι συμμορίτες την έκαναν ασπρόμαυρη ώστε να φαίνεται παλιά, γιατί απο συμμορίτες άρχισε αυτό,(όπως πολλές αλλες fake φώτο που βάζουν και στο facebook με μια ψεύτικη ιστορια συνήθως από κάτω για "αθώους" κομμουνιστές για να συγκινήσουν τους αφελείς, χωρίς να έχεις σπουδάσει ψυχολογία γνωρίζεις ότι αυτή η τακτική ειναι τον αδίσταχτων: εμφανίζονται οι θύτες ως θύματα για να τους λυπούνται και κατηγορούν τον εχθρό τους για αυτά που ειναι αυτοί), πιστεύεις το να αναπαράγεις συμμορίτες σε κάνει "απόγονο αρχαιων" η έξυπνο; αυτό ειναι ένα απλό παράδειγμα της εικόνας που επικρατεί σε "πατριωτικές σελίδες"...Πράγματι η ηλιθιότητα ειναι ανίκητη και μεγάλη μερίδα του πληθυσμού εκτός ότι σε καθημερινή βάση διαβάζει σελίδες συμμοριτών χωρίς να το ξέρει αφού ειναι περιορισμένης αντίληψης, έχει κάνει δεδομένα και πολλά ψέμματα τους.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications