Βόμβα από τον Αλέξη Κούγια στην υπόθεση της 33χρονης : Πολύ επώνυμος επιχειρηματίας....

"Αν πω το όνομα, θα γίνει σεισμός !"

Σε δηλώσεις του στον Status fm 1077 Θεσσαλονίκης αποκάλυψε ότι δέχθηκε τηλεφώνημα από κάποιο πρόσωπο , έναν πολύ επώνυμο επιχειρηματία, ο οποίος του ζητούσε .....να συναντηθεί με τον κ. Νουλέζα και να τα βρουν, όπως είπε χαρακτηριστικά.

''Αυτό έγινε περίπου μια ώρα μετά από επικοινωνία που είχε με τον κ. Νουλεζα'', δήλωσε στον Δημήτρη Βενιέρη ο γνωστός ποινικολόγος.Αστείο χαρακτήρισε από την πλευρά του ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης, Βασίλης Νουλέζας, τον ισχυρισμό του Αλέξη Κούγια.Ο κ. Νουλέζας ισχυρίστηκε ότι η κατηγορούμενη άπλα προσφέρθηκε να βοηθήσει οικονομικά την οικογένεια και να κάνει κάποια δώρα στη μικρή κι αυτό παρεξηγήθηκε.

Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης πρόσθεσε ότι, επρόκειτο μια προσωπική, ανεπίσημη κουβέντα με τον Αλέξη Κουγια με τον οποίο γνωρίζονται 15 χρόνια και τόνισε ότι ο κ.Κούγιας έσπευσε να την δημοσιοποιήσει για λόγους δημοσιότητας. Παρόλα αυτά δεν αρνήθηκε τη συνάντηση του με επιχειρηματία ο οποίος εξέφρασε την συμπάθεια για το δράμα της μικρής και το ενδιαφέρον του για την οικογένεια της.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications