Βολιώτης άρπαξε απ’ τα μαλλιά την συζύγό του και της έχωσε το κεφάλι σε ένα κάδο απορριμμάτων

Έκανε «μαύρη» στο ξύλο την εν διαστάσει σύζυγό του επειδή τη ζήλευε παθολογικά ένας 55χρονος, που φέρεται ότι είχε αρπάξει από τα μαλλιά τη 45χρονη γυναίκα και της είχε βάλει το κεφάλι στον… κάδο απορριμμάτων!

Η υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας, που είχε προκαλέσει σάλο τον Αύγουστο του 2019 στον Βόλο, εκδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της θεσσαλικής πόλης. Το δικαστήριο έκρινε τον ένοχο 55χρονο επιβάλλοντάς του ποινή φυλάκισης έξι μηνών με τριετή αναστολή, ενώ έπαψε υφ’ όρων η δίωξη που του είχε ασκηθεί και για εξύβριση.

Το θύμα, που βρισκόταν στο ακροατήριο ως μάρτυρας κατηγορίας, φέρεται ότι υποστήριξε πως από το επεισόδιο επιδεινώθηκε το πρόβλημα που είχε στον αυχένα του και ότι ακολούθησε φαρμακευτική αγωγή επί δέκα μήνες, ενώ ανέφερε ότι φοβήθηκε για τη ζωή του.

Φούντωσε
Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Βολιώτης ζήλευε τη γυναίκα του και φούντωσε όταν ανακάλυψε πως τη 45χρονη πήγαινε στη δουλειά της ένας συνάδελφός της!

Την επίμαχη ημέρα την περίμενε να γυρίσει και παρακολουθούσε από το παράθυρο του σπιτιού τους αν θα ερχόταν μόνη της. Όταν εκείνη μπήκε στο σπίτι, τη ρώτησε με άγριες διαθέσεις να του πει ποιος ήταν αυτός που τη συνόδευε. Κουβέντα στην κουβέντα, τα αίματα άναψαν και τότε εκείνος την έπιασε από τα μαλλιά και της έχωσε το κεφάλι μέσα σε έναν κάδο, απειλώντας την ότι θα τη σκοτώσει.

ΥΓ: Ακόμα και από τέτοια περιστατικά καταλαβαίνεις ότι πολλοί νεοέλληνες ουδεμιά σχέση έχουν με το ευγενές γνήσιο Ευρωπαϊκό γένος, τουτέστιν δεν ειναι απόγονοι αρχαίων αυτών που νομίζουν αυτοί, αυτά παθαίνουν οι κοιμισμένες που νομίζουν ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications