Έκαψαν ζωντανή 14χρονη Ινδή που αντιστάθηκε στους βιαστές της

Κάθε χρόνο, χιλιάδες γυναίκες κακοποιούνται, βιάζονται και δολοφονούνται στην δεύτερη μεγαλύτερη σε πληθυσμό χώρα του κόσμου, την Ινδία. Η ενδοιοκογενειακή βία και τα σ@ξουαλικά εγκλήματα κατά των γυναικών, είναι η βαθύτερη πληγή της χώρας.

Η κυβέρνηση της Ινδίας, μετά από πιέσεις ακτιβιστών έχει νομοθετήσει από το 2018 θανατική ποινή για όσους βιάζουν παιδιά κάτω των 12 ετών, όμως τα ποσοστά βίας εξακολουθούν αν είναι τρομακτικά.

Ένα ακόμη θύμα, ένα κοριτσάκι 14 ετών πυρπολήθηκε ζωντανό επειδή τόλμησε να αντισταθεί στους δύο βιαστές που της επιτέθηκαν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, η μαθήτρια του Γυμνασίου που είχε βγάλει το κοπάδι της οικογένειας για βοσκή, μόλις 650 μέτρα μακριά από το σπίτι της, όταν δέχτηκε ξαφνικά επίθεση από δύο άνδρες. Με όλη τη δύναμη που είχε στο παιδικό κορμί της, η 14χρονη προσπάθησε να τους απωθήσει.

Ο δυο άνδρες, ο ένας μάλιστα έφηβος, έλουσαν με κηροζίνη το κορίτσι και τους έβαλλαν φωτιά αφήνοντας το να φλέγεται αβοήθητο στο χωράφι. Την 14χρονη εντόπισαν οι γονείς της μόλις έφτασαν στο σημείο και την μετέφεραν στο νοσοκομείο. Το κοριτσάκι βρίσκεται σε σοβαρή κατάσταση ενώ φέρει εγκαύματα τρίτου βαθμού στο 80% του σώματός της, ενώ οι δράστες έχουν συλληφθεί.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications