Για πολλούς αιώνες, ένα πολύ παράξενο πλάσμα κάνει την εμφάνιση του στη λίμνη της Σκωτίας, το οποίο στην εμφάνισή του όπως το περιγράφουν οι μαρτυρίες μοιάζει περισσότερο με έναν δεινόσαυρο που έχει επιβιώσει μέχρι σήμερα με μακρύ λαιμό. Και οχι όπως ισχυρίζονται διάφοροι "ειδικοί" και διάφοροι έξυπνοι που έχουν πάντα μια εξήγηση που τους βολεύει και όλα τα ξέρουν, οτιδήποτε και να τους ρωτήσεις κλασικό δείγμα ηλίθιων που τους βάφτισαν "σκεπτικιστικές", όλοι αυτοί λένε λοιπόν ότι στην πραγματικότητα ειναι ένα τεράστιο χέλι.

Τα τελευταία χρόνια, γύρω από το θρυλικό τέρας της λίμνης της Σκωτίας, προέκυψε από τους άνωθεν ηλίθιους η θεωρία ότι αυτό το τέρας, με το παρατσούκλι Nessie, στην πραγματικότητα να είναι ένα τεράστιο χέλι,από γεγονός ότι πολλά χέλια ζουν στην ίδια λίμνη και μερικές φορές αρκετά μεγάλα δείγματα εχουν πιαστεί στα δίκτυα ψαράδων. Γιατί δεν θα μπορούσε η Nessie να είναι ΠΟΛΥ μεγάλο μεταλλαγμένο χέλι;

Πέρυσι, σε ένα από τα ποτάμια που ρέουν προς στη λίμνη Λοχ Νες, μια υποβρύχια κάμερα κατέγραψε κάτι μακρύ που έμοιαζε με μεγάλο χέλι ή φίδι . Και πρόσφατα, ένας ερευνητής του μυστηρίου ο Roland Watson έγραψε ένα άρθρο στο ιστολόγιό του στο οποίο σημείωσε ότι στις προηγούμενες εποχές συχνά υπέθεταν ότι ο Νέσι ήταν ένα τεράστιο χέλι: "Μια μελέτη των αρχείων της παλιάς εφημερίδας της περιοχής έδειξε ότι η θεωρία του τεράστιου χελιού εμφανίστηκε επίσης τη δεκαετία του 1930. Τα μεγαλύτερα χέλια στον κόσμο είναι τα χέλια θαλάσσης, που μπορούν να έχουν μήκος έως και 4 μέτρα, αλλά σύμφωνα με τις περιγραφές, η Nessie φτάνει σε μήκος έως και 10 μέτρα το σώμα της είναι επίσης πολύ μεγαλύτερο από την περιφέρεια του σώματος του μεγαλύτερου χελιού. Ωστόσο, το σχήμα του γιγαντιαίου χελιού ταιριάζει πολύ με πολλές από τις παρατηρήσεις και τις περιγραφές της Nessie", γράφει ο Roland Watson.

Στις 26 Μαΐου του 2007, ο Γκόρντον Χολμς κατέγραψε σε βίντεο που αργότερα εμφανίστηκε και στα μέσα ενημέρωσης, κάτι σαν φίδι αρκετά μεγάλο να επιπλέει στο νερό, αν και τι ηταν ακριβώς ειναι άγνωστο. Σύμφωνα με τον Γκόρντον, το πλάσμα έφτασε σε μήκος 14 μέτρα.

Ο Γκόρντον Χολμς προσέλκυσε πολλούς δημοσιογράφους και το περιέγραψε ως ένα πολύ μεγάλο ζώο με μαύρο χρώμα. Και ότι η πρώτη του σκέψη ήταν ότι ήταν ένα τεράστιο χέλι, επειδή το πλάσμα έμοιαζε με χέλι ή ένα φίδι. Από εδώ άρχισαν να πιστεύουν ότι ειναι τεράστιο χέλι η Nessi.

Στις 5 Σεπτεμβρίου του 2019, η Πολεμική Αεροπορία δημοσίευσε ένα άρθρο με τίτλο «Το τέρας του Λοχ Νες μπορεί να είναι ένα τεράστιο χέλι» . Οι "επιστήμονες" κατέληξαν σε αυτό το συμπέρασμα αφού εξέτασαν το νερό στην λίμνη για ίχνη ασυνήθιστου DNA και δεν βρήκαν τίποτα παράξενο, εκτός από τα πολλά DNA διαφόρων ψαριών, συμπεριλαμβανομένων των χελιών. "Υπήρχαν πολλά χέλια στα δείγματά μας. Πολλά χέλια ζουν στην λίμνη Λοχ Νες και το DNA τους βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα μέρη της λίμνης από όπου πήραμε δείγματα νερού".

Λόγω όλων αυτών των στοιχείων, θεωρούν ότι η Nessi ειναι ένα τεράστιο χέλι και η μόνη αληθινή εικασία. Το γεγονός ότι τόσο μεγάλα χέλια βρίσκονται σε αυτή την λίμνη ειναι επίσης μια ανωμαλία από μόνη της, άξια διερεύνησης, ειδικά επειδή έχουν βρεθεί σε αυτήν τη λίμνη εδώ και πολλούς αιώνες, όπως και η Nessie. Ωστόσο, τα μεγάλα χέλια της λίμνης δεν ειναι τόσο μυστηριώδης ούτε ανήκουν στην κρυπτοζωολογία, δεν αναρωτιέται κανεις γιατί ειδικά σε αυτή την λίμνη ειναι μεγάλα.

Παρ 'όλα αυτά, υπάρχει ένα πολύ πειστικό γεγονός υπέρ του γεγονότος ότι το τέρας Nessie δεν μπορεί να είναι άπλα ένα μεγάλο χέλι. Το γεγονός είναι ότι πολλοί αυτόπτες μάρτυρες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που έζησαν πριν από αιώνες, περιγράφουν την Nessie όχι μόνο ως ένα πλάσμα με μακρύ λαιμό, αλλά ως ένα πλάσμα που βγάζει αυτό το λαιμό από το νερό σε ανυψωμένη κατάσταση, σχεδόν κάθετα .

Κανένα από τα χέλια του ποταμού ή της θάλασσας δεν είναι ικανό να βγάλει το σώμα του έξω απο το νερό και τόσο ψηλά που να μοιάζει με μακρύ κάθετο λαιμό, όπως θα έκανε ένας αρχαίος δεινόσαυρος της θάλασσας για παράδειγμα όπως στην αρχική εικόνα. Έτσι, το μυστήριο της ύπαρξης της Nessie δεν έχει ακόμη επιλυθεί.

©AETOS NEWS

Follow Share:

Post A Comment: 0

Blog

Disqus

O ιστότοπος χρησιμοποιεί cookie,για να διασφαλίσουμε ότι έχετε την καλύτερη δυνατή εμπειρία,με τη χρήση αυτού του ιστότοπου αποδέχεστε τη χρήση των cookie.Περισσότερα

_ Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Notifications