«Περήφανος» δηλώνει ο αριστερός δήμαρχος της Νέας Υόρκης που η κόρη του συνελήφθη στις διαδηλώσεις

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάζιο δήλωσε πως είναι περήφανος για την κόρη του, η οποία συνελήφθη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων για την στημένη δολοφονία του Αφροαμερικανού την κατάλληλη στιγμή από την αμερικανική αστυνομία στη Μινεσότα την περασμένη εβδομάδα.

Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η 25χρονη κόρη του Κιάρα συνελήφθη κατά τη διάρκεια των διαδηλώσεων στην πόλη, ενω σημείωσε και την ηλικία της, καθώς και ότι εκείνη δεν του ζήτησε την άδεια προτού πάει για να διαδηλώσει.

«Είμαι υπερήφανος για εκείνη, που νοιάζεται τόσο πολύ και είναι διατεθειμένη να βγει εκεί έξω και να κάνει κάτι για αυτό», τόνισε.
Ο Μπιλ ντε Μπλάζιο είπε ότι έκτοτε έχει μιλήσει με την κόρη του, που του αφηγήθηκε τη δική της εκδοχή των γεγονότων. «Διαδήλωνε ειρηνικά», υπογράμμισε. «Πιστεύει πως ό,τι έκανε, το έκανε υπό το πνεύμα μιας ειρηνικής, με σεβασμό διαμαρτυρίας», ανέφερε.

Περισσότεροι από 300 άνθρωποι συνελήφθησαν στην πόλη της Νέας Υόρκης το βράδυ του Σαββάτου. Το ABC News μετέδωσε πως η Κιάρα ντε Μπλάζιο βρισκόταν μεταξύ μιας ομάδας διαδηλωτών που αρνήθηκε να απομακρυνθεί από έναν δρόμο που είχε αποκλείσει.

Οι έγκυρες εστίες μόλυνσης μυαλών πάντως έχουν τεράστια απήχηση στο facebοok αν και ειναι γεμάτες ψέμματα και πλύση εγκεφάλου στα πάντα αλλα το facebook κάνει μείωση απήχησης μονο σε ανεξάρτητες πήγες:

Όσοι διαβαζουν αυτές τις δυο ως "έγκυρες πήγες" ειναι άξιοι της μοίρας τους και οχι μονο της γήινης ζωής τους , η μια μαλιστα ειδικεύεται στην διαστρέβλωση της ιστορίας και γεμάτη ιστορικά ψέμματα με διαχείριση και από την Βρετανία προφανώς απο την Secret Intelligence Service αφού απο την Βρετανία έχουν διαχείριση και σελίδες facebook κομμουνιστών, σαν να μην εχει περάσει μια μέρα απο το 40 που απο την Βρετανία καθοδηγούσαν τους κομμουνιστές, αλλα ο Νεοέλληνας ραγιάς δεν βλέπει τίποτα ενώ ειναι δημοσιά, πρέπει να ειναι και παρακλάδι της ΕΡΤ που πληρώνουν μεσώ της ΔΕΗ για να παρουσιάζει τους κομμουνιστες ως ήρωες που έσωσαν την Ελλάδα απο τους κακούς Γερμανούς μεταξύ άλλων, άντε να πεις τώρα αληθινή ιστορία στην κυρα Σούλα που σε όλη την ζωή της διαβάζει μαρξιστικές σελίδες, η στο κάθε νεοέλληνα ουγκανο που δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι κομμουνιστης η άπλα ηλίθιος με αυτά που λέει και πιστεύει...Η αλήθεια ειναι οτι προ ίντερνετ εποχή δεν περίμενες ότι στην Ελλαδα μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού έχει νοημοσύνη κάτω από το όριο αλλα παράδοξος όλοι έχουν πτυχία, και αν τους βάλεις να βιδώσουν μια βίδα θα ψάχνουν οδηγίες πως βιδώνει λόγο ότι ειναι ανίκανοι να καταλάβουν ακόμη και το πιο απλό

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Aπο εξαιρετική πηγή η οποια δημοσιευτικε στον Αετό, και Pentapostagma.gr,μεγαλη και καταπληκτική Αναλησης στο ΕΑΜ Β’ ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, .ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΔΩΣΤΕ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ. ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΦΕΔ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΕΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΑΜΡΡΙΚΑΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΚΑΙ ΒΑΛΑΝ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥΣ,ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΟΥΣ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 5 τρισεκατομοιρια δολλαρια,ειναι 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΟΙΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ!!!διαβαστε και διαδώστε!!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications