Ο Τραμπ εξετάζει την απελευθέρωση εγγράφων για εξωγήινους

Η ερώτηση που απασχολεί την ανθρωπότητα εδώ και δεκαετίες είναι μία: είμαστε μόνοι στο σύμπαν; Από στατιστικής και μόνο άποψης, μέσα στα δισεκατομμύρια γαλαξιών, είναι αδύνατο να μην υπάρχουν και άλλες μορφές ζωής. Που βρίσκονται όμως;

Η ερώτηση περί εξωγήινων φούντωσε μετά το περιστατικό του 1947 στο Ρόζγουελ του Νέου Μεξικού. Οι ΗΠΑ αρνούνται πως πρόκειται για πτώση εξωγήινου σκάφους και τις πληροφορίες για εύρεση νεκρών και ζωντανών εξωγήινων όντων. Όμως, αυτόπτες μάρτυρες επιμένουν πως είδαν και το εξωγήινο σκάφος και τους εξωγήινους επισκέπτες.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παραχώρησε συνέντευξη στον γιο του. Όταν ρωτήθηκε για την αποχαρκτήριση απόρρητων πληροφοριών για το περιστατικό του Ρόζγουελ, απάντησε πως θα πρέπει να το σκεφτεί.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος παρατήρησε πως υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι που ενδιαφέρονται για το θέμα των εξωγήινων. Ο Ντόναλντ Τραμπ είπε πως δεν έχει δικαίωμα να αποκαλύψει τι γνωρίζει για το θέμα και τόνισε πως το περιστατικό στο Ρόζγουελ είναι πολύ ενδιαφέρον.

«Υπάρχουν εκατομμύρια, εκατομμύρια άνθρωποι που θέλουν να πάνε εκεί (σ.σ. στο Ρόζγουελ), που θέλουν να το δούνε. Δεν θα μιλήσω για το τι γνωρίζω για το θέμα, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να μάθουν τι συνέβη» είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος.

Δείτε την συνέντευξη του Αμερικανού Προέδρου ΕΔΩ.
Πρόσφατα, το Αμερικανικό Ναυτικό αποδέσμευσε βίντεο με περιστατικά που χαρακτηρίστηκαν επαφές με αγνώστου ταυτότητας αντικείμενα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications