Υπάλληλος της NASA τέθηκε σε διαθεσιμότητα μετά από ισχυρισμούς του για επικείμενη εισβολή εξωγήινων !

Ο υπάλληλος της Εθνικής Διοίκησης Αεροναυτικής και Διαστήματος (NASA), Charles Bolden τέθηκε σε "αναρρωτική άδεια" για 6 μήνες αφού δήλωνε δημοσίως ότι μια εξωγήινη εισβολή θα συμβεί πριν σύντομα.

Υπεύθυνος τεσσάρων διαστημικών πτήσεων διαστημικών λεωφορείων και στο Atlantis, έχει περισσότερες από 680 ώρες εργασίας και καθοδήγησης στο διάστημα και είναι διαχειριστής της NASA από το 2009.

Σόκαρε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια μιας διάσκεψης στο Χιούστον δηλώνοντας ότι : «είναι θέμα μηνών, ίσως ετών, πριν την εισβολή στον πλανήτη μας τεχνολογικά ανώτερων εξωγήινων» και συνέχιζε "Υπάρχουν πολλά τρομακτικά πράγματα εκεί έξω και μερικά από αυτά πιθανότατα έχουν παρατηρήσει την ύπαρξή μας."

Ο κ. Bolden είπε: “Εκτιμήσαμε ότι υπάρχει τουλάχιστον 30.000 άλλοι πολιτισμοί στο σύμπαν . Καθώς έχουμε εργαστεί στο διάστημα για δεκαετίες, σίγουρα προσελκύσαμε την προσοχή τουλάχιστον ενός από αυτούς. Θα μπορούσαν να εισβάλουν στην Γη ανά πάσα στιγμή!”

Οι εντυπωσιακές δηλώσεις του προκάλεσαν μεγάλη ενόχληση στο πλήθος και ο Bolden απομακρύνθηκε γρήγορα από δύο άλλους αξιωματούχους της NASA.

Ένας εκπρόσωπος της NASA, ο Dwayne Brown, εξήγησε ότι ο Bolden πάσχει από σοβαρή κατάθλιψη και θα χρειαστεί χρόνος για να αναρρώσει πριν επιστρέψει στη θέση του.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας υπάλληλος της NASA μιλάει για εξωγήινη ζωή, αλλά είναι η πρώτη φορά που ένας αξιωματικός της NASA μίλησε ανοιχτά για την πιθανότητα μιας εισβολής εξωγήινων .

Πολλά άλλα μέλη της NASA καταδίκασαν δημόσια την καταστροφική πρόβλεψη του Charles Bolden, λέγοντας ότι ήταν μόνο η προσωπική του γνώμη και όχι η επίσημη θέση του οργανισμού. Η Dava Newman αναπληρωτής διαχείρισής της NASA προσπάθησε να καθησυχάσει λέγοντας ότι η NASA δεν είχε πληροφορίες που να υποδηλώνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής ετοιμάζονται να εισβάλουν στον πλανήτη μας.

Ο Charles Bolden δεν μίλησε δημόσια ξανά μετά την εκδήλωση στο Χιούστον, και αρνήθηκε να δώσει συνεντεύξεις σε ερευνητές και δημοσιογράφους, προφανώς θα του είπαν να το βουλώσει και να μην ξανα μιλήσει για το θέμα. Το θέμα ειναι ότι υπάρχουν φυλές εξωγήινων και όντως εισβολή μάλλον δεν θα γίνει όπως νομίζει η το είχε στο μυαλό του αυτός και εκατομμύρια άλλοι, δηλαδή σαν τις ταινίες, γιατί ήδη έχει γίνει και γίνεται... αθόρυβα και χωρίς φασαρίες (!)

update: στην "έγκυρη πηγή" τους wikipedia γράφουν απλά ότι στις 12 Ιανουαρίου 2017, ο Charles Bolden ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη NASA ( λες και ηταν υπάλληλος σε κανένα μαγαζάκι της γειτονιάς) χωρίς να γράφουν τον λόγο που παραιτήθηκε τελικά, γιατί κάποιοι έξυπνοι πάνε να βγάλουν fake news τις δηλώσεις του επειδή τώρα έγιναν γνώστες, και επειδή το βίντεο ειναι του 2020 ενώ έχει απομακρύνει από την NASA από το 2017, όμοιος και Dava Newman δεν ειναι πλέον Αναπληρωτής Διαχειριστής απο το 2017. Ο σκοπός βεβαία που πάνε να το βγάλουν fake news ειναι άλλος, ο όχλος ως συνήθως βλέπει το δάσος και όχι το δεντρό, δεν μας ενδιαφέρει πότε έκανε αυτές τις δηλώσεις που τελικά όντως τον σούταραν από την NASA γιατί παραβίασε τον κωδικά σιωπής, γιαυτό οι περισσότεροι μιλάνε για αυτά αφού βγουν στην σύνταξη. Το "εισβολή εξωγήινων" κτύπησε άσχημα ακόμη και αν δεν γίνεται έτσι οπως νομιζουν όλοι δηλαδή όπως περιγράφουν σε ταινίες τύπου "ήμερα ανεξαρτησίας"..

Για την ιστορία για όσους θεωρούν έγκυρη πηγή την wikipedia: γράφουν ότι ορδές Μογγόλων του κόκκινου στρατού "ηταν προπαγάνδα των ναζι" (όμοιος και άλλες έγκυρες πήγες τους), ενώ πράγματι ηταν ορδές Μογγόλων από φωτογραφίες και βιντεο της εποχής, ακόμη σε αυτό ψέμματα λένε φαντάσου σε αλλα πιο σοβαρά τι γίνεται, ένα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθες στο internet ειναι ότι όσες σελίδες λένε για "Γερμανούς που ήθελαν να κατακτήσουν τον κόσμο" και που ευθύνονται για τα πάντα, ανήκουν στους εκλεκτούς (εξαιρούνται οι ηλίθιοι που αναπαράγουν τους πρώτους) οι οποίοι εκλεκτοί μεσώ ιδρυμάτων των Rothschild πλήρωσαν ψευδό-ιστορικούς κτλ την εποχή του 1946 και έγραψαν την επίσημη εκδοχή της ιστορίας και του δεύτερου παγκόσμιου πόλεμου που ξέρετε σήμερα, που συνήθως ισχύουν τα αντίθετα. Και για όσους αναρωτιουνται τι σχέση έχουν όλα αυτά με το θέμα και τους εξωγήινους δεν ξέρουν τι τους γίνεται! μικρή βοήθεια: την ίδια εποχη άρχισαν εμφανίζεις UFO στην Γη από το 1946 και μετά και μάλιστα των άκρως μοχθηρών εξωγήινων .

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications