Ο πρώην υπάλληλος της NASA έχει βαρεθεί τα ψέματα - αυτό που είναι στο φεγγάρι μας είναι εντυπωσιακό!

Τα τελευταία 20 χρόνια όλο και περισσότεροι άνθρωποι που έχουν συνεργαστεί με τη NASA έχουν εμφανιστεί για να αποκαλύψουν τη συγκλονιστική αλήθεια ότι το φεγγάρι είναι κατι περισσότερο απο όσα λένε και ότι κατι υπάρχει εκεί εδώ και πολύ καιρό.

Ο παράξενος δορυφόρος μας σε τροχιά γύρω από τη Γη είναι μια σφαίρα παρακολούθησης και οχι φυσικός δορυφόρος.

Στο βιβλίο του ο Maurice Chatelain γράφει ότι οι αστροναύτες ενημέρωσαν το κέντρο πως υπήρχαν εξωγήινα διαστημόπλοια ευθυγραμμισμένα στη μακρινή πλευρά ενός κοντινού κρατήρα και παρακολουθούσαν την ιστορική κάθοδο του Άρμστρονγκ στο έδαφος της Σελήνης.Υποστηρίζει ότι οι εξωγήινοι όχι απλώς υπήρχαν, αλλά είχαν ενεργό συμμετοχή στη δημιουργία αλλά και την καταστροφή πολιτισμών. Αυτό άλλωστε, υποστήριζε ο τίτλος του βιβλίου του: «Οι κοσμικοί μας πρόγονοι»!

Σε ένα ντοκιμαντέρ που προέβαλε το RTR –Planeta, ένα από τα κεντρικά τηλεοπτικά κανάλια της Ρωσίας, αναλυτές όπως ο πρώην αξιωματικός του ρωσικού Πολεμικού Ναυτικού και διάσημος ερευνητής UFO Vladimir Azhazha και ο αστρονόμος- ερευνητής Yevgeny Arsyukhin υποστηρίζουν ότι οι Αμερικανοί αστροναύτες ήρθαν σε επαφή με εξωγήινους πολιτισμούς οι οποίοι τους διέταξαν να μην επισκεφθούν ξανά άνθρωποι τη Σελήνη!

Σημείωση: Στο παρακάτω βίντεο ενεργοποιήστε τους υπότιτλους με μετάφραση.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications