Μηνυτήρια αναφορά για τα «ρατσιστικά σχόλια» του δήμαρχου Χίου «κατά ΑμεΑ»

Από την "έγκυρη πηγή" koutipandoras.gr: Μηνυτήρια αναφορά για «μισαναπηρικό δημόσιο λόγο» κατέθεσε εις βάρος του δημάρχου Χίου, Σταμάτη Κάρμαντζη, στη γενική περιφερειακή αστυνομική διεύθυνση Βορείου Αιγαίου, το Ελληνικό Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι.

Στο πλαίσιο του προγράμματος του Παρατηρητηρίου Ρατσιστικών Εγκλημάτων, ο εκπρόσωπός του Παναγιώτης Δημητράς και με βάση το σχετικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, υπέβαλε άλλη μια μηνυτήρια αναφορά, κατ' άρθρο του αρ. 42 ΚΠΔ ζητώντας την ποινική δίωξη του δημάρχου.

Να θυμίσουμε ότι η αντιπαράθεση μεταξύ δημάρχου και τοπικού συλλόγου ΑμεΑ ξεκίνησε με αφορμή την ανάρτηση ενός live video που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο αντιδήμαρχος Πρόνοιας, Γιώργος Πατερισμός, για το seatrack στη παραλία της Δασκαλόπετρας, στο οποίο κατηγορούσε τον Παγχιακό Σύλλογο ΑμεΑ και την πρόεδρό του, Σοφία Μιχάλα, για διασπορά ψευδών ειδήσεων, εξαιτίας της κριτικής που άσκησε η τελευταία στην ανικανότητα του δήμου να εξασφαλίσει αυτή την ελάχιστη υπηρεσία στους ανθρώπους με αναπηρία που επισκέπτονται την παραλία για να κολυμπήσουν.

Βίντεο το οποίο κοινοποιήθηκε στην προσωπική σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης του δημάρχου, με τον ίδιο να υιοθετεί τα ψέματα του αντιδημάρχου και να σχολιάζει περί «ερπετών» που έχουν «προνόμιο τη λάσπη».

-----

Τελικά η "μηνυτήρια αναφορά" γιατί ακριβώς έγινε? μήπως επειδή σχολίαζε περί «ερπετών» και το γύρισαν κατά ΑμεΑ???

Σε αυτή την "έγκυρη πηγή" koutipandoras.gr, εμφανίζεται ένας συμμορίτης που κάνει δημοσιά ρητορική μίσους και κάλυψη αυτής πίσω από την φράση "φασίστες", ο ίδιος συμμορίτης εμφανίζεται και στις εξής σελίδες εκτός την koutipandoras.gr: sputniknews.gr(γιαυτό βάζει μαρξιστικές προπαγάνδες ενώ η Ρωσία δεν έχει μαρξισμό πλέον ), στην καθαρά μαρξιστική www.katiousa.gr και στο www.documentonews.gr! υπάρχουν και screenshot με την σημιτική φάτσα να εμφανίζεται ως αρθρογράφος σε όλες αυτές τις έγκυρες πήγες! και δεν ειναι ο πρώτος ούτε ο τελευταίος, οι συμμορίτες πάντα γράφουν προπαγάνδες σε 4-5 δήθεν διαφορετικές σελίδες...

Kαι επειδή λόγο της προπαγάνδας που κάνουν επι χρονιά ο όχλος δεν έχει ιδέα για τίποτα, όπως ότι είχαν βγάλει μια φράση από την Ιταλία το "φασίστες" για στοχοποίηση και στο τέλος την λεει ο καθε ηλίθιος για τα πάντα και δεν ξέρει καν ότι πίσω απο αυτή την φράση κρύβουν φυλετικό μίσος οι κομμουνιστές, εδώ για τον ίδιο λόγο έβγαλαν υποκριτικά σωστή την απόφαση σε άλλο post της εν λόγο έγκυρης πηγής για μίσος πίσω απο την φράση φασίστες, αλλα δεν παραβιάζει τους ορούς! μονο ανεξάρτητες σελίδες παραβιάζουν τους ορούς:

Όπως δεν παραβιάζουν τους ορούς τους facebook μαρξιστικές σελίδες που κάνουν οι καραμπινάτα δημοσια υποκίνηση βίας και μίσους!

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Δημητρας Ζ Παναγιώτης!! Τι Εβραικο διαμάντι στην δυστηχισμενη Ελλάδα. Ακομα δεν συνήλθε απο την ήττα του απο τον Κ Πλεύρη!Τον στέλνω να ξαναδιαβάσει το Ταλμουδ του!Απεριγραπτο μυσος τα 63 Βιβλια του! Εαν βεβαια μπορειτε να το βρείτε. Στην Αμερικη καπου 25 χρονια στοίχιζε 15,000 δολλαρια! αλλα για να σας το πουλήσουν επρεπε να περάστε ΕΞΑΙΤΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΕΣ!Διαβαδτε τουλάχιστον το βιβλιο του ΚΠλευρη! Ταλμουδ, βιβλιο μίσους και Ρασισμου απερίγραπτο ! Και ο Δήμητρα ψάχνει ψηλούς στα άχυρα με αυτα που ειπε ο Ζ Δήμαρχος και οποιοσδήποτε αλλος. Αντι να κοιτάξει την καμπούρα του ο Δήμητρα, αλλα οι Εβραιοι που ΜΗΛΟΥΝ θα ρασισμο, στο αέρα, για τιποτε, πρεπει να ξαναδιαβάσουν το ΤΑΛΜΟΥΔ τους. Στους Εβραιους που ειναι σαν το Δήμητρα, ειναι τα Εβραιο πουλά που οι γωνιές τους στελνουν στην Συναγωγή για να μορφωθούν. Αλλα η μεγαλη πλειοψηφία των Εβραιων, φεύγουν απο την Συναγωγή, πανε στην κοινωνία, και βρησκουν οτι η Ραββινοι τους ειπαν ψέματα το Ταλμουδ ειναι απαραδεχτον κτλ.Ο Δήμητρα ειναι απο αυτους Φινλανδία, Ελλάδα και τα λοιπά προσπαθεί ακομη να συνέλθει. ΟΤΑ ν ήλθα στο Ελληνικό ΦΒ ως εκ θαύματος ο Δημητρας και η συζηγος του ΗΡΩ μου κανανε αίτημα φιλία! Out of the blew??

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications