Πικραμμένος: Το Σύνθημα «Μένουμε Σπίτι» Δεν Μπορεί Να Ξαναϋπάρξει, Η Οικονομία Θα Καταρρεύσει

«Το σύνθημα “Μένουμε σπίτι” δεν μπορεί να ξαναϋπάρξει. Σίγουρα, το πρώτο μέλημα είναι η υγεία των πολιτών, αλλά θα πρέπει να μην καταρρεύσει η οικονομία».

Αυτό ανέφερε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, κατά την διάρκεια συζήτησης στο πλαίσιο του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου του φόρουμ, ο κ. Πικραμμένος συμμετείχε σε συζήτηση με τον πρώην υπουργό και αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Σαμαρά, Ευάγγελο Βενιζέλο, με αντικείμενο τις αναγκαίες αλλαγές στη Δικαιοσύνη, προκειμένου να βοηθηθεί συνολικά η χώρα, οι επενδύσεις και η οικονομία.

«Αν χάσουμε το στοίχημα της Δικαιοσύνης, κινδυνεύουμε να χάσουμε και το στοίχημα της οικονομίας», σημείωσε, μεταξύ άλλων.«Για να κάνουμε μία άλλη Δικαιοσύνη, πρέπει να ξεκινήσουμε από τα νέα παιδιά που έρχονται για να γίνουν δικαστικοί λειτουργοί. Να τους εμφυσήσουμε μία νέα νοοτροπία ήδη από τη σχολή», τόνισε.

«Δεν θέλω δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία στη Δικαιοσύνη. Θέλω ανταγωνισμό. Να μπουν δικηγόροι, πανεπιστημιακοί. Τα μνημόνια για παράδειγμα, είχαν θέματα που δυσκόλευαν τους δικαστές. Πρέπει να ταρακουνήσουμε τη Δικαιοσύνη», δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, καταθέτοντας και την εμπειρία του από το Συμβούλιο της Επικρατείας, όταν επιχείρησε να φτιάξει τμήμα για την εκδίκαση θεμάτων επενδύσεων.

Ο Ευ. Βενιζέλος από την πλευρά του, τόνισε πως το δικηγορικό σώμα θα πρέπει να πιστέψει στις εναλλακτικές μορφές απονομής Δικαιοσύνης, όπως η διαμεσολάβηση και η διαιτησία, και κάλεσε τους πάντες να βοηθήσουν για να ανθίσουν αυτοί οι εναλλακτικοί θεσμοί: Ο μεγάλος επενδυτής που θα έρθει στη χώρα μας, τόνισε ο κ. Βενιζέλος, θα φροντίσει να κάνει σύμβαση που θα κυρωθεί από τη Βουλή και θα προβλέπει τα πάντα, μεταξύ τους και διαιτησίες. Όμως το πρόβλημα είναι τι θα γίνει με το μικρό επενδυτή. «Δε θα βαδίσουμε στο μέλλον με δάνεια και επιδοτήσεις από τους ευρωπαϊκούς μηχανισμούς. Πρέπει να θέσουμε το πλαίσιο για επενδύσεις», ανέφερε.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Αφήστε τους να λενε οτι θελουνε! Αυτοι ΕΙΝαι που υπέγραψαν τα Ζ Μνημόνια, δηλ. Την καταστροφη της ΕΛΛΑΔΟΣ. Και τωρα ΕΡΧΟΝΤΕ να σας πούνε σαχλαμαρες!Ζ, οταν συμφωνα με τις εφημερίδες του Ισραήλ, οι κυβερνήσεις στην Ελλάδα ειναικατα 80 της εκατο Εβραϊκές ηια το προγραμμα καταστροφησντης Ελλαδς. Και μονο της Ελλαδος! Ολλη η σάρα καιμαρα που σας λενε σαχλαμαρες! Το Cov19 τι ειναι εα συνάχι, βαλανε ολλους τους πεθαμένος ως θυματα του συναχιού! Γιατι? Διοτι θελουν να φοβησουν τους ανθρωπους, ι μην ξεχνατε το ΠΟΥ εδωσε διαταγη στους γιατρούς αι νοσοκόμες να γράψουν οτι πεθάνανε απο Cov19, o ιδιος ο Έλληνας Υπουργοσ, το ομολόγησε!το ειπε, οτι ΔΕΝ ΦΤΕΩ ΕΓΩ, ΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΩ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ,!και αφήστε τα χρηματα που οι Φαρμακευτικές ΟΛΛΕΣ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ, ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ! Και εσεις οι ηλιθιοι φοράτε τις μάσκες οι οποιες ειαι πολυ ποιο επικυνδινες απο τον Cov19. Διαβαστε γιατρούς που σας λενε την αληθεια, Δαβιδ Icke, Dr Buttar, etc ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ανθρωποι, το Covid 19, ΟΛΛΑ προμελετημένα, στην ακριβια! Για εσας που εχετε χασει τον ενγκεφαλο σας προ,πόλου, διοτι κοιταζετε την Εβραϊκή Σιωνιστικη Τηλεωραση! Χωρις νγκεφαλο, ακουτε τις σχλαμαρες τους ΑΠΟΔΗΞΗ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΚΛΕΨΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΛΑΟ FIVE THOUSANDS BILLION, O ΚΥΡΙΟΣ TRIANOS O AETOS δημοσίευσε το άρθρο του.Τι διαβαζετε λοιπον? Bill Gates Fauci, kai κομπανία, Ακριβως αυτους που ειναι Εγκληματιες, οπως ο Fauci .γιαυτο δεν υπαρχει σωτηριαΖ,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications