Λεπέν σε Αλβανία: «Είστε προτεκτοράτο του Ερντογάν - Κινδυνεύει η Ευρώπη από την Τουρκία»

Η είσοδος της Αλβανίας στην ΕΕ δέχθηκε ένα ισχυρό ράπισμα από Γάλλο Ευρωβουλευτή που κατηγόρησε τα Τίρανα ότι αποτελούν ουσιαστικά προτεκτοράτο της Τουρκίας.

Πρόκειται για μια θαρραλέα πράξη από έναν ξένο αξιωματούχο που αντικατοπτρίζει όμως την άποψη ενός μεγάλου μέρους της γαλλικής πολιτικής σκηνής και της ελληνικής βέβαια, μόνο που αυτή δεν το εκφράζει όσο δυναμικά απαιτείται μετά τις αλβανικές προκλήσεις κατά της ελληνικής μειονότητας, που αποτελούν σαφώς τουρκικές εντολές.

Για “σφαλιάρα” από Γάλλο ευρωβουλευτή κάνει λόγο και ο αλβανικός τύπος, που κατηγορεί τον Έντι Ράμα ότι κινείται μακριά από τις πολιτικές της ΕΕ, με τη χώρα του να είναι το επίκεντρο της τουρκικής επιρροής.

Ο Γάλλος ευρωβουλευτής Thierry Mariani, o oποίος ανήκει στο κόμμα της Λεπέν, είπε ότι οι πολιτικές που ακολουθεί η Αλβανία για την ένταξη της στην ΕΕ δεν είναι κατάλληλες με αυτές της Ένωσης.

Ανέφερε δε την περίπτωση της σύλληψης και έκδοσης στην Τουρκία 5 εκπαιδευτικών από το Κοσσυφοπέδιο ως Γκιουλενιστές, ενώ στιγματίζει την Αλβανία ως το κεντρικό σημείο της τουρκικής επιρροής στην περιοχή των Βαλκανίων.

"Είμαστε εναντίον της διεύρυνσης της ΕΕ και το ερώτημα τώρα αφορά την Αλβανία που είναι υπό την άμεση επιρροή της Τουρκίας. Υπενθυμίζω ότι 5 δάσκαλοι τον Μάρτιο στο Κοσσυφοπέδιο απήχθησαν και στάλθηκαν στην Τουρκία”, τονίζει ο ίδιος.

Εν τω μεταξύ η τουρκική ΜΙΤ έχει παρεισφρήσει στην Αλβανία και ελέγχει πολλούς τομείς της αλβανικής ζωής έχοντας πολλούς Αλβανούς συνεργάτες. “Δεν πιστεύουμε ότι οι πολιτικές που επέλεξαν αυτές τις στιγμές είναι κατάλληλες και ίδιες με την ΕΕ. Πρέπει να είμαστε πιο ειλικρινείς για την Αλβανία", είπε.

Έχουμε τονίσει εδώ και καιρό ότι η γειτονική χώρα που προκαλεί την Αθήνα σε κάθε ευκαιρία, υφαρπάζει περιουσίες Ελλήνων Βορειοηπειρωτών, θέλει να δικάσει τους γονείς του Κατσίφα με σαθρές κατηγορίες, ενώ δεν αποδέχεται την ΑΟΖ με την Ελλάδα, απέχει παρασάγγας από το να εισέλθει στην ΕΕ.

Η Αλβανία εντός της Ευρώπης θα εκτελεί κατά γράμμα τα σχέδια του Τούρκου προέδρου Ερντογάν, ο οποίος αναζητά και εκεί στρατιωτικές βάσεις με στόχο να περικυκλώσει την Ελλάδα.

Post A Comment:

2 comments

vasiliaείπε...

Ακούσατε τι μας λεει η Λεπιν. Μηλα για προτεκτορατο. Ξεχνά το δικό της! Το προτεκτορατοδκο της ειναι οι Σιωνιστες Εβραιοι. Εδιωξε τον πατέρα της απο το κομμα, διοτι ζουσε με ενανΕβραιο απο την Τυνισια! Οοποιος χρονια τωρα μας ειπε οτι προκειται να παντρεφτουν! Την Ασφαλια της ΛΕΠΙΝ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΣ ΣΥΜΒΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΚΟ, ΕΝΑ ΠΑΡΑΤΗΜΑ ΤΗΝ ΜΟΣΣΑΔ ΤΗΝ ΔΕΚΔΙΚΕΙ πλήρως! Ο Εβραιος αυτος παιζει τον ΡΟΛΟ, ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΚUSHNER, δίπλα στοΤραμπ. Ολλα αυτα και τα οιπολιπα βεβαια τα βρησκουμε ΠΑΝΤΟΥ, εκτως Ιαπωνίας,καιβεαια Βενεζουελας,οπου ο Μαδουρο ειναι Εβραιος, αλλα θεωρεί ως πατριδα του τηνΒενεζουελα. ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ κανόνα!


vasiliaείπε...

ακουσατε τι μας λεει ο ξεμοραμενος Μουζουλας! Ζώον δίποδο, που πρεπει καποιος να του δωσει μια σφερα στο αδιό του κεφαλιΖ, Να μην εχουμε πλεον α βλεπουμε αυτο το τερας ασχιμιας, και βρωμιας! Αλλα η εξήγηση ειναιμια, εκτελούσε διαταγες Υου Ιερατείου. Ο αχαΐρευτους αυτος!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications