Τα αποτελέσματα της παρακμής και του εκφυλισμού  : «Πατέρας» ασελγούσε στις κόρες του

Υπόθεση ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων, καθώς και περίπτωση εμπορίας ανθρώπων εξιχνιάσθηκε από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων και ειδικών Ψυχολόγων των Κεντρικών Ιατρείων Θεσσαλονίκης,

Σύμφωνα με πληροφορίες, ταυτοποιήθηκαν ως δράστες δύο "Έλληνες" ηλικίας 42 και 70 ετών, μέλη του συγγενικού περιβάλλοντος των παθόντων, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, εμπορία ανθρώπων, ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών – μεταχείριση ανηλίκου.

Ο 70χρονος άντρας, πατέρας 29χρονης σήμερα γυναίκας, κακοποιούσε την κόρη του και την ετεροθαλή αδελφή της (39 ετών σήμερα) όσο αυτές ήταν ανήλικες, με χρήση σωματικής βίας και προβαίνοντας σε ασελγείς πράξεις.

Ακόμη, όπως προέκυψε από τις έρευνες, ο προαναφερόμενος 42χρονος, σύζυγος της 29χρονης γυναίκας, ασκούσε συχνά σωματική και σeξουαλική βία σε βάρος της, εξαναγκάζοντάς την να εκδίδεται για να του αποδίδει χρηματικά ποσά. Παράλληλα, ασκούσε σωματική βία και στα δύο ανήλικα τέκνα τους, αγόρια, εξαναγκάζοντάς τα σε κατανάλωση αλκοόλ και ναρκωτικών ουσιών. Σε βάρος ενός εξ’ αυτών προχώρησε και σε ασελγείς πράξεις κατά το παρελθόν.

Η σχηματισθείσα δικογραφία αναμένεται να υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Ο όποιος

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο "Έλληνες", απόγονοι αρχαιων με καθαρό ελληνικό DNA (!)

Τα αποτελέσματα του μην είστε «ρατσιστές» ειναι αυτά το ξέρεις μαντάμ και μεσιε??? , και κανένας δεν ξέρει τίποτα, αλλα όλοι ξέρουν να παπαγαλίζουν λέξεις ταμπέλες χωρίς να ξέρουν ούτε τον αληθινό λόγο που τις έβγαλαν ούτε για ποιους αρχικά, όλα αυτά στην εποχή που έχουν ίντερνετ, και τουλάχιστον την περίοδο 2010-2016 πριν τα εξαφανίσουν μπορούσες να βρεις πληροφορίες για πολλά σε ανεξάρτητες πήγες, αλλα και που υπήρχαν, οι περισσότεροι ειναι μαζεμένοι σε σελίδες αποχαύνωσης με ηλιθιότητες, γιαυτό δεν έμαθαν και τίποτα με το ίντερνετ τόσα χρονιά...

Έχουν φτάσει στο σημείο οχι μονο να μην βλέπουν τίποτα στην συμπεριφορά ορισμένων, αλλα και να θεωρούν φυσιολογικους τους μη φυσιολογικους, και "κακούς" τους φυσιολογικους με λέξεις ταμπέλες, το ότι με τον λόγο και μονο έχουν κάνει μια κοινωνία μπάχαλο ποιος το περίμενε? επαληθεύοντας κάποιον Ιούλιο Έβολα ( 1898 – 1974):" Η παρακμή στο μέλλον θα ειναι τοσο διαπεραστική που θα αναγκαστούν και τελευταίοι πραγματικοί Ευρωπαίοι να υπερβούν τους σοβινισμούς " .

Ένα απλό παράδειγμα πως περνάς στα μυαλά ηλιθίων μια φράση που αυτόματα μετά όταν την ακούει για άλλους αυτοί οι άλλοι ειναι οι κακοί στα μυαλά τους, πολλές μαρξιστικές σελίδες γράφουν την λέξη "ισλαμοφασίστας", ενώ το ισλαμ ουδεμιά σχέση έχει με την φράση φασίστες, η οποία επίσης ουδεμιά σχέση έχει με αυτό που νομίζει ο όχλος ως κακό, προέρχεται από την Ιταλία του Μουσολίνι που ηταν αντί-κομμουνιστές, δηλαδή με το φασίστες εννοούν τους λογικούς και τους σκεπτόμενους ,και έχουν φτάσει στο σημείο οι ηλίθιοι να αποκαλούν φασίστες ακόμη και τους κομμουνιστές, άσε που νομιζουν ότι οι λεγόμενοι κομμουνιστές ειναι ιδεολογία(!) σαν λέμε πάει ο άλλος και βιάζει γυναίκες για παράδειγμα αλλα δεν ειναι σχιζοφρενής και επικίνδυνος για την κοινωνία ειναι άπλα "ιδεολογία" και είστε ρατσιστές! οι γλώσσες προγραμματισμού δεν ειναι μονο για υπολογιστές αλλα και για τις μάζες όπως φαίνεται, να πόσο κακό κάνουν οι έγκυρες πήγες τους σε πληθώρα θεμάτων .

Όσοι αναρωτιουνται τι σχέση έχουν οι λεγόμενοι κομμουνιστές το φασίστες και το ρατσιστές με τον «Πατέρα» που ασελγούσε στις κόρες του, δεν ξέρουν τι τους γίνεται και δεν θα μπει κανένας λογικός στην διαδικασία να εξηγήσει σε "προγραμματιζόμενους" αφού δεν έχουν βρει απο μονοί τους τι σχέση έχουν δεν έχει νόημα πόσο δε που τους βλεπεις μαζεμένους σε καθεστωτικές σελίδες που χειραγωγούν την μαζα στα παντα οι αδίστακτοι με τον γραπτό λόγο υποκρισίας, και κάνουν πόλεμο σε ανεξάρτητες σελίδες γιατί τους χαλάς την μανέστρα, όταν κάποιος σκεπτόμενος βγει από αυτό τον "καλούπι" και διαβάσει κάτι διαφορετικό ίσως τον βαλει σε σκέψεις να ερευνήσει τι θέλει να πει ο ποιητής, μιλάμε για σκεπτόμενους πάντα ..Οι άλλοι ρωτήστε τους αριστερούς να σας πουν στην τελική, που κόπτονται για τα δικαιώματα του "ανθρώπου", άλλο θέατρο του παράλογου και αυτό: το να πηγαίνεις σε μια κοινωνία με ανθρώπους και να ζητάς ίσα δικαιώματα εκτός ότι παραδέχεσαι ότι έχεις κόμπλεξ κατωτερότητας, ειναι σαν λες ότι δεν είσαι σαν τους άλλους ανθρώπους στην κοινωνία που θελεις να μπεις αλλα προβληματικός και μη φυσιολογικός.Οικουμενική Διακήρυξη για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών 1948! και αυτό "τυχαία" αμέσως μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και την "μεγάλη νίκη" (όπως γραφει μια μαρξιστική σελίδα) το γιατί ο κόσμος πάει απο το κακό στο χειρότερο δεν σας είπαν όμως! πριν 100 χρονιά δεν υπήρχαν ούτε τετοια περιστατικά παιδεραστίας ούτε εγκληματικότητα στην κοινωνία, όταν ο όχλος βλέπει την είδηση άπλα και δεν αναρωτιέται για την αίτια της είδησης υπάρχει θέμα, ειναι σαν να ειναι στο σπηλαίο το Πλάτωνα και άπλα βλέπει τις σκιές/ειδήσεις να περνούν ..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications