Κώστας Μπακογιάννης το «πλούσιο» βιογραφικό του

2005: Ο κολλημένος Νέο-δημοκράτης που έτρεξε σαν σκυλάκι μαζί με άλλους σε δημάρχους και περιφερειάρχες να τους τραπεζώσουν όποτε ερχόντουσαν σε κάποια πόλη της επαρχίας, και μονο προσοχή δεν καθόντουσαν, να βλεπεις κακομοίρηδες 40-50 χρόνων να συμπεριφέρονται σαν δούλοι και να προσκυνούν άχρηστους που παριστάνουν τους φωστήρες, από τότε έβλεπες ότι κάτι δεν πάει καλά στο κόσμο...

Με το ίντερνετ είδες ότι η κατάντια ειναι πολύ μεγαλύτερη από όσο περίμενες, όπως και είδες ότι οι περισσότεροι έχουν περιορισμένη αντίληψη στα πάντα. Κάπου είδες αυτή την φώτο και λες ότι αυτός πρέπει να ειναι ελληνόφωνος, ψάχνεις να δεις ποιος ειναι αυτός αφου ειναι εντελώς άγνωστος εφόσον δεν βλεπεις τηλεόραση εδω και χρονιά και δεν διαβάζεις έγκυρες πήγες τους, αν είχε κάνει κάτι κάλο και είχε προσφέρει κάτι ίσως να ήξερες ποιος ειναι,και λέει Δήμαρχος Αθηναίων! δεύτερο σοκ: γόνος των γνωστών!

Από που τον ξέρουν όλοι αυτοί που τον ψηφίσαν, από τις έγκυρες πήγες τους και τα ΜΜΕ? οι γεννημένοι δόλοι προφανώς βλέπουν ως φωστήρα κάποιον ο οποιος δεν έχει κάνει τίποτα στην ζωή του, εκτός από το να έχει πτυχία, που παίρνουν και οι ηλίθιοι.

Ο Κώστας Μπακογιάννης (Αθήνα, 16 Μαρτίου 1978) είναι πολιτικός και ο εν ενεργεία Δήμαρχος Αθηναίων. Έχει διατελέσει δήμαρχος Καρπενησίου (2011-2014) και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019). Είναι γιος του δημοσιογράφου και πολιτικού Παύλου Μπακογιάννη και της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρας Μπακογιάννη. Είναι επίσης εγγονός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, πρώην Πρωθυπουργού της Ελλάδας και ανιψιός του Κυριάκου Μητσοτάκη, εν ενεργεία Πρωθυπουργού.

Βιογραφία
Ο Κώστας Μπακογιάννης γεννήθηκε στις 16 Μαρτίου του 1978 στην Αθήνα. Ο πατέρας του, Παύλος, δολοφονήθηκε στις 26 Σεπτεμβρίου του 1989 από τη τρομοκρατική οργάνωση "17 Νοέμβρη".

Ο Κώστας Μπακογιάννης έχει σπουδάσει Ιστορία και Διεθνείς Σχέσεις το 2000 στο Πανεπιστήμιο Μπράουν των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στη Δημόσια Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες το 2004 στη σχολή Τζον Φιτζέραλντ Κέννεντυ του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης στο γνωστικό αντικείμενο των Πολιτικών Επιστημών και των Διεθνών Σχέσεων. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού ως καταδρομέας-αλεξιπτωτιστής. Διετέλεσε δήμαρχος Καρπενησίου (2011-2014) καθώς και περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας (2014-2019).

Παράλληλα, είναι αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης, μέλος του European Council on Foreign Relations ενώ συμμετέχει στο συμβούλιο προσωπικοτήτων του Ελληνικού Δικτύου Λύσεων για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Ηνωμένων Εθνών.

Από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια, τόσο ελεύθερη που οποιος τολμήσει να βαλει αληθινή ιστορία πχ έχει σβηστεί στο ένα λεπτό, και τόσο "εγκυκλοπαίδεια" που ειναι γεμάτη ιστορικά ψέμματα και μαρξιστική προπαγάνδα, και επίσης λινκ προς μαρξιστικές σελίδες,αλλα τι σημασία έχει? αφού οι Νεοέλληνες την θεωρούν "έγκυρη" και "ανεξάρτητη πηγή" (όπως δεκάδες αλλες έγκυρες πήγες τους, αφου πολλοι εχουν σημιτική "λογική" πλέον λες και ζεις στο Ισραήλ, και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις αν ειναι ελληνόφωνοι της "εκλεκτής ράτσας" η άπλα Νεοέλληνες) , παρ'ολα αυτά στην έγκυρη πηγή τους Βικιπαίδεια μπορείς να βρεις πληροφορίες, όπως ότι όλοι οι συμμορίτες που που έκαναν λέει "αντιστασιακό αγώνα" (οι ελληνόφωνοι των Ρότσιλντ μασονίας και Βρετανίας) έγιναν "ήρωες", και μετά: Κομμουνιστικό Κόμμα vs Ελληνικός Στρατός, μαντέψτε ποιους λένε προδότες και φασίστες από τότε...

Κάπου εδώ κατάλαβες γιατί έσφαζαν επιλεκτικά όσους άνηκαν σε ευρωπαϊκό γένος και στην Ελλάδα, οι "επαναστάτες" κατακτητές της Γης οχι μονο γιατί ηταν κλάσης ανώτεροι από αλλες ράτσες όλες οι εφευρέσεις ειναι απο ευρωπαϊκό γένος ιστορικά, αλλα και λόγο οτι δεν προσκυνούν ούτε αυτούς ούτε τις μαριονέτες τους (μονο όσοι ανήκουν σε ευρωπαϊκό γένος θα καταλάβουν, όσοι έχουν απομείνει βεβαία και με την προϋπόθεση να μην δεν έχουν πέσει στο επίπεδο νεοελλήνων) ...

Κάποιος έλεγε οτι ανάλογα τι σύστημα θα εφαρμόσουν στην αποικία στο Άρη θα δούμε ποιοι κυβερνούν τον κόσμο στην Γη, τρία πουλάκια κάθονται στον ήλιο και λιάζονται, από αυτό περιμένουν να το δουν? δεν βλέπουν ότι παντού εδώ και 100+ χρονιά αφού πρώτα κάνουν εισβολή η "επανάσταση" με τις ορδές χρησίμων γκοιμ αμέσως μετα εφαρμόζουν την Δημοκρατία? ούτε το όνομα "Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας"? η ιστορία επαναλαμβάνεται , και οι ορδές ελληνόφωνων περιορισμενης νοημοσύνης και αντίληψης νομίζουν ότι η δημοκρατία ειναι των αρχαιων "Ελλήνων" και υπερηφανεύονται κιόλας(!).

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Μονον που τον βλεπετε τον δήμαρχο Μπακογιαννη, δεν εχετε καμια αμφιβολια οτι ειναι μιας ηλιθιότητας, σπάνιας!

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications