Στη δημοσιότητα το SMS με το οποίο ο Γ.Τράγκας κρίθηκε «ανεπιθύμητος» από το Action24

Στη δημοσιότητα ήρθε το SMS το οποίο εστάλη στον κ.Τράγκα από τον ιδιοκτήτη του Action24 κ.Παναγιωτάκη λίγα λεπτά πριν την έναρξη της δημοφιλούς εκπομπή του, στο οποίο του ανακοινώθηκε πως διακόπτεται η συνεργασία τους.

Συγκεκριμένα το SMS αναφέρει:

«Γιώργο μου θέλω να μην κάνεις εκπομπή από σήμερα. Έχω διαβάσει τα δημοσιεύματα που θα σου στείλω τώρα.Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε.Αλλάζει η φυσιγνωμία του σταθμού.Είσαι μία προσωπικότητα που δεν μπορεί να αποκοπεί από το κείμενό σου. Ή η ραδιοφωνική σου εκπομπή από την τηλεοπτική σου παρουσία.Σήμερα έχει γεμίσει το τηλεφωνικό κέντρο από παράπονα τηλεθεατών».

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Γιώργος Τράγκας σε συνέντευξη Τύπου χθες, η αποπομπή του από το κανάλι έγινε καθ'υπόδειξη του Μαξίμου, το οποίο ενοχλήθηκε από την κριτική του, ενώ εξέφρασε ακόμα και φόβους για απόπειρες κατά της ζωής του.

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ελληνες δεν εχετε αλλη επιλογή απο το να πάρετε τα όπλα. Οι Εβραιοι ειναι όντα που φοβουντε, θα το βάλουνε στα πόδια! Ο ενας ειναι χειρότερος απο υον άλλον. Πάρτε τα όπλα τωρα που οι εισβολείς ειναι μονον 9 Εκατομοιρια. Ο Τσιπρας υποσχεθικε στον ΟΗΕ να φερει 80 Εκατομοιρια! Ξυπνηστε. Θα σας φάνε ζωντανούς,καμμια αμφιβολια.Οργνωθειτε σε συνιοικιες, Αυτη η κατάστασης βρησκετε σε ολλον τον πλανιτη, διοτι οι Εβραιοι θελουν να κατακτήσουν τον πλανιτη. Για να το καλπνοθν, θα πέσει πείνα, αρρώστιες, δυστηχια, σε τρομερό βαθμό, για να κανουν τον πλυθισμο του πλανιτη να γωνατισει. Πιστεψτεμε αυτο ειναι το προγραμμα τους. σιγουρα θα χυθεί ΑΙΜΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ. ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ!, θα ειναι επησεις η ποιο αιματηρή γα τους Εβραιους.εδω δεν αλλάζουν τα έβρει κα τους ονοματα.Τους γνωριζουμε!Οι Εβραιοι εχουν ηδη αρχισει α θεωρούν τους SABBASTIAN-FRANKISTS H AITIΙΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ.ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΦΟΒΟΥΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ Death CULT , ALLA οταν θα αρχίσουν οι πόλεμοι ειναι οπου φύγει φύγει.Καμμια αμγιβολια οτι τα ελυκοπτερα της Μοσσαδ θα ελθουν να σώσουν το ενα Τούλαχιστον Εκατομοιριο Εβραιων απο Ελλάδα.Σιγουρα στην Ελλάδα ειναι μια τρομαχτική συνγκεντρωση Εβραιων.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications