Σφάζονται για τα χιλιαδες ευρώ που πήραν οι έγκυρες πήγες τους

Οι οποιος έγκυρες πήγες αντιγράφει η μια την άλλη, και βάζουν όλες τα ίδια και τα ίδια πάρα την πληθώρα αρθρογράφων που διαθέτουν, δεν προσφέρουν τίποτα αφού λένε τα ίδια με την τηλεόραση μαζί με προπαγάνδα και χειραφέτηση του όχλου , επίσης ξύπνησαν οι προγραμματιστές σε αυτές που έχουν "σπουδάσει" και έμαθαν την συμπίεση HTML απο "αμόρφωτους" που δεν έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, δηλαδή από την δίκη μας σελίδα αφού όταν το εφαρμόσαμε εμείς αυτό στην Ελλαδα από το 2015 οι "ειδικοί" στις έγκυρες πήγες τους έτρωγαν βελανιδιά, αυτό γίνεται γιατί όσοι ανήκουν σε ευρωπαϊκού γένος ειναι εφευρετικοί και πρωτοπόροι σε όλα απο την φύση τους χωρίς σπουδές, γιαυτό ότι τεχνολογία έχετε σημερα ειναι μονο απο ευρωπαϊκό γένος στο οποίοι δεν ανήκουν πολλοί Νεοέλληνες και ως εκ τούτου δεν ειναι απόγονοι αρχαιων! μεταξύ άλλων αυτοι οι Νεοέλληνες ειναι και υλιστές με ότι κακό συνεπάγεται αυτό.

Κείμενο με αφορμή τα ποσά που σύμφωνα με δημοσιεύσεις πήραν ορισμένα ΜΜΕ που εμφανίζονται στην περιβόητη ονομαστική λίστα που έδωσε στη δημοσιότητα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας, αρνούμενος, μέχρι στιγμής, να δημοσιοποιήσει και τα ποσά που έλαβε κάθε μέσο, ανέβασε το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου.

Το κείμενο είναι ανυπόγραφο, ενώ στη συγκεκριμένη ανάρτηση στην ιστοσελίδα περιλαμβάνεται και επιστολή του Αιμίλιου Περδικάρη προς την ΕΣΗΕΑ στην οποία κατηγορεί τον Κώστα Βαξεβάνη ότι με αναρτήσεις του και δημοσιεύματα στο Documento “προσβάλλειβάναυσα την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση”.

Εδώ και μέρες το newsit.gr δέχεται για ακόμη μια φορά «λάσπη». Ότι δήθεν πήρε για την καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» το ιλιγγιώδες ποσό των 860.000 ευρώ! Στα 11 χρόνια της λειτουργίας του το newsit.gr είναι το κορυφαίο ελληνικό ενημερωτικό site. Με αρκετά πάνω από 1.000.000 μοναδικούς αναγνώστες την ημέρα, χωρίς ούτε μια αγωγή σε βάρος του και πληρώνοντας τους συνεργάτες του ακόμη και στις πιο δύσκολες εποχές χωρίς ούτε μια μέρα καθυστέρηση.

Με αντικειμενικότητα, προβολή όλων των απόψεων και σεβασμό σε θεσμούς και αρχές. Αυτοί που κατασκεύασαν αλλά και αυτοί που διέσπειραν αυτή τη συκοφαντία των 860.000 ήξεραν καλά το μέγεθος του ψεύδους. Γιατί αν είσαι δημοσιογράφος και αναφέρεις ένα ποσό κατόπιν έρευνας μπορεί να πέσεις και… λίγο έξω. Αν όμως αναφέρεις ένα ποσό που μπορεί να είναι 2,3,4,5,6 ή και 7 (!) φορές φουσκωμένο δεν μπορεί να κανείς λάθος. Έχεις άλλο στόχο.

Επίσης αν δεν κάνεις ούτε ένα τηλεφώνημα σε αυτούς για τους οποίους γράφεις να τους ρωτήσεις την αλήθεια είναι γιατί δε θέλεις την αλήθεια αλλά τη λάσπη. Γι’ αυτό μόνη λύση είναι η προσφυγή στη δικαιοσύνη. Και επειδή κάποιοι στην απελπισία και το αδιέξοδο τους μπορεί να ισχυριστούν διάφορα… τα ποσά δεν αλλάζουν εκ των υστέρων. Υπάρχουν δεκάδες email με τα αρμόδια διαφημιστικά γραφεία και βέβαια τα τιμολόγια που έχουν εκδοθεί εδώ και εβδομάδες πολύ πριν τα …ρεπορτάζ και αποδεικνύουν την αλήθεια.

Η συνέχεια επί της αιθούσης!
Στην ΕΣΗΕΑ καταφεύγει ο δημοσιογράφος του Newsit.gr Αιμίλιος Περδικάρης για την επίθεση που δέχεται
Στην Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών καταφεύγει ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Περδικάρης, καθώς έγινε “στόχος” επίθεσης επειδή -ως όφειλε- έθεσε ερώτημα στον κυβερνητικό εκπρόσωπο εάν θα δώσει στη δημοσιότητα τη λίστα με τα ποσά της καμπάνιας για τον κορονοϊό.

Η επιστολή του Αιμίλιου Περδικάρη στην ΕΣΗΕΑ:
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ-ΕΓΚΛΗΣΗ
Κατά του ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ, εκδότη της εφημερίδας Documento
«Την 19η Ιουνίου 2020, και λίγη ώρα αφότου ολοκληρώθηκε η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, στην ιστοσελίδα documentonews.gr που αποτελεί ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Documento αναρτήθηκε σειρά δημοσιευμάτων, στα οποία κατονομάζομαι και “εγκαλούμαι” ότι σε συνεννόηση με τους ιδιοκτήτες των Μέσων στα οποία εργάζομαι και τον ίδιο τον κυβερνητικό εκπρόσωπο (!) “στήσαμε” ερώτηση που αφορά στα κονδύλια της διαφημιστικής δαπάνης για την εκστρατεία κατά του κορονοϊού κτλ. Τα δημοσιεύματα ακολούθησαν αντίστοιχες αναρτήσεις του εγκαλούμενου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Επειδή είναι προφανές ότι τα παραπάνω είναι απολύτως αναληθή, προσβάλλουν βάναυσα την προσωπική και επαγγελματική μου υπόσταση και καταλήγουν συκοφαντικά έως και ποινικά κολάσιμα, ενώ σε ουδεμία περίπτωση συνιστούν συναδελφική συμπεριφορά στο πλαίσιο που περιγράφει και ο Κώδικας Δεοντολογίας και το Καταστατικό της ΕΣΗΕΑ, παρακαλώ όπως προχωρήσετε στις προβλεπόμενες εκ μέρους σας ενέργειες. Κοινοποιώ δε την παρούσα καταγγελία-έγκληση στα μέλη του ΔΣ της Ένωσης, ζητώντας άμεσα την προστασία μου της προσωπικής και επαγγελματικής μου υπόστασης με κάθε πρόσφορο μέσο, ενώ δηλώνω ρητώς ότι επιφυλάσσομαι παντός άλλου νομίμου δικαιώματος μου.

Με εκτίμηση και συναδελφικούς χαιρετισμούς,
Αιμίλιος Δ. Περδικάρης»

Το newsit.gr του Νίκου Ευαγγελάτου, ώστε σε αυτόν ανήκει αυτή η έγκυρη πηγή? καλά οι ορδές νεοελλήνων γιατί περί νεοελλήνων πρόκειται στην πλειοψηφία τους (εξαιρούνται γυναίκες ευρωπαϊκού γένους που τις έχουν κάνει σαν τα σημιτικά μούτρα τους), που την διαβαζουν δεν φτάνει που τον βλέπουν στην τηλεόραση? θα μου πεις εδώ δεν βλέπουν ΕΡΤ αλλα διαβαζουν ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ με 700.000 like! οι διαφημίσεις στο facebook ειναι απο την ΔΕΗ η αφιλόκερδος κάνεις διαφήμιση το facebook σε δίκες τους σελίδες? μήπως εκεί έχετε διαβάσει κανένα αφιέρωμα ποιους σκότωναν επιλεκτικά από θανάσιμο φυλετικό μίσος οι Ιουδαίο-κομμουνιστές και στην Ελλάδα ως ναζι φασίστες και λένε τα ακριβώς αντίθετα 80 χρονιά τώρα? αλλά αν είσαι δογματικός Νεοέλληνας που τα βλεπεις όλα δογματικά, πόσο δε αν δεν ανήκεις στο γένος που έσφαζαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς που να καταλάβεις από αυτά? έχουν ίντερνετ 10 χρονιά τώρα και ειναι λες και ζουν στο μεσαίωνα, ήτανε στραβό το κλήμα στο ελλαδισταν με 400 χρονιά τουρκοκρατια το 'φαγε και ο γάιδαρος την περίοδο 1940 - 1950 και έμειναν περισσότεροι οι Νεοέλληνες αμφίβολου ρατσας που διαβαζουν έγκυρες πήγες ομοίων τους .

Στην ΕΣΗΕΑ καταφεύγει ο δημοσιογράφος του Newsit.gr! από τα λεφτά που πήραν? όσο για την ΕΣΗΕΑ Γιάννης κερνάει Γιάννης πίνει, αλλιως θα είχε παρέμβει για την εγκληματική δράση μαρξιστικών σελίδων στο ίντερνετ, είναι 2,3,4,5,6 ή και 7 φορές φουσκωμένο το 860.000(!) παραδέχονται δηλαδή ότι πήραν 160.000 ευρώ? ειναι λίγα ακόμα και τα 100.000? και αυτές τις έγκυρες πήγες διαβαζουν οι κοιμισμένοι τόσα χρονιά, που θα έχουν πάρει και αλλα λεφτά στα κρυφα τόσα χρονιά..Την ίδια ώρα που οι συμμορίτες δίνουν χιλιαδες ευρώ σε έγκυρες πήγες τους,δίνουν εντολες σε facebook google ακόμη και στο adsense να μην έχουν καθόλου κέρδη ούτε για τον server ανεξάρτητες πήγες ώστε να κλείσουν, και έδωσαν χρήμα ακομα και σε σελίδες που δεν έχουν ούτε 10.000 like στο facebook και ούτε ενα δικό τους post, επειδή βαζουν προπαγανδες από δίκες τους σελίδες, είτε ανήκουν σε ελληνόφωνες σημιτικές ράτσες, μόλις το 2017 διαπιστωθεί ότι το 60%-70% στην Ελλαδα δεν ανήκει σε ευρωπαϊκό γένος και ειναι διάφορες ανάμεικτες και δογματικές ράτσες, αλλα η χειρωτερη ελληνόφωνη ράτσα ειναι αυτή που τους ξέρετε ως κομμουνιστές, το ότι αυτά τα μαυριδερά σημιτικά αγρίμια θεωρούνται απόγονοι αρχαίων και δήθεν ιδεολογία δείχνει και σε τι MATRΙΧ έχουν ρίξει τον όχλο, απορίας άξιο ειναι γιατί κανένας φερόμενος ψυχολόγος δεν έχει τίποτα ενώ η όλη συμπεριφορά τους ειναι αφύσικη ακόμη και στο ίντερνετ.

Τα αποτελέσματα της άγνοιας που σας έχουν βάλει επι χρονιά από τα σχολεία μέχρι και οι έγκυρες πήγες τους ειναι πολύ χειρότερες απο όσο νομίζει ο όχλος όσοι νοήμονες εχουν απομείνει δηλαδή σε τούτο τον τόπο, και ο λόγος που κάνουν πόλεμο σε σελίδες μη νεοελλήνων όπως η δίκη μας .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications