Φριχτός θάνατος για σέρφερ στην Αυστραλία - Τον κομμάτιασε καρχαρίας (βίντεο)

Kαρχαρίας τριών μέτρων επιτέθηκε και σκότωσε σήμερα 60χρονο Αυστραλό ο οποίος έκανε σερφ στα ανοιχτά πολυσύχναστης παραλίας στο βόρειο τμήμα της Πολιτείας της Νέας Νότιας Ουαλίας, ανακοίνωσε η αστυνομία. Ο 60χρονος έκανε σερφ σήμερα το πρωί στο Κίνγκσκλιφ, σε απόσταση περίπου εκατό χιλιομέτρων νότια του Μπρέσμπεϊν, όταν ο καρχαρίας τον άρπαξε από το πόδι.

«Η αστυνομία ενημερώθηκε ότι πολλοί σέρφερ έσπευσαν να τον βοηθήσουν και έδιωξαν τον καρχαρία, πριν μεταφέρουν τον τραυματισμένο άνδρα στην ακτή», ανέφερε η αστυνομία. «Στον σέρφερ χορηγήθηκαν οι πρώτες βοήθειες για σοβαρά τραύματα στο αριστερό πόδι του, όμως υπέκυψε επιτόπου», ανέφερε η αστυνομία.

Πρόκειται για την τρίτη γνωστή θανατηφόρα επίθεση καρχαρία που γίνεται φέτος στην Αυστραλία. Στη χώρα οι επιθέσεις καρχαριών είναι συχνές, όμως σπάνια είναι θανατηφόρες. Σύμφωνα με τα δεδομένα της Taronga Conservation Society,το 2019 είχαν γίνει 27 επιθέσεις καρχαριών στην Αυστραλία, αλλά καμιά δεν ήταν θανατηφόρα.

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Και λένε εμένα παράξενο που δεν βάζω ούτε τα πόδια μου στη θάλασσα. όταν πάω Ελλάδα τους λέω αλλά πού να καταλάβουν τα χαιβανια. Εκτός από τα τόσα που σε σκοτώνουν έχουν και ψείρες της θάλασσας,

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications