Oταν η πλύση εγκεφάλου σε έχει μετατρέψει ολοκληρωτικά: «Είμαστε Χοντρές* Χωρίς Ενοχές»

Ο ΑΒΡΑΑΜ, Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ. Πόσο εύκολο είναι να ζεις με πολλά κιλά στην Ελλάδα; Μιλήσαμε με ανθρώπους που παλεύουν με τα στερεότυπα(!) σίγουρα θα ειναι και αριστεροι όλοι αυτοί, αυτοί συνήθως θέλουν να κάνουν και τους άλλους σαν τα μούτρα τους και οχι μονο στο θέμα πάχους, δεν φαίνονται για ευρωπαϊκού γένους, καθώς ακόμη και στην περίπτωση που μια ευρωπαϊκού γένους ειναι χοντρή, η άλλης ρατσας που να έχει όμως λίγο αυτογνωσία και συναίσθηση ,δεν θα δεχόταν οχι μονο να λεει υπέρ του πάχους σε έγκυρες πήγες τους αλλα ούτε καν να την βγάζουν φώτο και να καυχιούνται κιόλας και να προωθούν την παχυσαρκία τύπου φεμινισμός, η αναισθησία τους δεν έχει όρια, ευτυχώς που δεν ειναι όλες οι παχουλές έτσι, και υπάρχουν παχουλές που ειναι νορμάλ άτομα και έχουν και αυτογνωσία και ούτε καν ενοχλούνται και αν της πεις χοντρές, ενώ στα αριστερά καμμένα μυαλά ειναι ρατσισμός να πεις μια χοντρή χοντρή(!).

Είναι εδώ και κάποιες μέρες που το ελληνικό καλοκαίρι έκανε τη φουριόζα εμφάνισή του. Μπήκαμε επίσημα στη μαγική εποχή του χρόνου που φτιάχνει αντοχές για τον χειμώνα. Το καλοκαίρι είναι ευλογία. Απλώς δεν την παίρνεις από την Εκκλησία. Την παίρνεις από τη ζυγαριά. Αυτή λειτουργεί ως διαμεσολαβητής ανάμεσα σε σένα και την πανοπτική ματιά της εξουσίας. Μεταφράζει σε κιλά την αξία στο κοινωνικό χρηματιστήριο. Αν αποκλίνεις λίγο από τη νόρμα της, τότε το καλοκαίρι δεν είναι για σένα. Αν αποκλίνεις περισσότερο, τότε μάλλον καμία εποχή δεν είναι για σένα.

Ο μοναδικός χώρος που σου ανήκει, είναι οι τοίχοι του σπιτιού σου. Εκεί πρέπει να μείνεις ταμπουρωμένη και απομονωμένη, συντροφιά μόνο με τους θερμιδομετρητές σου, τα χάπια αδυνατίσματος, τα light σκευάσματα, όλες τις μεθόδους που μετατρέπουν τον οργανισμό σου σ’ ένα εξαιρετικό πειραματικό πεδίο της βιομηχανίας της ομορφιάς. Κυρίως, συντροφιά με τις ενοχές σου, που δεν μπόρεσες ακόμη να γίνεις εκείνη η ιδεώδης «άλλη». Πρέπει να θρηνήσεις για το σώμα που δεν είχες και ενδεχομένως δε θα αποκτήσεις ποτέ. Το σώμα που δεν επιθύμησες εσύ η ίδια απαραίτητα, αλλά που ορίστηκε ως το μόνο αποδεκτό.

Δύσκολα μπορεί να εντοπίσει κανείς κάποια άλλη μορφή μίσους που να είναι τόσο κανονικοποιημένη, όσο αυτή που ασκείται στα χοντρά σώματα. Συντελείται με τέτοια συχνότητα που διαπερνά όλες τις σφαίρες της ζωής, την οικογένεια, την εκπαίδευση, την εργασία, τον έρωτα, την ιατρική, τον πολιτισμό. Είναι τόσο βαθιά ριζωμένο, που δεν επισημαίνεται καν ως μίσος, αλλά θεωρείται αντανακλαστικό.

Αν, λοιπόν, θεωρείς ότι τα παχουλά άτομα χαλάνε την αισθητική σου, ότι δεν έχουν έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ότι είναι ράθυμα και βαριούνται να αδυνατίσουν, ότι λένε ψέματα και καταβροχθίζουν κρυφά ό,τι βρουν μπροστά τους, ότι είναι αξιολύπητα, επειδή δεν έχουν αυτοεκτίμηση, τότε, ναι, είσαι χοντροφοβικός - και αυτό είναι ρατσισμός. Άκου, λοιπόν, τι έχουν να πουν οι χοντροί σου φίλοι, γείτονες, συνάδελφοι ή περαστικοί για τα βιώματά τους, για το πώς έχει επιδράσει πάνω τους το επικριτικό σου βλέμμα και ο φρονηματικός δημόσιος λόγος, για το πώς εντέλει νιώθουν τα ίδια για το σώμα τους και πως ορίζουν τις επιθυμίες τους. Άκου τη δική τους αλήθεια.Μπλα μπλα μπλα από την έγκυρη πηγή: https://www.vice.com/gr/article/j5kdmd/eimaste-xontres-xwris-enoxes-o-ellhnikos-xontraktibismos

Πρώτα άλλαξαν το κανονικό βάρος που πρέπει να έχει ένα μωρό, ώστε οι μαμάδες τους ταΐζουν με το κιλό, τα αλλα ειναι εύκολα με την προπαγάνδα και μονο, να γίνουν σαν την Αμερική που 8 στους 10 ειναι χοντροί και καυχιούνται κιόλας, όπως αυτοί στην έγκυρη πηγή τους και ότι ειναι επιλογή τους, για να δούμε πόσο επιλογή τους ειναι: αν πας πίσω στο χρόνο μόλις 60-70 χρονιά όλα τα παιδιά είχαν κανονικό βάρος σπάνια έβλεπες παχουλά:

Και σε μεγαλύτερης ηλικίας άντε να έβλεπες σπάνια παχουλές γυναικες άνω των 45 χρονών η με κάποιο πρόβλημα υγείας:

Κωδικές λέξεις ρατσισμός μίσος, και χοντροφοβικός όπως λένε ομοφοβικός, δεν θελει και πολύ μυαλό να καταλάβεις ποιοι προωθούν την παχυσαρκία, στην Ευρώπη-Αμερική συνήθως και τελευταία σε ασιατικές χώρες (σπάνια βλεπεις χοντρή Κινέζα), μια εικόνα σε μια μασονική σελίδα ειναι άπλα η επιβεβαίωση για το ποιοι προωθούν την παχυσαρκία :"Destroy the image of man and woman - Καταστρέψτε την εικόνα του άντρα και της γυναικάς", μέρος κείμενου σε μορφή πάπυρου που κράτα ένας τύπου δαίμονας με κερατά, λέει και αλλα "όμορφα πράγματα". Φαντάσου τι λένε of line δηλαδή εκτός ίντερνετ για να φτάνουν στο σημείο να βάζουν τέτοιες εικόνες στο ίντερνετ.. .

Αν κάτσει και διαβάσει έγκυρες πήγες τους ένας νοήμων όλες ειναι μέσα στην προπαγάνδα στα πάντα γιαυτό οι περισσότεροι έχουν μετατραπεί σε ζόμπι αφου όλες ειναι στην πρώτη θέση, και για την ιστορία οι ίδιοι που προωθούν την παχυσαρκία προωθούν και την π@ρνια μεταξύ άλλων,όλα αυτά με τέτοιο τρόπο ώστε στο τέλος να το κάνουν με την θέληση τους, σαν μια δαιμονική δύναμη ,βλέπε πχ το ζομπι τους την Lady Gaga, υπήρχε περίπτωση να είχε αυτό τον χαρακτήρα και να γίνει και αριστερή, αν ζούσε σε κάποιο χωρίο και είχε επαφές μονο με απλούς ανθρώπους? βάζουν και εικόνες στο facebook του τύπου ειμαι χοντρή και μου αρέσει, οι ίδιοι που σχολιάζουν παντού για φασίστες ναζι δηλαδή κομμουνιστές antifa το μακρύ χέρι της μασονίας , μετά η δουλειά γίνεται αυτόματα ένας φαύλος κύκλος, αφού από ηλίθιους δεν υπάρχει έλλειψη, εκτός ότι έχουν κόμπλεξ συνήθως οι υπέρβαροι με αριστερές τάσεις και θέλουν να κάνουν και τους άλλους σαν αυτούς. Ενοχλούν και γιαυτό οι ανεξάρτητες πήγες, όπως ένα αδίσταχτος απομακρύνει μια γυναικά-θύμα του από φίλους πχ ώστε να την ελέγχει καλύτερα......

Στο ίντερνετ αυτό, εκτός οτι όλες οι έγκυρες πήγες τους εχουν τεράστια απήχηση στο facebook και βγαίνουν στην πρώτη θέση στην αναζήτηση, γίνεται ετσι: ο άλλος έβαλε για την σοβιετική ένωση που βοήθησε τον Κέμαλ στη σφαγή στο Πόντο, στο facebook και πήγε από κάτω κομμουνιστης που στο προφίλ του έχει ελληνικές σημαίες ώστε να φαίνεται πατριώτης, και έβαλε την ίδια ιστορία απο την μαρξιστική ψεύτικη πλευρά από την ιουδαϊκή efsyn (!) από την ίδια σελίδα τους ποστάρουν και στην επίσημη σελιδα τους facebook "Ισραηλιτική Κοινότητα Αθηνών", ο κομμουνιστης έκατσε να βρει ποστ για το θέμα και διαστρέβλωσης της ιστορίας από δίκες τους σελίδες ώστε να το βάλει εκεί για να μπουν σε δίκες σελίδες και να διαβάσουν "αληθινή ιστορια" οι κοιμισμένοι, και που συνήθως λένε όλα οι ναζι τα έκαναν ακομα και τις δίκες σφαγές, να λέει και ευχαριστώ αυτός που έβαλε το αρχικό post που δεν του το έβγαλαν fake news . Προ ίντερνετ εποχή τουλάχιστον δεν γινόταν τετοια μαζική πλύση εγκεφάλου στα πάντα ,αφού το 80% στην Ελλάδα διαβάζει καθημερινά και υποστηρίζει ιουδαϊκές σελίδες χωρίς να το ξέρει, άντε το 40% να νομίζει ότι άπλα ειναι αριστερές. Έτσι που λέτε!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications