Εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» είπε άγνωστη γυναίκα στη 10χρονη

Σύμφωνα με τη μητέρα της 10χρονης, άγνωστη γυναίκα πλησίασε τη μικρή λίγο μετά το σχολείο καθώς επέστρεφε σπίτι με συμμαθητή της.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε καθώς επέστρεφε στο σπίτι από το σχολείο στην περιοχής της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη, ενώ μαζί της βρισκόταν και ένας συμμαθητής της.

Όπως δήλωσε η μητέρα της, μιλώντας στο Open, η άγνωστη γυναίκα που την πλησίασε της είπε: «Έλα να σου δώσω κάτι για τη μαμά» και έκτοτε τα ίχνη της αναζητούνται.
Ειδικότερα η μητέρα της μικρής είπε ότι η κόρη της μετά το τελευταίο κουδούνι του σχολείου έφυγε από το πλαϊνό μέρος του σχολείου και επέστρεφε σπίτι της μαζί με ένα συμμαθητή της.

Ο συμμαθητής της μικρής Μαρκέλλας κατευθύνθηκε προς το σπίτι του ενώ η 10χρονη πλησίασε μια κυρία που την φώναξε με το μικρό της όνομά.Σύμφωνα με τον πατέρα της μικρής, η οικογένεια δεν μπορεί να σκεφτεί κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο.

Η περιγραφή της άγνωστης γυναίκας
Όπως ανέφερε ο συμμαθητής της 10χρονης, η άγνωστη ήταν περίπου 30 ετών, με κόκκινα μαλλιά, κοντή στο ύψος και παράξενο πρόσωπο, ενώ την ίδια περιγραφή έδωσε και μία ακόμη ανήλικη.

Υπενθυμίζεται ότι η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην περιοχή της Κάτω Τούμπας στη Θεσσαλονίκη ενώ γυρνούσε από το σχολείο, το οποίο μάλιστα βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το σπίτι της μαζί με έναν συμμαθητή της.

Amber Alert για τη 10χρονη Μαρκέλλα
Την εξαφάνισή της γνωστοποίησε με ανακοίνωσή του και το «Χαμόγελο του Παιδιού», σύμφωνα με την οποία το ανήλικο κορίτσι έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, ύψος 1,50 μ. και βάρος 46 κιλά. Την ημέρα της εξαφάνισης φορούσε μαύρο κολάν, καφέ κοντομάνικη μπλούζα, μαύρα παπούτσια, ενώ κουβαλούσε γαλάζια σχολική τσάντα με λουλούδια.

Στην ίδια ανακοίνωση απευθύνεται έκκληση σε οποιονδήποτε έχει κάποια πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσει με το «Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις 116000» καθώς και σε όλα τα αστυνομικά τμήματα της χώρας.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications