Δήμαρχος Μινεάπολις: Δεν υπάρχουν μόνο στην Ελλάδα καραγκιόζηδες πολιτικοί (βίντεο)

Σε μια επίδειξη πολιτικού αμοραλισμού ο δήμαρχος της Μινεαπολις Jacob Frey, ο δήμαρχος δηλαδή της πόλης που δολοφονήθηκε ο μαστουρωμένος Τζόρτζ Φλόιντ, "ξεχάσαν" να σας το πουν αυτό οι έγκυρες πήγες τους, και τον παρουσιάζουν ως άγιο, αν και αυτός ειναι ο λόγος που πέθανε,“George Floyd died as a direct result of the drugs he ingested.” ξέρετε πολλούς να πεθαίνουν τόσο εύκολα με το παραμικρό? αν ηταν έτσι οι όλες γυναίκες που τρώνε ξύλο από τους βάρβαρους που έχουν για άντρες θα πεθάναν!

Και ο προϊστάμενος των αστυνομικών δυνάμεων που προέβησαν σε αυτή την πράξη έχει γονατίσει μπροστά στο χρυσοποίκιλτο φέρετρο του άτυχου άνδρα και κλαίει σαν μικρό παιδί.

Μια πράξη αποθέωση της πολιτικής φαιδρότητας καθώς στον βωμό αυτής ο δήμαρχος βρίσκεται όχι απλά να μεταβαίνει στον χώρο της επιμνημόσυνης τελετής αλλά να δείχνει μια υπερβάλλουσα συναισθηματική έκρηξη που ούτε οι οικείου του νεκρού δεν είχαν.

Και αυτό γιατί ούτε τον ήξερε αλλά και πιθανόν ούτε θα τον μάθαινε καθώς ο δολοφονημένος Τζόρτζ Φλόιντ ήταν ίσως ένας «μικροαπατεώνας» για τα δεδομένα των ΗΠΑ που οι ελίτ ποτέ δεν γνωρίζουν. Ίσως στον δρόμο ποτέ να μην του είχε δώσει το χέρι.

Μέχρι και μαύρη απο την ράτσα του το ίδιο έλεγε, αλλα δεν την έβαλαν σε κανένα κανάλι ούτε στις έγκυρες πήγες τους..

Post A Comment:

2 comments

georgiosείπε...

καταραμενη φαρα!!!

Ανώνυμοςείπε...

Άνθρωπος...το μόνο ζώον στον πλανήτη, που μπορεί να είναι και ηλίθιο...

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications