Από τα περιοδικά της παρακμής και του εκφυλισμού στο ίντερνετ της πλήρης ηλιθιότητας, και τι εστί Νεοέλληνας

Κάποτε, όχι πολλά χρόνια πίσω, όταν ακόμη υπήρχαν σεμεδάκια στις τηλεοράσεις και με 500 δραχμές έπαιρνες τσιγάρα από τα περίπτερα, τα «ανδρικά» περιοδικά ξεκινούσαν την τρελή τους κούρσα εκφυλισμού των πάντων. Και παρόλο που υπάρχουν άνθρωποι που θεωρούν αυτού του είδους τα περιοδικά… «αιτίες του κακού» οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει το βαθύτερο νόημα του κακού

Έκτος της εμπορίας γυναικών και τον εκφυλισμό της γυναικάς, ποιοι αγόραζαν τέτοιου είδους περιοδικά? μήπως οι νοήμονες και οι ευγενείς για να μάθουν καλύτερους τρόπους πως να εξαπατούν τις γυναίκες? φυσικά και οχι, αυτά τα περιοδικά απευθύνονταν κυρίως σε νεοέλληνες, που εκτός από τέτοια περιοδικά, αγόραζαν και περιοδικά για το ποδόσφαιρο..

Το προφίλ του κλασικού Νεοέλληνα, τι εστί Νεοέλληνας :
Το 2015 σε μια ιντερνετική φιδοφωλια τους, βρηκα έναν ελληνόφωνο άραβα που έγραφε και αραβικά, ο οποιος έμοιαζε σαν να ηταν αδέλφια με τον μεγαλύτερο αδελφό μου και λύθηκε το μυστήριο που οφείλεται η χαώδες διάφορα, ο όποιος ήθελε ειδικό φαγητό για αυτόν, έδειχνε κάλος και έκρυβε την ύπουλη φύση του, εξαπατούσε με πολύ ευκολία γυναίκες, έλεγε ύβρεις με το παραμικρό, έβλεπε ποδόσφαιρο,και έλεγε ότι αυτά που διάβαζα τύπου μεταφυσικά ειναι χαζομάρες, μήπως σας θυμίζει αυτό κλασικούς νεοέλληνες που χλευάζουν τέτοια θέματα? μεταξύ άλλων ήθελε να επιβάλετε στους πάντες κλασικό σημιτικό χαρακτηριστικό, δεν μιλάμε καν εδώ χρονιά γιατί είμαστε στην κυριολεξία από άλλους κόσμους οχι άπλα διαφορετικό γένος, να γιατί οι λεγόμενοι κομμουνιστες έσφαζαν και τα ίδια τα αδέλφια τους το 40.

Και το καλύτερο? παρόμοιο χαρακτήρα έχουν πολλοί Νεοέλληνες στην Ελλάδα τουλάχιστον το 60%, και αυτού του τύπου οι Νεοέλληνες ειναι αριστεροι συνήθως, ειναι σαν να περιμένεις από αυτούς σωτηρία ενώ απο την φύση τους ειναι αδίσταχτοι, εκμεταλλευτές, ύπουλοι, δογματικοί, υλιστές, μοχθηροί,άπληστοι, οξύθυμοι ,διπρόσωποι,φιλοχρήματοι,πονηροί(με την κακή έννοια).

Αυτοί εκφυλίζουν την κοινωνία με την ίδια την ύπαρξη τους μέσα σε αυτή, δεδομένου ότι ως ύπουλοι και μοχθηροί που ειναι εξαπατούν εύκολα γυναίκες και πολλαπλασιάζονται,(αν δεν τις θέλουν για γυναίκες τους τις μετατρέπουν σε π@ρνες συνήθως ) η ίδια η δημοκρατία τους και ολο αυτό το σύστημα ευνοεί όλους αυτούς.. Πως προέκυψαν όλοι αυτοί οι δήθεν απόγονοι αρχαίων? με τόσα χρονιά αιμομιξίες τι περιμένεις? αλλα και μια δήλωση κάποιου ραβίνου κάπου το 1880 τα λεει ολα:

Οι χριστιανοί παρασύρονται σε έναν πόλεμο απο ηλιθιότητα, την άγνοια και την εθνική ματαιοδοξία! Αυτοί θα σκοτώσουν ο ένας τον άλλον και τότε θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό ... θα έχουμε αρκετό χώρο για το δικό μας λαό ! και στον όχλο εχουν μάθει τα ακριβώς αντίθετα ως συνήθως! τι δεν κατάλαβες μαντάμ και μεσιε?.Είναι σαν συγκρίνεις τον Νίκολα Τέσλα που ονειρευόταν ένα κόσμο τύπου παράδεισο με δωρεάν ενεργεία με τους αδίσταχτους που γράφουμε πιο πάνω... Επίσης μας θεωρούν χαζούς εμας του ευρωπαϊκού γένους γιατί δεν ημαστε αδιάστατοι σαν αυτούς, και ότι τεχνολογία έχουν σήμερα ειναι απο το ευρωπαϊκό γένος..

Δεν προκαλεί εντύπωση λοιπόν ούτε γιατί έγραφαν σε μια έγκυρη πηγή τους στο μακρινό 2013 : Εντύπωση προκαλεί πως η τάδε Playmate υποστηρίζει Χ.Α και όταν τις μετατρέπουν σε π@ρνες ειναι καλές? αν υποστήριζε ΚΚΕ ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα! τυχαίο που όλες οι έγκυρες πήγες τους έμμεσα προωθούν την π@ρνια ? την Τζούλια Αλεξανδράτου ποιοι την κατάντησαν έτσι? μήπως οι κακοί φασίστες? επίσης από το μακρινό 2012 σε αυτή την "έγκυρη πηγή" στην πρώτη θέση στην Ελλάδα(?), έχουν φτάσει στο σημείο να βαζουν γ@μνες φώτο :

Αυτοί που διαβαζουν τέτοιες έγκυρες πήγες θεωρούνται απόγονοι αρχαιων? γελάνε και οι πέτρες!!! να ένας κάλος λόγος που κάνουν πολεμο σε ανεξάρτητε πήγες και εκφύλισαν και το internet: η άλλη λέει ότι έπαθε σοκ όταν έπιασα τον άντρα της με άλλον άνδρα, και πως ζούσε σε ένα ψέμα, αυτά γίνονται μαντάμ όταν διαβάζεις έγκυρες πηγές και υποστηρίζεις ΣΥΡΙΖΑ! (σύμφωνα με το προφίλ της στο facebook), δεν ειναι ότι σε εξαπατούν μονο στην πολίτικη και οι έγκυρες πήγες τους, και δεν τρέχει και τίποτα, άλλα σε εξαπατούν και σε προσωπικό επίπεδο πλέον. Η άλλη δεν είχε ιδέα ότι είχε παντρευτεί ελληνόφωνο της γνωστής ράτσας, και μετά έτρεξε στην Τατιάνα Στεφανίδου και έλεγε για την ζωή κόλαση που βιώνει, μέχρι και ότι την έκδιδε ο "αγαπημένος" της, άντε να της πεις τώρα ότι ο "κάλος" της κατα βάθος τρέφει φυλετικό μίσος στο γένος που άνηκε (ευρωπαϊκού γένους ηταν αυτή).. Πως γίνεται αυτό αφού έγκυρες πήγες τους λένε ότι ειναι όλοι ίδιοι και ίσοι? και αφού "ρατσιστές" ειναι οι άλλοι? 10 χρονιά έχουν ίντερνετ και δεν έμαθαν τίποτα από αυτό, προφανώς το έχουν για να διαβαζουν έγκυρες πήγες μονο...

Η παρακμή και ο εκφυλισμός της κοινωνίας συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, και επειδή δεν φτάνουν οι ντόπιοι κουβαλούν και εισαγόμενους, η εποχή της αμαρτίας και το good night white pride ειναι κοντά... Μονοί τα λένε όλα αυτά, η εποχή της αμαρτίας προφανώς άρχισε από την δεκαετία του 90, οι ευτυχισμένες πέρασαν ανεπιστρεπτί....Όσοι δεν καταλαβαινουν τίποτα από όλα αυτά πρόβλημα τους, δεν γίνεται να κανεις μαθήματα νηπιαγωγείου όταν έχεις φτάσει στο πανεπιστήμιο! για να μιλήσεις και στην γλωσσά που καταλαβαίνουν όλοι....

Το ευτύχημα ειναι ότι έχουμε μείνει λίγοι πια ευρωπαϊκού γένους και σκορποχώρι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΧΩΡΑΣ μεγαλες χαμένες ειναι οι γυναικες ευρωπαϊκού γένους αφού για κάποιο λόγο ειναι πολύ περισσότερες άλλα έχουν πέσει στο επίπεδο αγριμιών,μαλιστα μια ηταν με ενα ερπετό αγκαλιά για να της βαλει τα αυγά του φιδιού(σιγά μην καταλάβουν τι εννοείς αυτοί που λένε θεωρίες συνωμοσίας τα πάντα όλα και ουδεμιά σχέση έχουν με θέματα μυστικισμού λόγο ράτσας ).. Μέχρι και την μουσική εκφύλισαν μεταξύ τόσο άλλων, παλιά η μουσική σε ανέβαζε ψυχολογικά, αρχές 90 Maxx - Get A Way(Γερμανικό συγκρότημα) απο αυτούς που έτρωγαν βελανίδια σύμφωνα με Νεοέλληνες και το 80% της σημερινής τεχνολογίας ειναι απο την Γερμάνια του 40 (!) και την Γερμανική αυτοκρατορία πριν την διαλύσουν, σήμερα έκαναν την Γερμανία σαν την Ελλάδα, γέμισε μιγάδες της μεσόγειου και εκεί:

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications