Οι Αεροψεκασμοί που ειναι θεωρίες συνωμοσίας ίσως ειναι το κλειδί για την αποχαύνωση που επικρατεί

Τι γράφουν στην έγκυρη πηγή του wikipedia : Αεροψεκασμοί (θεωρία συνωμοσίας)
Οι αεροψεκασμοί (Αγγλικά: chemtrails, κεμτρέιλ) είναι μια θεωρία συνωμοσίας που ερμηνεύει το φαινόμενο των ιχνών συμπύκνωσης (contrails, κοντρέιλ) δηλαδή τα λευκά ίχνη υδρατμών που αφήνουν τα αεροπλάνα σε υψηλό υψόμετρο, ως μυστικά προγράμματα με χημικές και βιολογικές ουσίες που κατευθύνονται από κυβερνητικές υπηρεσίες. Στην επιστημονική κοινότητα η θεωρία αυτή δεν έχει βάση καθώς δεν υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις που να τη στηρίζουν(?) αυτά τα γράφουν στην έγκυρη πηγή τους wikipedia, τι ακριβώς ειναι το "επιστημονικές αποδείξεις"? τι θα πουν οι εγκάθετοι επιστήμονες ? η τι λένε τα γεγονότα που δεν χρειάζεται καν να είσαι "ειδικός" για να τα δεις? .

H επιστημονική κοινότητα που μοιάζει με εγκληματική οργάνωση στελεχωμένη με ορδές κοιμισμένων που ουδεμιά σχέση έχουν με την επιστήμη ως ράτσες και άπλα αναπαράγουν ότι τους έμαθαν στα σχολεια, αν μιλήστε με κανέναν "ειδικό" από το σινάφι τους με 15 πτυχία και 100 μεταπτυχιακά ειναι σαν μιλάς με ρομπότ που άπλα αναπαράγει οτι του έμαθαν σε σχόλες, έτσι και του πεις κάτι που δεν του το έμαθαν θα μπλοκάρει, οι 8 στους 10 έτσι ειναι.

Η επιστήμη και η πρόοδος σταμάτησε ξαφνικά όταν έδωσαν πτυχία σε ηλίθιους, έτσι δεν υπάρχει καμιά ουσιαστική πρόοδος εδώ και 80 χρονιά, με μονή εξαίρεση αυτή την ηλεκτρονικών, πχ η μηχανές ειναι οι ίδιες που ηταν και πριν 100 χρονιά και ακόμα καίνε πετρέλαιο και βενζίνη, και το 80% της σημερινής τεχνολογίας μετά τον μεσαίωνα ειναι από τους "κακούς Γερμανούς" που "έτρωγαν βελανιδιά" κατα πολλούς Νεοέλληνες! και γενικά όλες οι εφευρέσεις ειναι από το γνήσιο ευρωπαϊκό γένος που ειναι από την φύση εφευρετικό και μαθαίνει και μονο του χωρίς περιμένει να πάει σε σχόλες για να μάθει να κάνει κάτι (όσοι ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος θα καταλάβουν τι εννοείς), έχετε δει κανέναν άραβα η μαύρο εφευρέτη? μήπως κανέναν απο αυτούς τους αριστερούς που δεν ανήκουν στο ευρωπαϊκό γένος αλλα παριστάνουν τους έξυπνους? .

Στο δια ταύτα:«υπάρχουν επιστημονικές αποδείξεις» ότι οι Αεροψεκασμοί ειναι θεωρία συνωμοσίας??? και τι θα πει η φράση "θεωρία συνωμοσίας" που το λένε στα πάντα για να εκμηδενίζουν ένα γεγονός η μια πληροφορία? εδώ φαίνεται πόσο εύκολα με το λόγο και μονο χειραγωγούν τα μυαλά των γκοχιμ που στην συνεχεία παρασύρουν και τους υπολοίπους, και όλες οι έγκυρες πήγες που έχουν αυτή την φράση ειναι πάντα αριστερές και ακολουθούν και οι κοιμισμένοι, η άλλη κάνει βίντεο στο youtube με διάφορα ανεξήγητα γεγονότα και όχι μονο λέει αυτή την φράση σαν να εκμηδενίσει το γεγονός αλλα και όλες τις ηλιθιότητες που λένε διάφοροι "έξυπνο" γύρο από το εκάστοτε θέμα, ενώ δεν έχουν στοιχειώδες λογική, και αυτή τώρα κάνει βιντεο για παράξενα γεγονότα και άπλα αναμασάει το γεγονός μαζί με τις αρλούμπες γύρο από αυτό. Έτσι λειτουργούν οι περισσότεροι στα πάντα όμως, όπως και τους έχουν μάθει τρόπους και καθοπρεπισμους...

Πάει ένας ποντικός και ρίχνει το ποτήρι που πέφτει και σπάει, το ποτήρι που έπεσε και έσπασε το είδαν 5 άτομα, μονο ένας είδε ότι έπεσε εξαιτίας του ποντικιού, για τους άλλους ειναι ανεξήγητο γιατί έπεσε το ποτήρι, αυτός ένας αν τους πει ότι το έριξε ο ποντικός που το είδε με τα μάτια του για τους άλλους ειναι συνωμοσιολόγος και λέει θεωρίες συνωμοσίας δεν υπάρχουν ποντικοί στο σπίτι αυτά ειναι θεωρίες συνωμοσίας, κατάλαβες τώρα πως με τις λέξεις και μονο χειραγωγούν τα μυαλά όλες οι έγκυρες πήγες τους?

2012 Αττική: Απόγευμα 3-4 αεροπλάνα κάνουν αεροψεκασμους πάνω απο την Αττική, πετούν το ένα διπλά στο άλλο κάνοντας κύκλους, αφύσικη συμπεριφορά, δεδομένου ότι τα εμπορικά αεροπλάνα έχουν μια ευθεία πορεία και κύκλους κάνουν μονο σε περίπτωση προσγείωσης για να πάρουν σειρά, ένας προσπαθούσε να βγάλει τρελούς τους πάντες που τα έβλεπαν και ότι λένε θεωρίες συνωμοσίας, αυτός ο ένας εκτός οτι δημιουργούσε πρόβλημα στα πάντα στην δουλειά και ηταν αδίσταχτος που καυχιόνταν κιόλας οτι παντρεύτηκε ένα κορόιδο για τα λεφτά της, αποδεικτικέ ότι ειναι κομμουνιστής, μετά από 2-3 χρονιά ανακάλυψες ότι σαν αυτόν ειναι σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους στο ίντερνετ, τραγικό!

2014 Κόρινθος μια ηλιόλουστη μέρα: παροιμία ιστορία με την άνωθεν, αλλα αυτή την φορά ηταν πρωί, όποτε υπήρχε αρκετός χρόνος για να δεις τι γίνεται στο ουρανό, μέχρι το απόγευμα ο ουρανός είχε γίνει μουντός από γαλανός που ηταν, και έτσι από μια ηλιόλουστη μέρα έγινε μια μουντή μέρα, και θα έρθει το κάθε τσογλάνι κομμουνιστής να σου πει ότι είσαι τρελός και ηταν θεωρίες συνωμοσίας αυτό!

Οι Αεροψεκασμοί που ειναι θεωρίες συνωμοσίας σε συνδυασμό άλλων παραγόντων ίσως ευθύνονται για την αποχαύνωση που επικρατεί, ο άλλος έβλεπε ειδήσεις στην τηλεόραση εκεινη την εποχή που τον κορόιδευαν μέσα στα μούτρα του, και δεν καταλάβαινε τίποτα, και αναρωτιέσαι πως ειναι δυνατόν να κάθονται να πιστεύουν τις ηλιθιότητες που τους έλεγαν? επίσης το 2014 υπήρχαν δεκάδες ανεξάρτητες σελίδες, χρόνο με τον χρόνο οχι μονο μάζεψαν τον όχλο σε δίκες τους έγκυρες πήγες που κάνουν ότι κάνει και η τηλεόραση , αλλα τον έκαναν και μην ερευνά για τίποτα και να τον ενδιαφέρουν μονο τα νεα της ημέρας, έχουν φτάσει στο σημείο να πατάνε Like σε αυτονόητα ψέμματα σε έγκυρες πήγες αν ειναι δυνατόν μεταξύ άλλων τον έκαναν να θεωρεί έγκυρες πήγες και να υποστηρίζει μονο τις δίκες τους!!! λες και οι ανεξάρτητες πήγες του κάνουν πλύση εγκεφάλου, "και ύστερα ήρθαν οι Μέλισσες" οι λεγόμενοι μεταναστες, αφού πρώτα έκαναν τον όχλο να μην αντιδρά για τίποτα και δουλικό .

Γιατί οι Αεροψεκασμοί και οχι τα εμβόλια? διότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού ειναι άνω των 25-30 τι θα κάνεις με αυτούς? θα τους κάνεις πάλι μωρά για να τους κάνεις 15 εμβόλια? μα κάνουν κακό στις οικογένειες τους οι πιλότοι! σου είπε κανένας ότι ειναι Έλληνες? ακόμη και σε αυτή την περίπτωση τους Έλληνες θα τους βαζουν να κάνουν αεροψεκασμούς στην Ιταλία πχ και τους Ιταλούς στην Ελλάδα , όταν άφορα άλλη χωρα δεν έχουν τύψεις για τίποτα, εδώ έβαλαν ορδές πιλότων να ισοπεδώσουν Γερμανικές πόλεις με εμπρηστικές βόμβες και να σκοτώσουν χιλιαδες άμαχους με το χειρότερο τρόπο που καμιά σχέση δεν είχαν με το πόλεμο και κανένας δεν ειπε οχι δεν το κάνω γιατί ειναι άδικο! δεν ήξεραν όμως ως υλιστές που ειναι ότι μετα το θάνατος τους βιώνουν ως πνεύματα και το πόνο που προκάλεσαν στους άλλους, τότε θα δουν τι εστι κόλαση που οι ίδιοι προκάλεσαν στους εαυτούς τους από την άγνοια τους, και οχι η κόλαση που λένε οι χριστιανοί , εδώ ίσως γίνεται κάποιου είδους μετατροπής του πνεύματος σε κτηνώδες και ίσως εξηγεί γιατί κάποιοι ειναι αδιάστατοι εκ γενετής σαν δαίμονες, τι "θεωρίες συνωμοσίας" ειναι αυτές? ουγκ! να φανταστώ ότι στα σχολεία τους και οι έγκυρες πήγες τους δεν σου έμαθαν ότι το πνεύμα επιδράει στην ύλη και δημιουργεί το σώμα σου? η ότι σε έναν που έχει κοπεί το χέρι πχ το πνευματικό του χέρι υπάρχει και φαίνεται με την φωτογραφία Kirlian ? που να τα καταλάβουν αυτά οι υλιστές? και αυτα ειναι πταίσματα μπροστά σε αλλα που έχουν πλήρη άγνοια αφού ειναι ανίκανοι να μάθουν κάτι απο μονοί τους και πρέπει να σπουδάζουν 4-5 χρονιά για να μάθουν να κάνουν κάτι .....

Φιλιά στο χάος λοιπόν! όπως γράφει ένας άναρχο-μασόνος σε σχετικό φώτο που επίσης γράφει άναρχο-μασόνοι και κανει το σήμα του λεγόμενου σατανά με τα δυο δάκτυλα σαν κερατά, διαχειριστής σελίδας facebook γεμάτη κομμουνιστές-antifa και όλη την λερά της Ελλάδας που την ανακάλυψες το 2015 ακολουθώντας τους λεγόμενους κομμουνιστες που σχολίαζαν παντού για ναζι-φασίστες σαν σχιζοφρενείς και δεν ειναι σε αυτή την σελίδα τυχαία η πάτησαν κατα λάθος like, ειναι ο ορισμός κακού και οι ίδιοι, τελικά έγινε στόχος η σελίδας μας από αυτή την μασονική σελίδα facebook και την αδελφή της ιστοσελίδα που ειναι γνωστή ως ανεξάρτητη πηγή, με τους ίδιους σχολιαστές στην αντιστοίχηση σελιδα facebook.

Βρήκες τους ενόχους της παρακμής στην Ελλάδα μεσώ ίντερνετ, αλλα τελικά ειναι ένοχοι και για την παρακμή στο ίντερνετ, αφού δίνουν εντολες απευθείας σε Google facebook ώστε να εξαφανίσουν ανεξάρτητες πήγες ... Κατά ενα σατανικό λόγο ενώ όλα τα βλέπεις στο ίντερνετ αφού ειναι δημοσιά οι μάζες δεν βλέπουν τίποτα, και πολλοι εξ αυτών έχουν φίλους άναρχο-κομμουνιστές που εξαπατούν τους πάντες και την ίδια την μάνα τους, και δεν το ξέρουν καν.. ... «O Πρωταρχικός μας στόχος δεν είναι να πούμε την αλήθεια, είμαστε τα «καλούπια της γνώμης» που σημαίνει είμαστε οι «χειριστές της κοινής Γνώμης»-Παλιά δήλωση κάποιου Ραβίνου-

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Ουτε καν να μηλατε για τον Jones, παν γνωστός στην Αμερική.Μια ειναι Εβραιος και μετα οχι! ξερω οτι Έλληνες τους αρεσει να τον ακούν.Ειναι τελειως ΕΚΤΩΣ τόπου και χρονο.Χανετε τον καιτο σας.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications