Το YΠΕΘΑ «διευκρινίζει (!) ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις»!

Με ανακοίνωση του το ΥΠΕΘΑ, σύρεται σε «διαψεύσεις» που δυστυχώς τις διαψεύδουν τα γεγονότα αναφορικά με την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Εβρο από τουρκικές δυνάμεις χρησιμοποιώντας μια κωμικοτραγική ορολογία.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται: «Από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης διευκρινίζεται ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις. Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσες στην περιοχή, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή τους».

Αυτό το «διευκρινίζεται ότι ουδέποτε κατελήφθη ελληνικό έδαφος από ξένες δυνάμεις» αν δεν ήταν τραγικό θα ήταν κωμικό.
Ευτυχώς που προχωρούν οι «διευκρινήσεις» για την εδαφική ακεραιότητα της χώρας!
Βασικά επιχειρεί να διαψεύσει τον ίδιο τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Δένδια, ο οποίος παραδέχθηκε την κατάληψη ελληνικού εδάφους στον Έβρο («μερικές δεκάδες μέτρα») και εν συνεχεία το υπουργείο Εθνικής Αμυνας διαψεύδει το υπουργείο Εξωτερικών που έστειλα διάβημα για την παραπάνω πράξη στην Αγκυρα!

Έτσι το ΥΠΕΘΑ εξέδωσε μια ανακοίνωση που «διαψεύδει κατάληψη ελληνικού εδάφους από ξένες δυνάμεις» και είναι χαρακτηριστικό ότι καν δεν τολμά να αναφέρει την λέξη «τουρκικές δυνάμεις».
Μπορεί να είναι βουλγαρικές, μπορεί και... εξωγήινες δυνάμεις!
Γιατί εμπλέκουν τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις οι οποίες δεν έχουν καμία ευθύνη αφού έλαβαν εντολές και αποχώρησαν από το τμήμα που καταλήφθηκε; Οπως (δεν) έλαβαν εντολές και δεν κτύπησαν τους εισβολείς;

Και γιατί το υπουργείο Εθνικής Άμυνας δεν προχώρησε άμεσα σε διάψευση πριν από ημέρες όταν δημοσιοποιήθηκε το θέμα; Μήπως γιατί ήταν αλήθεια;

Ολος ο πλανήτης βοά, στο υπουργείο Εθνικής Αμυνας τώρα το πήραν χαμπάρι;
Ολος ο ελληνικός λαός γνωρίζει ότι «Οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι πάντα παρούσες στην περιοχή, εκπληρώνοντας στο ακέραιο την αποστολή τους».

Αλλά όταν λάβουν διαταγή να το πράξουν. Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι αυτόβουλες, ούτε ενεργούν με ιδία πρωτοβουλία. Όταν λαμβάνουν, όπως και έλαβαν, εντολή αποχώρησης, αποχωρούν.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις εκτελούν εντολές της πολιτικής ηγεσίας.
Ως πότε θα χρησιμοποιούνται οι Ενοπλες Δυνάμεις ως κάλυψη στην ενδοτική πολιτική της κυβέρνησης έναντι της Τουρκίας;

pronews

Post A Comment:

1 comment

vasiliaείπε...

Τι περιμενετε Ελληνες! Οι Εβραιοι πουκυβερνουν την Ελλαδα, ειναι αυτοι που δίνουν διαταγες στις ένοπλες ζδυναμεις. Τους Διετεξαν να αποχωρήσουν! Αυτη ειναι η κυβερνηση που ψυφιζετε για εναν αιωνα τωρα. . Με ποιους προσπαθείτε να πολεμήσετε.Δεν υπαρχει Ελληνική Κυβερνηση. Ο Εργοδαν, το κανει συνεχα διοτι ξερει ποια θα ειναι η αντίδραση της Ελλαδος, Καταλαβτε ουι οι Ραββινοι αποφασίζουν? Η οχι. Τελειωσε η υπόθεση. Τοσο απλο. Ετσι θελετε να ζείτε, και ετσι θα συνεχιστεί το παιχνίδι,Καθολου απιθανο η κατάστασης σιγουρα θα χειροτερέψει.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications