Η άσχημη επιθανάτια εμπειρία ενός Νεοέλληνα!

Πως είναι μια επιθανάτια εμπειρία;
Η πλειονότητα των περιγραφών των ατόμων που έζησαν μια επιθανάτια εμπειρία έχουν κοινά στοιχεία.
* Οι περισσότεροι αναφέρουν πως είδαν ένα τούνελ μέσα από το οποίο έβγαινε μια λάμψη που συνεχώς τους προσέγγιζε.

* Αλλοι άκουσαν μια φωνή γλυκιά και ήρεμη να τους καλεί να πλησιάσουν προς την φωτεινή πύλη.
* Αρκετοί επίσης ένιωσαν να αιωροούνται πάνω από το σώμα τους βλέποντας τις προσπάθειες διάσωσής τους. Με λεπτομέρειες διηγούνται τις συζητήσεις των διασωστών σε τόπους τροχαίων ατυχημάτων ή τις υπερπροσπάθειες των γιατρών και νοσηλευτών πάνω από το χειρουργικό κρεβάτι για να τους επαναφέρουν στη ζωή.

* Κι όμως στην πλειονότητα τους θεωρούν πως η αυτή η μικρή γεύση της μετάβασης από τη ζωή στο θάνατο υπήρξε η πιο όμορφη εμπειρία που έχουν ζήσει και η οποία άλλαξε εκ βάθρων τον τρόπο σκέψης τους.

------

Η άσχημη επιθανάτια εμπειρία ενός Νεοέλληνα ενώ συνήθως οι περισσότεροι περιγράφουν τα άνωθεν :

Πας κάπου και ηταν ένας Νεοέλληνας αραβικού τύπου και βγαίνει μια θεία και φώναζε και τον ρωτάς γιατί φωνάζει αυτή και λέει έτσι ειναι ο χαρακτήρας της ο διάλογος επικεντρώθηκε περί χαρακτήρα, του λέω ότι ο χαρακτήρας όταν πεθάνεις μένει και μου λεει έμενα θα μου πεις?

Του λέω γιατί έχεις βιώσει κάτι?
Ναι λέει και έγινα καλύτερος άνθρωπος πήγα στην κόλαση και γύρισα, είχα πάθει έμφραγμα και είδα τον εαυτό απο πάνω, είδες και το τούνελ του λέω? ναι λέει αλλα εγώ δεν είδα αυτά που λένε άλλοι μετά που το έψαξα, που περιγραφούν ευχάριστα αισθήματα, πήγαινα κάπου με ταχύτητα φωτός λέει και όταν σκέφτηκα που πάω μου απάντησε μια φωνή στην κόλαση(!) ενώ δεν ήθελε να πει περισσότερα για το τι ηταν αυτά τα "άσχημα" που είδε.

Έκανε εντύπωση διότι οι Νεοέλληνες αυτού του τύπου τα χλευάζουν αυτά συνήθως , του λέω τι ψηφίζεις? αναρχικός λέει ειμαι! μπορεί να το ειπε για πλάκα αλλα ηταν πράγματι παρόμοιας ράτσας με τους κομμουνιστές και εκτός αυτό που είπε, στα αλλα όλα έλεγε τα ίδια που λένε όλοι αυτοί τέτοιας ράτσας, και του λέω γιαυτό πήγες στην κόλαση η ότι ηταν αυτό και εκεί θα ξανα πας μόλις πεθάνεις άλλαξε 50 χρώματα!

Έγινε λεει καλύτερος άνθρωπος με αυτο που βίωσε(!) όταν από κακό προέρχονται όλοι αυτοί και εκεί ξανα γυρίζουν, η ίδια φύση τους προέρχεται από το κακό,αλλά αυτά για να τα καταλάβει κάποιος πρέπει να έχει βασικές γνώσεις μυστικισμού, ότι θα άκουγα επιθανάτια εμπειρία τυχαία και από Νεοέλληνα τέτοιας ράτσας που τα χλευάζουν αυτά ως υλιστικές ράτσες που ειναι με ότι κακό συνεπάγεται αυτό, δεν το περίμενα και για να φτάνει στο σημείο να το λέει πρέπει να έπαθε μεγάλη ήττα, πολλοι έχουν βιώσει διάφορα και δεν τα λένε να μην τους πουν τρελούς οι άσχετοι που ζουν στο matrix, καθώς έχουν εμπιστευτεί πολλά περιστατικά ακόμη και για απαγωγή από εξωγήινους διάφορα άτομα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications