Το 39% των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή & οργή για το παρόν & το μέλλον της χώρας αλλά όλοι υποστηρίζουν την κυβέρνηση

Σύμφωνα νέα δημοσκόπηση της MRB που παρουσίασαν, το 39% των Ελλήνων αισθάνεται ντροπή & οργή για το παρόν και το μέλλον της χώρας.

Αν και η δημοσκόπηση δεν διευκρινίζει τους λόγους που οι πολίτες έχουν αυτά τα συναισθήματα , το πιθανότερο είναι να αφορούν τόσο τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα και την οικονομική καταστροφή που έχει ήδη έρθει σε πολλά σπίτια (αυτό φαίνεται και για την ανησυχία της επόμενης ημέρας).

Παρόλα αυτά σύμφωνα πάντα με τη δημοσκόπηση, η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει και καταγράφει πολύ υψηλά ποσοστά της τάξεως του 40%.

Ακόμη και ψεύτικη να ειναι η δημοσκόπηση αυτός ο λαος ειναι άξιος της τύχης του, φαίνεται και με το ίντερνετ και ποιες σελίδες διαβάζει εκτός ότι δεν έχει ιδέα σε ποιους ανήκουν, ενώ στους ίδιους ανήκουν και τα δήθεν ανεξάρτητα μεταξύ τους κόμματα που βγάζει επι χρονιά.
Το ελλαδισταν έχει τελειώσει οριστικά εδώ και χρονιά, σε δέκα χρονιά θα ειναι τριτοκοσμική χώρα τύπου Πακισταν-Αφγανισταν.
Μέτα απο δέκα χρονιά χρεοκοπίας και μνημονίων και μείωσης του βιοτικού επίπεδου 50% κάτω, αυτός ο λαος ξανα έβγαλε αυτούς που ευθύνονται για τη χρεοκοπία και τη συστηματική φτωχοποιηση του.

Και δεν ειναι άπλα ότι οι εκλογές ειναι μαγειρεμένες, αφού ρώτησες μερικά άτομα, (μικρη αληθινή δημοσκόπηση) και είδες την ηλιθιότητα τους, για παράδειγμα η άλλη ψήφισε Βαρουφάκη τον κομμουνιστή! η άλλη το ΚΚΕ, τρεις ΝΔ, και μια που παριστάνει την πατριώτισσα Βερόπουλο ...

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications