Τέλος η καθημερινή ενημέρωση από Τσιόδρα-Χαρδαλιά – Θα γίνει με δόσεις για να μην υπάρξει στερητικό σύνδρομο!
Από την αρχή του "ξεσπάσματος του κορωνοϊού" στη χώρα μας, η καθημερινή ενημέρωση/πλύση εγκεφάλου από τον "λοιμωξιολόγο" και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, είχε γίνει καθημερινή συνήθεια των πολιτών παύλα προβάτων που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους και βλέπουν τηλεόραση .

Αλλαγές αναμένεται να γίνουν στην καθιερωμένη ενημέρωση του κ. Τσιόδρα και του κ. Χαρδαλιά, καθώς θα σταματήσει η καθημερινή ενημέρωση στις 18:00 από το "υπουργείο Υγείας" σχετικά με την εξέλιξη της "πανδημίας" τους κορωνοϊού.

Από την αρχή του ξεσπάσματος του κορωνοϊού στη χώρα μας, η καθημερινή ενημέρωση από τον λοιμωξιολόγο και εκπρόσωπο του υπουργείου Υγείας, Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά, είχε γίνει καθημερινή συνήθεια των πολιτών.

Με τα νέα δεδομένα, πλέον, η καθημερινή ενημέρωση θα γίνεται 2-3 φορές την εβδομάδα και όποτε κριθεί φυσικά απαραίτητο, λόγω έκτακτων καταστάσεων. Επισημαίνεται ότι η ενημέρωση θα πραγματοποιείται και γραπτώς, όπως συμβαίνει μέχρι σήμερα κατά τις Κυριακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την «Καθημερινή», το επόμενο χρονικό διάστημα θα βλέπουμε τον κ. Τσιόδρα και τον κ. Χαρδαλιά πιθανότατα τέσσερις μέρες τη βδομάδα, Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Κυριακή.

Η Κυριακή μπήκε στο πρόγραμμα καθώς είναι μέρα πριν από τη Δευτέρα, που θα αποτελεί κατά κανόνα την ημέρα άρσης κάποιων μέτρων.
Σημειώνεται πως και σε άλλες χώρες «χαλαρώνει» η ενημέρωση των πολιτών, όπως στη Γερμανία όπου αποφασίστηκε η παύση της καθημερινής ενημέρωσης από το Ινστιτούτο Κοχ, η οποία θα επανέλθει μόνο εάν κριθεί αναγκαίο.

Για να δούμε θα κάνουν αποκατάσταση απήχησης στο facebook οι ελληνόφωνοι..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications