Συνδυάζοντας παλιές με νέες πληροφορίες καταλαβαίνεις τι γίνεται στο πλανήτη

Μια ωραία «θεωρία συνωμοσίας» όπως λένε οι ελληνόφωνοι! και επειδή είστε αφελείς οι περισσότεροι : Μπείτε σε έγκυρες πήγες και άπλα δείτε τι άτομα ειναι "συντάκτες" και "αρθρογράφοι" , επίσης οι ίδιοι εμφανίζονται σε 2-3 έγκυρες πήγες τους και τα ζωντανά διαβαζουν τους ίδιους σε δήθεν διαφορετικές σελίδες.

Στην κυριολεξία το 1% χειραγωγεί τα μυαλά του 80% που διαβάζει όλες αυτές τις "έγκυρες πήγες", και ακολουθούν κάτι ψευδό-πατριωτικές σελίδες. Η κατάσταση αυτή επικρατεί παντού και οχι μονο στο ίντερνετ, που φιμώνουν όσους λένε αλήθειες, δηλαδή ελάχιστοι με αποτέλεσμα να ειναι και εύκολος στόχος, αφού η πλειοψηφία ειναι ένα μάτσο πρόβατα με πτυχία.

Και κάπως έτσι εξαφάνισαν ανεξάρτητες πήγες χρόνο με το χρόνο, και ρίχνοντας το επίπεδο του όχλου συνεχώς. Όσο ο όχλος διαβάζει λοιπόν έγκυρες πήγες και διάφορων νεοελλήνων που είτε αναπαράγουν τους πρώτους είτε λένε τα ίδια και τα ιδία με επικάλυψη πατριωτικής σελίδας από αυτές τις "ακίνδυνες" για τους συμμορίτες...

Έγιναν διάφορες αποκαλύψεις τα τελευταία χρονιά, που εξηγούν πολλά, γιαυτό έχουν βγάλει και την φράση "θεωρίες συνωμοσίας"... Οι αποκαλύψεις αυτές ήρθαν ακόμη και με την μορφή ονείρων(!) ακριβώς όπως έκανε εφευρέσεις ο Tesla.

Όταν θέλεις, υπάρχει και δρόμος. Αρκεί να πεις θέλω και μπορείς να το κάνεις. Δεν υπάρχει δεν μπορώ για τον άνθρωπο, ο άνθρωπος κρύβει πάρα πολλές δυνάμεις. «Όπου υπάρχει θέλω, υπάρχει Δρόμος».

Θα πούμε μονο παλιές πληροφορίες οι νέες ειναι μπροστά σας παντού:

Υπάρχει μια αρχαία πληροφορία ότι οι αρχαίοι ήρθαν εδώ στην Γη από άστρα, και για έναν «Πόλεμο των Άστρων», δηλαδή μεταξύ του κάλου και του κακού: Την πρώτη εξελιγμένη ζωή στη Γη την δημιούργησαν οι Έλληνες από τα άστρα. Η ίδια η Αθηνά ήταν διακεκριμένος βιολόγος, οι «θεοί» των Ελλήνων έκαναν επεμβάσεις στο γενετικό κώδικα. Εδώ υπάρχει μια παρανόηση με το "Έλληνες" που ηταν συγκεκριμένο γένος αλλα δεν ειναι το θέμα αυτό.

Το πρόβλημα: Ακολούθησαν και κάποιοι άλλοι από έναν πλανήτη και περιγράφονται ως σατανάδες δηλαδή μοχθηρά όντα που έφτιαξαν και αυτοί φυλές στην Γη..Και αυτοί είναι οι αληθινοί εχθροί της ανθρωπότητας και της διαστημικής Ελληνικής Σποράς.

Τελικά σε συνδυασμό με αυτά που γίνονται σημερα κάτω από την μύτη της μάζας, διαπιστώνεις ότι αυτές οι αρχαίες πληροφορίες οχι μονο επιβεβαιώνονται άλλα γίνονται και πράξη και αυτός ο πλανήτης θα γίνει το νέο τους "σπίτι"...

Τα άνωθεν για τα καταλάβει κάποιος είτε πρέπει να είναι γνώστης πολύ ειδικών πληροφοριών, είτε συγκεκριμένου γένους(ανεξάρτητου χωράς), δηλαδή να ανήκει στο γένος που θέλουν να εξαφανίσουν, η άλλη εδώ το λέει χύμα, κατα τα αλλα ειναι όλοι ιδιοι και ίσοι έτσι λένε και ειναι όλα θεωρίες συνωμοσίας . Τι να κάτσεις να πεις σε αυτούς λένε θεωρίες συνωμοσίας? μέχρι εκεί φτάνει η νόηση τους αφού αυτό τους έμαθαν αυτό λένε, και βλέπουν τηλεόραση όλη μέρα και διαβαζουν έγκυρες πήγες? το πρόβλημα δεν ειναι μονο αυτοί μειωμένης νοημοσύνης που κάνουν δεδομένα ότι τους μάθεις και άπλα υπάρχουν στην Γη, άλλα και οι απόγονοι αυτών που έφτιαξαν αυτά τα "μοχθηρά όντα" και ειναι ανάμεσα σας ήδη και ειναι ο ορισμός του κακού.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications