Άλλη μια συνηθισμένη ηλιόλουστη μέρα οδεύει προς το τέλος της,για άλλους ηταν άλλη μια μέρα επιβεβαίωσης σε κάτι

Άλλη μια συνηθισμένη για τον όχλο ηλιόλουστη με τον καυτό ήλιο (που ενοχλεί το γένος μας), στην εξωτική Ελλάδα οδεύει προς το τέλος της...

Πας να βάλεις βενζίνη και ηταν ένας ανθρωπάκος από αυτούς τους δουλικούς Νεοέλληνες (βλέπε παρακάτω γιατί), και φορούσε μάσκες και γάντια, και λέει η εταιρία τους είπε όποιος δεν θέλει να φοράει μάσκες άπλα φεύγει,σε κάποια στιγμή μετά από σύντομο διάλογο πετάει δεν θα πεθάνω μέσα στην ματαιοδοξία και την αλαζονεία,και του λες αφου γεννήθηκες για να πεθάνεις... Άρχισε τα φτου φτου μακριά από εμας 150 χρόνων θα πάω! κλασικό δείγμα Νεοέλληνα αλαζόνα...

Και καθώς είχες πάει πέριξ στας εξοχάς και στην φύση, στο πουθενά εμφανίζεται και ένας μπάρμπας που είχε βγάλει βόλτα τον ανιψιό του 5 χρόνων.

Αυτός ο πιτσιρικάς ήσαν συγκεκριμένου γένους και λες ευκαιρία να διαπιστώσεις επαληθεύσεις κάτι, ρωτάς τον μπάρμπα αν ειναι ήσυχος και αν κάνει φασαρία και λέει οχι μονο φασαρία δεν κάνει αλλά ειναι και πανέξυπνο μιλάει για πράγματα που δεν ξέρω ούτε εγώ, και ζωγραφίζει πλανήτες και διάστημικα συστήματα(!) αναμένω του λέω...

Μέτα το ρωτάς τον μπάρμπα που ηταν συζητήσιμος οχι σαν κάτι ελληνόφωνα αγρίμια, αν οι γονείς έχουν κάποια συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, και απαντάει ακριβώς έτσι ειναι(!)

Και του λέω ότι δεν έχει ιδέα σε τι κόσμο θα μεγαλώσει και ότι ειναι καταδικασμένο ήδη,και αν ηταν στο 40 θα το είχαν μαζέψει στο παιδομάζωμα....! Άρχισε και γελάνε και έλεγε οχι το καημένο...

Τον ρωτάω τι σχέση έχει με τους κομμουνιστάς, και από που ειναι. Βορειοηπειρώτης ειμαι μου λέει και μακριά από εμάς οι κομμουνιστές που έσφαζαν σαν τέρατα στην Αλβανία. Του λέω και στην Ελλάδα τα ίδια έκαναν και σε όλη την Ευρώπη, τι μακριά από εμάς λες? έχουν κάνει μια κοινωνία μπάχαλο ήδη και έχουν μαγαρίζει και εκφυλίσει τα πάντα στην κυριολεξία, ο κόσμος οχι μονο δεν έχει ιδέα για τις σφαγές που έκαναν τότε αλλα διαβαζουν δεκάδες σελίδες τους στο ίντερνετ και δεν ξερουν την τύφλα τους εκτός ότι κατεβάζουν ότι ενοχλεί .

Και του λες ότι είμαστε ίδιο γένος με αυτο το παιδί, του εξήγησες εν συντομία μερικά πράγματα για αυτά τα κτήνη και τα αφεντικά τους που δεν ξέρουν ούτε οι Νεοέλληνες ούτε όσοι έχουν απομείνει από το γένος μας, και οχι μονο διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους και ειναι εκτός τόπου και χρόνου, αλλα έχουν στην προσωπική ζωή τους νταλαβέρια με αυτούς.

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό ο μπάρμπας καθώς αν και ήξερε τι είχαν κάνει τότε, δεν γνώριζε όλες αυτές τις προεκτάσεις και τον αληθινό λόγο που έσφαζαν επιλεκτικά συγκεκριμένου γένους. Άλλοι δεν ξέρουν καν τι είχαν κάνει τότε και έφτασαν στο σημείο να τους ψηφίζουν κιόλας για να σωθούν οχι άπλα διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους! πόσο πιο χαμηλά να πέσουν? και όλοι αυτοί θεωρούνται Έλληνες υπό την έννοια οτι ειναι απόγονοι αρχαίων "με καθαρό Ελληνικό DNA" και δήθεν "ιδεολογία" η ηλιθιότητα της ηλιθιότητας.

Στο δρόμο προς επιστροφή θυμικές αυτό το post, ότι τρώνε κρέας, καθώς πλανάται μια υποψία ότι η κατανάλωση κρέατος ρίχνει το επίπεδο από πνευματικό σε υλιστικό, ζωώδες δηλαδή. Είναι άγνωστο τι κρέας ηταν αυτό,και αν ειναι πολύ κοντά με αυτό στην Γη γιατί ίδιο δεν θα ειναι σίγουρα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications