Οι Ράδιο Αρβύλα-κοροϊδεύουν τη Θεία Κοινωνία πυρ και μανία οι πιστοί

Πυρ και μανία οι πιστοί αλλα η σελιδα τους αρέσει σε 744.814 άτομα (!) και επι χρονιά με την μορφή σάτιρας κάνουν προπαγάνδα ταυτόχρονα στα πάντα, και χλευάζουν και ειρωνεύονται τους πάντες που δεν αρέσουν στα αφεντικά τους.

Ο άλλος γράφει για παρέμβαση του ΕΣΡ! που αν μπεις στην ιστοσελίδα τους παραπέμπουν σε άλλους "φορείς" για καταγγελίες! η για να μιλήσεις στην γλωσσά τους (αυτή την υποκριτική με καθοπρεπισμούς ) : Ο απλός πολίτης δεν μπορεί να κάνει καταγγελία! και πριν λίγο καιρό έγραφαν : Παρέμβαση του ΕΣΡ για ψευδές ρεπορτάζ του Alpha με πολυάριθμες καταγγελίες! οι πολυάριθμες καταγγελίες πως έγιναν και από ποιους? από τους ίδιος που έχουν φτιάξει δεκάδες "οργανισμούς" χωρίς λόγο ύπαρξης εκτός από να ελέγχουν τους πάντες? μαντέψτε σε ποιους ανήκουν όλοι αυτοί οι οργανισμοί όπως το ονομαζουν σε παγκόσμιο επίπεδο .

Πατρίδα θρησκεία οικογένεια τα ισοπεδώσατε ολα ρε ντροπή και αίσχος πια ξεφτίλες σας σιχάθηκα! γραφει η άλλη και η κόρη της (αν έχει) μπορεί να έχει πατήσει like στην σελίδα τους η να διαβάζει lupen η να βλέπει Ελληνοφρένεια όλα αυτά ανήκουν στους ίδιους κύκλους , γιαυτό χρονο με το χρονο βλεπεις να γίνονται χειρότεροι όλοι, και στο facebook όλο χαζομάρες βάζουν και γελάνε με χαζά αστεία σαν καθυστερημένα, άτομα τα οποία υποτίθεται ειναι "σοβαρά" και "μορφωμένα" και με τίτλους! και αν τους δόσεις μια βίδα να βιδώσουν θα ψάχνουν οδηγείς πως βιδώνει τέτοια αντίληψη έχουν..

Μερικά αλλα σχόλια : Δεν υπάρχει περίπτωση να σατιρίσουν το παραμικρό για μουσουλμανισμό,γιατί έτσι και το κάνουν ξέρουν ότι μπορεί και να του αποκεφαλήσουν ...για τον χριστιανισμό όμως που κοροιδεύουν κανείς δεν τους πειράζει για να μην τους χαρακτηρίσω κι όλας..αλλά αν υπήρχε σοβαρό κράτος,με έναν σοβαρό ηγέτη,στην καλύτερη περίπτωση θα έπρεπε να τους φυλακίσουν το λιγότερο για μια πενταετία,για ασέβεια προς την επίσημη θρησκεία του κράτους και του λαού του όπως και για ήθη και τα έθιμα.....

Αυτά τα παιδιά έχουν πράγματι μεγάλο πρόβλημα! Όλη τους ή εκπομπή είναι γεμάτη με ειρωνείες και κατηγορίες πολύ χαμηλού επιπέδου γενικά. Κρίμα, γιατί θα μπορούσαν να καυτηριασουν τα κακώς κείμενα της κοινωνίας μας και να τους βλέπουμε. Ουτως η άλλως όταν κορο'ι' δευουν έχουν επίπεδο κομμωτηριου(παλαιού τύπου). Τώρα το παράκαναν,ξεπερασαν κάθε ηθικό όριο. Έτσι κι αλλιώς πολύς κόσμος δεν τους βλέπει πια. Μακάρι να συνέλθουν. Μακάρι.

Αυτό είναι το επίπεδο της σημερινής τηλεόρασης.. κατά τη γνώμη μου πρέπει να δικαστούν για προσβολή θρησκευτικών πεποιθήσεων και αυτοί και από όσους στο κανάλι επιτράπηκε να παιχτεί αυτό το επεισόδιο. Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας!

Να επέμβει άμεσα εισαγγελέας? δεν έχει επέμβει σε τόσα αλλα θα επέμβει σε αυτό? μονο όταν παίρνει εντολή κάνει επέμβαση!

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Γιατί,ξέρουν τι θα πει θεία κοινωνία οι αντίχριστοι;Μήπως και η ακτίνα που κατεβαίνει από τον ουρανό και μετά γίνεται από ακτίνα Άγιο φως, φλόγα,που αρχικά και με τα 33 κεριά να την βάλεις στο πρόσωπο σου πάνω δεν σε καίει ,γνωρίζουν τι είναι αυτά τα ζώα;
Οι άνθρωποι που είχαν φτάσει σε επίπεδα αγιοσύνης, έβλεπαν στην Αγία τράπεζα τους αγγέλους που κατέβαζαν το θείο βρέφος. Το θείο βρέφος τεμαχίζει ο ιερέας στην Αγία τράπεζα αλλά επειδή δεν μπορούμε να φάμε σάρκα με αίμα μεταλλάσσεται σε άρτο και οίνο.
εξάλλου σε εξορκισμός οι ίδιοι οι δαίμονες ομολογούν ότι ο ιερέας, ο Πάπας δηλαδή,την ώρα που τελείται η θεία λειτουργία είναι ανώτερος και από έναν άγγελο γιατί "σφάζει" τον Χριστό.
Τον ίδιο το Χριστό βάζουμε μέσα μας στη θεία μετάληψη.
Υπάρχουν αρκετές μαρτυρίες ανθρώπων που δεν πίστευαν και όταν πήγαν να κοινωνήσουν ένιωσαν τη θεία κοινωνία στο στόμα τους σαν λάστιχο, κομμάτι κρέας που δεν μπορούσαν να καταπιούν. Έκανε ο Θεός παραχώρηση για να πιστέψουν. Θεία κοινωνία;;;
Μια βόμβα Αγίου πνεύματος,η ένωση μας με τον ίδιο τον Χριστό που τρέμουν οι δαίμονες.
Που όποιος έχει εξομολογηθεί και την λάβει δεν τον αγγίζει ούτε ο διάβολος ο ίδιος.
Πόσοι νόσησαν και θεραπεύτηκαν με την θεία κοινωνία!
Εγώ είχα κύστη με ράμματα στο λαιμό μετά από εγχείρηση θυρεοειδούς.Μετα την θεία μετάληψη,σε δέκα μέρες άνοιξε η κύστη και τα τραβούσα ένα ένα τα ράμματα με το τσιμπιδακι.Αυτοεγχειρηστηκα δηλαδή.Γλυτωσα και την εγχείρηση και το φακελάκι των 300 ευρώ.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications