Πρύτανης Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου: «Ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε & έλαβε πτυχίο από εμάς» - Κατέρρευσε η συκοφαντία

H κλασική τακτική των ελληνόφωνων ειναι να δίνουν εντολές σε πανεπιστήμια να βγαίνουν και να λένε ότι ο τάδε δεν εχει πτυχίο και πως δεν σπούδασε εκεί,μάλιστα υποτίθεται ότι επικοινωνούν και σε χρόνο ρεκόρ τους απαντούν αμέσως (ως δια μαγείας) άρα ο γιατρός στόχος ειναι απατεώνας δεν έχει πτυχίο! γιατί συνήθως σε γιατρούς το κάνουν αυτό που δεν ακολουθούν την ψευδό-ιατρική τους, η οποία ειναι του μεσαίωνα, αφού αντί για μπροστά πάει πίσω εδώ και χρονιά.

Πέραν του γεγονότος ότι διδάσκουν και ηλιθιότητες σε σχόλες, ο δηθεν παγκόσμιος οργανισμός υγείας τηρεί όλα τα κριτήρια εγκληματικής οργάνωσης,και ουδείς γνωρίζει γιατί το ίδρυσαν αμέσως μετά το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο,όπως δεν έχουν ιδέα για πολλά, ακόμη και οι πτυχιούχοι γιατροί, οι οποίοι εκτός ότι διδάσκονται και ηλιθιότητες στις σχόλες παίρνουν εντολές ακόμη και από "αμόρφωτους" σαν τον τον Μπιλ Γκέιτς, που εμφανίζουν ως ειδικό σε θέματα εμβολίων ενώ ουδεμιά σχέση έχει με ιατρική (και οχι μονο).

Κατέρρευσε η συκοφαντία κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου καθώς με δήλωσή του ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου Σωκράτης Κάτσικας επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Βελόπουλος φοίτησε και έλαβε πτυχίο από το συγκεκριμένο πανεπιστημιακό ίδρυμα.

Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.

Πρύτανης Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου: Ο κ. Βελόπουλος ήταν φοιτητής μας

«Το πανεπιστήμιο της Κύπρου καλώς έκανε και έβγαλε ανακοίνωση διάψευσης γιατί ο κ. Βελόπουλος δεν ήταν φοιτητής του. Ο κ. Βελόπουλος αποφοίτησε το 2013 από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και το 2016 έλαβε και μεταπτυχιακό δίπλωμα σπουδών από το ίδιο ίδρυμα» δήλωσε ο πρύτανης του Ανοιχτού Πανεπιστημίου καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας.

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Ανοιχτού Πανεπιστημίου Κύπρου ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της «Ελληνικής Λύσης» απέκτησε και τα δύο ακαδημαϊκά πτυχία παρακολουθώντας τα μαθήματα εξ αποστάσεως όπως και προβλέπεται από τους κανονισμούς του ιδρύματος.

Βεβαίωση του ελληνικού κρατικού Διεπιστημονικού Οργανισμού Αναγνώρισης Τίτλων Ακαδημαϊκών και Πληροφόρησης (ΔΟΑΤΑΠ) για την φοίτηση και απόκτηση πτυχίου, έδωσε στην δημοσιότητα ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, διαψεύδοντας πανηγυρικά τα δημοσιεύματα μερίδας του φιλοκυβερνητικού ηλεκτρονικού Τύπου ότι δήθεν «δεν είχε πανεπιστημιακό πτυχίο».

Σύμφωνα με το έγγραφο του ΔΟΑΤΑΠ ο Κυριάκος Βελόπουλος είναι πτυχιούχος του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στην επιστήμη του Ελληνικού Πολιτισμού, πτυχίο ισότιμο με το ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και αντίστοιχο με αυτό που έχουν στην ίδια επιστήμη πολλοί βουλευτές της ΝΔ (Θ.Ρουσσόπουλος, Γ.Ανδριανός κλπ).

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications