Ζούγκλα η Ελλάδα:Προσπάθησαν να εκτελέσουν δύο άτομα στο Κορωπί - Συνελήφθησαν οι δράστες

Να εκτελέσουν από απόσταση αναπνοής δυο άτομα, έναν Έλληνα και έναν Ινδό για προσωπικές διαφορές, επιχείρησαν τέσσερις δράστες στο Κορωπί. Άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της ασφάλειας Κορωπίου εντόπισαν και συνέλαβαν τους δράστες, ενώ οι γρήγορες ενέργειες των παρολίγον θυμάτων τους, τους έσωσαν τη ζωή.

Όλα εξελίχθηκαν στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου στην οδό Αιγέα στο Κορωπί, όταν οι τέσσερις δράστες, όλοι τους Ρομά, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, ζήτησαν γνέφοντας με το χέρι, τα δυο άτομα που επέβαινα σε άλλο αμάξι να σταματήσουν.

Όταν το έκαναν, ένας από την ομάδα των τεσσάρων, ηλικίας 28 ετών, έστεψε ένα όπλο εναντίον τους και τους είπε, «κάτσε τώρα και θα δεiς» Ο οδηγός του οχήματος άμεσα ανέπτυξε ταχύτητα και απομακρύνθηκε από το σημείο.

Τότε οι δράστες άνοιξαν πυρ εναντίον τους με δυο όπλα, ένα 9αρι και ένα άγνωστου διαμετρήματος. Άμεσα ενημερώθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που μετέβησαν στην οδό και μετά από υποδείξεις των θυμάτων οι αστυνομικοί προχώρησαν στην σύλληψή τους.

Ακολούθησαν έρευνες στις οικίες των συλληφθέντων σε Κορωπί και Μαρκόπουλο, χωρίς να εντοπιστούν τα όπλα.

Οι κάλυκες που εντοπίστηκαν στο σημείο θα αποσταλούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν χρησιμοποιηθεί σε άλλη αξιόποινη πράξη.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications