Εξαφανίστηκαν οι σατανιστές  και δεν ξανα έγινε καμιά σύλληψη τους τόσα χρονιά?

Ήταν παραμονή της Πρωτοχρονιάς του 1994, όταν αποκαλύπτεται η δράση των περίφημων «σατανιστών της Παλλήνης», της ομάδας που συγκλόνισε το πανελλήνιο, διαπράττοντας δολοφονίες, στο όνομα του Σατανά.

Το προφίλ της «τριάδας»
Ο Ασημάκης Κατσούλας γεννήθηκε το Μάιο του 1972 και διέμενε μέχρι τη σύλληψή του στην Κάντζα. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, που βασίζονταν σε αναφορές εμπειρογνωμόνων, ο Κατσούλας είχε ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση και διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.

Μετά το 1990, άρχισε να χάνει την επαφή του με την οικογένειά του, η οποία δεν γνώριζε τίποτα για τις πράξεις του μέχρι τη σύλληψή του, το 1993. Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδας των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούς του να τον περιγράφουν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα, που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Ο Μάνος Δημητροκάλης είχε το προφίλ του ιδανικού εφήβου, όπως έλεγαν πολλοί. Οι συμμαθητές του τον χαρακτήριζαν ως ένα παιδί χαμηλών τόνων. Γεννήθηκε το 1974 στην Αθήνα και έμενε στην Παλλήνη. Η Δήμητρα Μαργέτη διέμενε στην Παλλήνη. Είχε γεννηθεί το 1977 και, όπως είχε γίνει γνωστό, γνωριζόταν από πολύ μικρή ηλικία με τον Κατσούλα.

Το χρονικό της δράσης των «σατανιστών της Παλλήνης»
Το «κουβάρι» της υπόθεσης που έμεινε στα χρονικά άρχισε να ξετυλίγεται τον Δεκέμβρη του 1993, όταν μετά από συντονισμένες ενέργειες των συγγενών της αγνοούμενης 14χρονης Θεοδώρας Συροπούλου, αποκαλύφθηκε η φρικιαστική δολοφονία της.

«Αρχηγός» της ομάδας ήταν ο Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος μαζί με τον φίλο του Μάνο Δημητροκάλη και τη φίλη τους Δήμητρα Μαργέτη, άρχισαν να κάνουν τελετές μαύρης μαγείας στην Παλλήνη και το Κορωπί, προσπαθώντας παράλληλα να μυήσουν κι άλλους συνομηλίκους τους στον σατανισμό. Οι δυο τους ήταν τότε 21 και 19 ετών αντίστοιχα και η αστυνομία συνέλαβε μαζί τους και τη Δήμητρα Μαργέτη, 18 ετών τότε, η οποία κατηγορήθηκε για συνέργεια στις πράξεις τους.

Το πρώτο έγκλημα το διέπραξαν στις 27 Αυγούστου του 1992, όταν με το πρόσχημα της λευκής μαγείας οδήγησαν την 14χρονη Θεοδώρα Συροπούλου στη θέση Σέσι στο Κορωπί. Οι λεπτομέρειες που αποκαλύφθηκαν ήταν συγκλονιστικές και η άτυχη κοπέλα μαρτύρησε μέχρι να αφήσει την τελευταία της πνοή στα χέρια των σατανιστών.

Το δεύτερο θύμα της «τριάδας» ήταν η 28χρονη Γαρυφαλλιά Γιούργα. Ήταν Μεγάλη Τετάρτη, 14 Απριλίου 1993, όταν εντόπισαν τυχαία τη μητέρα δύο παιδιών και καμαριέρα ξενοδοχείου. Τη συνάντησαν όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά και υποδυόμενοι τους αστυνομικούς, την επιβίβασαν στο αυτοκίνητο του Κατσούλα και την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί. Η 28χρονη, είχε δυστυχώς την ίδια τύχη με το πρώτο θύμα.

Εξαφανίστηκαν οι σατανιστές και δεν ξανα έγινε καμιά σύλληψη τους τόσα χρονιά?

Φυσικά και οχι! άπλα έγιναν πιο "προσεκτικοί" σε συνδυασμό οτι ελέγχουν την φερόμενη δικαιοσύνη αστυνομία κτλ ...

Γιαυτό και δεν βρέθηκαν οι δολοφόνοι της Αρετής Ζαχαροπούλου :

Η υπόθεση: Οι γονείς της 22χρονης Αρετής Ζαχαροπούλου, καταγγέλλουν ότι ο θάνατός της άτυχης κοπέλας, σχετίζεται με ένα επικίνδυνο κύκλωμα και με κύκλους σατανιστών, ενώ πήγαν να κουκουλώσουν την υπόθεση ως δήθεν αυτοκτονία .Από τότε έχει περάσει ένας χρόνος και ουδείς έχει δικαστεί για την δολοφονία της. Δεν θα κάνει και καθόλου εντύπωση οι δολοφόνοι της να εμφανίζονται ως δήθεν άσχετοι σχολιαστές σε μια έγκυρη πηγή τους που έχει πολύ "στενή σχέση" με όλα αυτά και οχι μονο! επίσης η ίδια αυτή έγκυρη πηγή ειναι ο ορισμός του δαίμονα που εμφανίζεται με αγγελικό πρόσωπο(για να μιλήσεις και στην γλωσσά τον πιστών) .

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications