Η μαγνητική αντιστροφή των πόλων της Γης - Εξασθένησε αλλα δεν χάθηκε δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης

Η εξασθένηση στο γήινο μαγνητικό πεδίο από τη μαγνητική αντιστροφή θα φέρει την ανθρωπότητα με τεχνικές δυσκολίες για τις οποίες προετοιμάζεται. Την αναπόφευκτη αποδυνάμωση της προστασίας του πλανήτη μας από την υπεριώδη ηλιακή ακτινοβολία καθώς και τις αλλαγές που θα επιφέρει η αντιστροφή των μαγνητικών πόλων της Γης, αναφέρει σε δημοσίευμά του το News18, επικαλούμενο επιστήμονες.

Με τον Βόρειο και τον Νότιο μαγνητικό πόλο να αναμένεται να αλλάξουν θέσεις, οι αλλαγές στο μαγνητικό πεδίο θα φέρουν προβλήματα στη λειτουργία των δορυφόρων, κάτι που σημαίνει μαζικές διακοπές στις τηλεπικοινωνίες σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ οι επιστήμονες υποστηρίζουν πως διαστημόπλοια που θα πετούν σε περιοχές με αποδυναμωμένο μαγνητικό πεδίο, θα αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες.

Όπως αναφέρει ο Μάικ Χάπκγκουντ, επιστήμονας που ειδικεύεται σε γεωμαγνητικές καταιγίδες και ο οποίος διενήργησε έρευνα για την ηλιακή καταιγίδα του 1921, ένα δυνατό γεωμαγνητικό περιστατικό θα μπορούσε να διακόψει τις περισσότερες τεχνολογικές καινοτομίες που η ανθρωπότητα χρησιμοποιεί σήμερα.

«Αυτό περιλαμβάνει διακοπές ρεύματος, σημαντικές αλλαγές στις τροχιές των δορυφόρων καθώς και διακοπή τεχνολογιών που βασίζονται σε ραδιοκύματα, όπως τα συστήματα γεωεντοπισμού (GPS)» σημειώνει ο Χάπγκουντ στην ιστοσελίδα SpaceWeather.com. «Η διακοπή του GPS θα επιδράσει σημαντικά στις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης και στις υπηρεσίες εφοδιασμού» συμπληρώνει.

Αν και η μαγνητικές αντιστροφές δεν συμβαίνουν απευθείας, υπάρχουν ανησυχίες για το πώς θα μπορούν να αντιμετωπιστούν οι συνέπειες.
Σε μια πρόσφατη ανακοίνωση, η Ευρωπαϊκή Διαστημική Υπηρεσία (ESA) για το γήινο μαγνητικό πεδίο, το οποίο δημιουργείται από υπερθερμασμένο λιωμένο σίδηρο εκατοντάδες χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνεια της Γης, κατά τα τελευταία 200 χρόνια, το μαγνητικό πεδίο της Γης έχει χάσει το 9% της δύναμής του.

Η Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού
Το 1958 οι επιστήμονες εντόπισαν την Ανωμαλία του Νότιου Ατλαντικού, μια περιοχή μεταξύ της Αφρικής και της Νότιας Αμερικής, όπου το μαγνητικό πεδίο είναι αποδυναμωμένο. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της ESA, αυτή η περιοχή επεκτάθηκε και μετακινήθηκε δυτικότερα, με ταχύτητα περίπου 20 χιλιομέτρων τον χρόνο.

Μία θεωρία που μπορεί να εξηγεί την παράξενη συμπεριφορά του μαγνητικού πεδίου είναι η μαγνητική αντιστροφή, η διαδικασία κατά την οποία αλλάζουν θέση οι μαγνητικοί πόλοι. Έχει πραγματοποιηθεί πολλές φορές στο παρελθόν, περίπου μία φορά στα 250.000 χρόνια και σύμφωνα με την ESA «αυτή τη φορά έχει καθυστερήσει». Ωστόσο, επισημαίνει πως αυτά τα περιστατικά δεν αποτελούν άμεσο κίνδυνο για την ανθρωπότητα, εκτός από τις τεχνικές δυσκολίες που θα προκύψουν.

Ο δήθεν ανεξάρτητος οργανισμός ellinikahoaxes έσπευσε προ ήμερων να βγάλει ως fake το κάτωθεν την ώρα που ήδη έχει δώσει εντολή για μηδαμινή απήχηση στο facebook, γιατί δεν ειναι Γιάννης ειναι Γιαννάκης, και ενώ στο τέλος υπάρχει η πηγή στοχοποίησε για άλλη μια φορά την σελίδα αντί για την αρχική πηγή:

Υπενθυμίζεται ότι το 2016 ο φερόμενος ιδρυτής έλεγε ότι τους συκοφάντησες που τον είπες αριστερό και μίασμα ενώ ο ίδιος συκοφαντούσε την σελίδα μόνιμος πριν καν τον μαζέψουν εκεί, πριν ηταν σε κάποια σελιδα ονόματι Terra Nova Incognita και τον είχαν βάλει να συκοφαντεί την σελιδα μας καθημερινά, μετά απο τόσα άρθρα συκοφαντίας με τα κλασικά λένε όλοι αυτοί οι συμμορίτες φασίστες ναζι κτλ, και για να σου σπάσουν τα νευρά και να φανείς εσύ ο κακός (κλασική τακτική τους) έκλεισαν αυτή την σελιδα ακόμη και του facebook https://www.facebook.com/TerraNovaIncognita/ και κανει ανακατεύθυνση στην factchecker.gr, και τους μάζεψαν όλους στα EllinikaHoaxes. Ο βασιλιάς Κωνσταντίνος στο Διάγγελμά του το έτος 1966 και μιλάει ο ίδιος για «κομμουνιστικά μιάσματα». Έλεγε επίσης: Η διαστρέβλωσης της αληθείας εγένετο επίσης συστηματικώς και από τους οργανωμένους εσωτερικούς εχθρούς του Έθνους. Σαν μην εχει περάσει μια μέρα όλες οι έγκυρες πήγες τους το ίδιο κάνουν, και αν ρωτήσεις τους φερόμενους ειδικούς Γιατρούς με τα πτυχία γιατί τους είχαν μαζέψει στα ξερονήσια δεν ξέρουν να απαντήσουν η θα λενε τις γνώστες ηλιθιότητες περί ιδεολογικούς αντιπάλους, οι δεν φερόμενοι ψυχολόγοι δεν βλέπουν τίποτα το περίεργο στην συμπεριφορά τους που κάνουν σαν σχιζοφρενείς και που βάφτισαν ιδεολογία(!) οχι μονο όλοι εκεί ειναι αριστεροί αλλα βγάζουν σπυριά όταν βάζεις ιστορικές αλήθειες, μετά από 5 χρονιά ξύπνησαν κάποιοι, όταν λέγαμε τοτε είμαστε οι κακοί, , ενδεικτικά τι έχουν πει κατα καιρούς στα προφίλ τους δημοσιά ενώ δεν ειναι αριστεροί ενώ όσοι λένε για ναζι φασίστες ειναι αριστεροί κομμουνιστές τύπου ISIS ίδιας ρατσας ειναι εξάλλου πολλοι εξ αυτών, (εξαιρούνται οι ηλίθιοι που τους αναπαράγουν) εδώ έγινε Νεοδημοκράτης από αριστερός, ανάλογα πιο κόμμα τους προωθούν :

Ένας παλιός δήθεν ανεξάρτητος που εμφανιζόταν εκεί ως ερευνητής ενώ δεν υπάρχει πουθενά στην ιστορια εφευρέτης αριστερός πόσο δε ερευνητής που να λέει κάτι διαφορετικό από αυτά που λένε οι Οβριοί (screenshot του 2017) αποκαλεί φασιστοειδές τον makeleio και λοιπά κοπλιμέντα, ευτυχώς που οι "φασίστες" στην Ελλάδα ειναι σαν τον makeleio το stoxos και το pentostalgama που αναπαράγουν και ιστορικά ψέμματα τους συχνά πυκνά και σε πολλές περιπτώσεις λένε τα ίδια με αυτούς:

Αυτός πήρε μεταγραφή στα ellinikahoaxes από την Lifo και βάζει επίσης από την δικιά τους gazzeta, και μιλάει με πολύ "όμορφα λογία" για βουλευτές της Χ.Α ( χωρίς να σπουδάσεις ψυχολόγος γνωρίζεις ότι οι ύπουλοι κατηγορούν τους εχθρούς τους για αυτά που ειναι αυτοί), υπενθυμίζεται ότι όλοι αυτοί στα ellinikahoaxes ισχυρίζονται μόνιμος ότι δεν έχουν σχέση με κόμματα,ενώ δεν έχουν βγάλει κανένα αριστερό-κομμουνιστικο fake και fake history που ειναι γεμάτες όλες οι έγκυρες πήγες τους :

Προ ετών είχαν φτιάξει και λίστα με ανεξάρτητες και εθνικιστικές πήγες σημερα οι περισσότερες από αυτές έχουν κλείσει, αφού εκτός από το facebook έχουν βάλει χέρι και στην google γιαυτό όλες οι έγκυρες πήγες τους με τους άναρχο-κομμουνιστες ως "αρθρογράφους" ειναι στην πρώτη θέση και με εικόνες στην αναζήτηση .

Πήγες σε δικηγόρο σωρεία στοιχείων για την δράση τους από το 2016 κατα της σελιδας μας, ποιοι ειναι πίσω από τους δήθεν ερευνητές , τι είχαν κάνει ιστορικά που ελάχιστοι γνωρίζουν και τα έχουν σκεπάσει με τόνους ψεμμάτων,για το θανάσιμο φυλετικό μίσος των αληθινών δημιουργών των ellinikahoaxes κατα του γένους που ανήκω, και κατηγορούν τα θύματα τους που αποδεκάτισαν σε όλη την Ευρώπη ανεξάρτητου χωράς μεσώ κομμουνισμού για ρατσιστές , ακόμη και ντοκιμαντέρ που τα εξαφάνισαν απο το youtube, ποιους στα αλήθεια εννοούν με τις λέξεις φασίστες ναζι που ο κοιμισμένος όχλος νομίζει ότι εννοούν μονο "ακροδεξιά κόμματα" όπως τα λένε, και έπεσε από τα σύννεφα όταν διαπίστωσε ότι του έχουν μάθει απο τα σχολεία ακόμα ειναι ένα ψέμα, που να του έλεγες και τις αλλες προεκτάσεις που έχει το θέμα και την αληθινή φύση τους, το αν κατέληξε σε ψυχιατρείο ειναι άγνωστο, καθώς δεν δέχτηκε να αναλάβει μήνυση κατα των ellinikahoaxes και αποζημίωση μετά από όλα αυτά φοβούμενος ότι είτε θα τον δολοφονήσουν είτε θα στείλουν τα τάγματα εφόδου τους γνωστούς antifa και θα του καταστρέψουν την ζωή (που επίσης θα τους βρείτε εκεί να σχολιάζουν και να αλληλοϋποστηρίζονται δήθεν ως άσχετοι γιαυτό έχουν 500 Like σε κάθε τι που βάζουν ενώ αλλες επίσης δίκες με τριπλάσιους Fun με το ζόρι φτάνουν τα 50 like ) .

Μια άλλη αγωγή που έκαναν άλλοι στο κάτωθεν βιντεο και φυσικά δεν έγινε τίποτα στην δήθεν ανεξάρτητη δικαιοσύνη τους μέλος σωμάτων ασφάλειας? η πράκτορες ?

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications