Γαλλία: Μέλος ΜΚΟ δολοφονήθηκε από 20χρονο Αφγανό που φιλοξενούσε σπίτι του - Τον ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου

Μέλος ΜΚΟ υπέρ της παράνομης μετανάστευσης, στη Γαλλία βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του αφού δολοφονήθηκε από 20χρονο Αφγανό παράνομο μετανάστη τον οποίο φιλοξενούσε.

Ο 63χρονος Jean Dussine ήταν επικεφαλής μιας ομάδας που ονομάζεται Itinérance που βοηθά τους παράνομους μετανάστες. Ο «ακτιβιστής» επέτρεπε επίσης προσωπικά σε μερικούς από τους μετανάστες να μείνουν στο σπίτι του.

Σύμφωνα με το Ouest France, ο Dussine βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του έχοντας πέσει θύμα ξυλοδαρμού με σιδερένια ράβδο καθώς κοιμόταν.

Ο Dussine «κοιμόταν όταν [ο φερόμενος επιτιθέμενος], ένας Αφγανός μετανάστης μόλις 20 ετών, του επιτέθηκε με μια σιδερένια ράβδο. Δεν μπορούσε να αντιδράσει», αναφέρει το Valeurs Actuelles.

Ο μετανάστης, που δεν μπορεί να μιλήσει γαλλικά, συνελήφθη από την αστυνομία. Οι αρχές προσπαθούν ακόμη να καθορίσουν ένα κίνητρο για τη δολοφονία.

«Δυστυχώς, μια παρόμοια ιστορία έλαβε χώρα πέρυσι όπου ένας πολλά υποσχόμενος φοιτητής Ιατρικής και ακτιβιστής υπέρ των μεταναστών, επίσης από τη Νορμανδία, μαχαιρώθηκε από έναν μετανάστη που φέρεται να φιλοξενούσε», αναφέρει το National File.

Το 2016, αποκαλύφθηκε ότι ακτιβιστές των ανοιχτών συνόρων κοιμόνταν με πρόσφυγες, μερικοί από αυτούς παιδιά, στο στρατόπεδο μεταναστών του Καλαί.

Μετά τον βιασμό του από έναν Σομαλό μετανάστη το 2016, ο Νορβηγός ακτιβιστής προσφύγων Karsten Nordal Hauken είπε ότι ένιωσε «ενοχή και ευθύνη» ότι ο μετανάστης απελάθηκε για το έγκλημά του.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications