Συγκλονισμένη η Σουηδία από το φρικιαστικό έγκλημα αλλα δεν υπάρχει σε καμιά «έγκυρη πηγή» στην Ελλαδα!

Fake news θα ειναι γιαυτό δεν υπάρχει σε έγκυρες πήγες!... Αλήθεια πόσο ηλίθιος μπορεί να ειναι κάποιος που επι σειρά ετών διαβάζει έγκυρες πήγες αυτών που δίνουν εντολές σε facebook google να εξαφανίζουν ανεξάρτητες πήγες και περιμένει σωτηρία από αυτούς?

Ακόμη ένα έγκλημα από αλλοδαπό στη Σουηδία. "Μετανάστης-πρόσφυγας", έκοψε το κεφάλι της 17 ετών φίλης του και στη συνέχεια κομμάτιασε το σώμα της...Η 17 ετών Βίλμα Άντερσον επί 6 μήνες αναζητούνταν από την σουηδική αστυνομία. Αλλά τελικά έφτασε η πικρή είδηση για την κοπέλα. Το κεφάλι της Άντερσον βρέθηκε στον πρώην φίλο της. Βλέπε εδώ ...

Σε μια χώρα που μέσος δείκτης νοημοσύνης ειναι κάτω από το όριο του φυσιολογικού είτε λόγο ρατσας, είτε τεχνητά δεν καταλαβαίνουν τίποτα, και φαίνεται έντονα και από τι ιστοσελίδες ειναι στην πρώτη θέση στην Ελλάδα οι οποίες οι περισσότερες ανήκουν σε ελληνόφωνους συγκεκριμένης ράτσας, που κατα ένα περίεργο λόγο αυτη η ράτσα ειναι άγνωστη στην μάζα ενώ σε αυτήν ανήκουν πολλές έγκυρες πήγες και ειναι πίσω από τους λεγόμενους κομμουνιστές.

Σε μια έγκυρη πηγή τους μάλιστα με 700 like γεμάτη ψέμματα και ειδικά ψεύτικης ιστορίας, έβαλαν για την γενοκτονία των Ποντίων,ώστε να μαζέψουν ακόμη περισσότερους αφελείς, που νομίζουν ότι διαβαζουν "ανεξάρτητη" και "πατριωτική σελίδα" που τους λέει την αλήθεια, ενώ οι ίδιοι που ανήκει αυτή η έγκυρη πηγή δίνουν εντολες στο facebook οχι μονο για μηδαμινή απήχηση αλλα και μην ανεβαίνουν τα like όσα χρονιά και υπάρχει! η δε συγκεκριμένη έγκυρη πηγή είτε έχει δωρεάν διαφήμιση από το facebook είτε την πληρώνουν όλοι μεσώ της ΔΕΗ καθώς από ότι φαίνεται ειναι παρακλάδι της ΕΡΤ άσχετα που επίσημο μέλος εμφανίζεται ένας συμμορίτης που ηταν στο Mega Channel .

Τουλάχιστον φιλοτιμήθηκαν και δεν έβαλαν ότι την Γενοκτονία την προκάλεσαν οι κακοί Γερμανοί (ως συνήθως) αυτή την φορά αλλα οι Τούρκοι , τι να το κανεις όμως? όταν εκατομμύρια Νεοέλληνες επι χρονιά έχουν κάνει δεδομένα τα ψέμματα τους και τα σχολιάζουν παντού και παρασύρουν τους πάντες στην ηλιθιότητα τους? αν μπεις εκεί βλεπεις σχόλια από εντελώς ηλίθιους να γράφουν ότι οι Γερμανοί πλήρωναν τους Τούρκους να σφάζουν Έλληνες πόντιους! φυσικά κανένας δεν λέει ότι ο Στάλιν και η Βρετανία προμήθευε όπλα τον Κεμάλ! αμόρφωτοι ηλίθιοι με πτυχία που το μονο που ξέρουν ειναι να γράφουν!

Μια άλλη παραλλαγή ειναι ότι οι Γερμανοί άρπαξαν τα σπίτια και τις περιούσιες των Ελλήνων του πόντου! βάζοντας μάλιστα και ως απόδειξη φωτογραφία με έναν δήθεν Γερμανό παρέα με τον Κεμάλ, ο δήθεν Γερμανός αυτός μονο Γερμανός δεν ηταν αλλα συμμορίτης της γνωστής ράτσας ίδιας με τον Κεμάλ και έδωσε την πισώπλατη μάχαιρα στην Γερμανία ενώ κέρδισε στο πεδίο της μάχης έχασε το πολεμο, που το εκαναν μύθο βέβαιος βέβαιος, όλες αυτές οι προπαγάνδες και τα ιστορικά ψέμματα αρχίζουν πάντα από ελληνόφωνους πους τους ξέρετε ως κομμουνιστές αριστερούς κτλ και από έγκυρες πήγες τους , και στην συνεχεία από κάτι ουγκανους Νεοέλληνες που αναπαράγουν τους πρώτους χωρίς ίχνος λογικής και παριστάνουν τους πατριώτες και τους απόγονους των αρχαιων...

Στην επίσης έγκυρη πηγή τους wikipedia.org γράφουν: Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου αναφέρεται ευρέως στις σφαγές και τους εκτοπισμούς εναντίον Ελληνικών πληθυσμών στην περιοχή του Πόντου που πραγματοποιήθηκαν από το κίνημα των Νεότουρκων και των εθνικιστών του Κεμάλ κατά την περίοδο 1914-1923. FAKE: εθνικιστών του Κεμάλ, κομμουνιστές ηταν και οχι εθνικιστές! τα ίδια έλεγαν με τους αλβανούς που έκαιγαν ελληνικές σημαίες προ ετών που τελικα ηταν Αλβανοί κομμουνιστές! αλλα δεν θα σταθούμε σε αυτό.

Η Γενοκτονία των Ελλήνων: 1914-1923 Α΄ Παγκόσμιος Πόλεμος = 1914 - 1918 Συνθήκη των Βερσαλλιών (1919) η Γερμανία έχασε μέχρι και εδάφη ενώ κέρδισε τον πόλεμο(!) και ακολούθησε η Δημοκρατία της Βαϊμάρης = 1919 -1933, πάμε πάλι από την αρχή: η Γενοκτονία των Ελλήνων : 1914-1923, εν μέσου Α΄ Παγκόσμιου Πόλεμου και να ήθελαν οι κακοί Γερμανοί να αρπάξουν τα σπίτι των Ελλήνων ηταν αδύνατο,και ενώ οι Γερμανοί οχι μονο δεν είχαν καμιά εξουσία πλέον στην Γερμανία αλλα πλήρωναν φόρους για έναν πόλεμο δεν αρχισαν αυτοί, μεσώ της Δημοκρατία της Βαϊμάρης των αριστερών κομμουνιστών, τι λένε διάφοροι ελληνόφωνοι? ότι οι Γερμανοί πλήρωναν τον Κέμαλ να σφάζει Έλληνες της μικράς Ασίας, οι Γερμανοί έτσι αόριστα πλήρωναν τον εχθρό τους να σφάζει Έλληνες της μικράς Ασίας , και οχι οι αριστερό-κομμουνιστές της Γερμανίας που ειχαν την εξουσία εκείνη την περίοδο.

Ευτυχώς που το 2017 διαπιστωθεί ότι πολλοί νεοέλληνες οχι μονο κάνουν δεδομένα πράγματα που δεν έχουν καν στοιχειώδες λογική μέσα από δεκάδες έγκυρες πήγες ελληνόφωνων, αλλα έχουν παρασύρουν και τους υπόλοιπους στην ηλιθιότητα τους, μια παλιά ιστοσελίδα που έλεγε ιστορικές αλήθειες και τι εκαναν στην στην Ελλαδα οι λεγόμενοι κομμουνιστές ελάχιστοι την ξέρουν, οχι μονο γιατί κάνουν πολεμο σε όσους λένε αλήθειες αλλα και γιατί έχουν κάνει μεγαλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού να λειτουργεί όπως τα αιγοπρόβατα και τα έχουν μαζέψει σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους, μια άλλη ίδιας χρονολογίας κομμουνιστών που παριστάνουν τους πατριώτες ειναι ακόμη στην πρώτη θέση επι 10 χρονιά, όποτε με το λέει ένας τα αυτονόητα μονο κακός θα γίνει, δεν έχει νόημα καν ειναι ήδη ξοφλημένοι οι περισσότεροι που διαβαζουν "άγκυρες πήγες", και όλα αυτά δεν αφορούν μονο το internet και την ιστορια...

Άντε τώρα να εξηγήσεις σε όλους αυτούς που διαβαζουν έγκυρες πήγες τους επι χρονιά, ότι οι λεγόμενοι αριστεροί-κομμουνιστές πάνε την κοινωνία στο πάτο και χωρίς να ηταν αριστεροί-κομμουνιστές, έτσι λειτουργούν παντού, και δεν ειναι δήθεν ιδεολογία όπως νομίζουν, αλλα κάτι χειρότερο,αλλα ευτυχώς που όλα ειναι θεωρίες συνωμοσίας, και γιαυτό ο κόσμος γίνεται καλύτερος και οχι χειρότερος χρόνο με το χρόνο .

Παράδειγμα: Μια που παριστάνει την πατριώτισσα με 4500 φίλους στο facebook καθώς ειναι όμορφη, παρασύρθηκε από έναν συμμορίτη ελληνόφωνο να βαλει ως σύμβουλος για να κάνει διαφήμιση στο μαρξιστικό κόμμα του στο faceboook, αφού η σημιτική φάτσα του δεν θα είχε πέραση, και μόλις έγιναν οι εκλογές την σούταραν και έβαλε άλλη απο το σινάφι τους στην θέση της... Το πως έγινε αυτο δεν ξεκαθάρισε αλλα έλεγε τι περιμένεις από άντρες που δεν φοράνε παντελόνια?

Έχει και συνεχεία: H συγκεκριμένη ειναι χωρισμένη με παιδιά, και σε όλη την ζωή της πάντα έπεφτε θύμα ελληνόφωνων, και στο τέλος έλεγε ότι δεν ξανα έφτιαξε την ζωή της γιατί οσες φόρες και να προσπάθησε την πλησίαζαν ψεύτες και υποκριτές και την εκμεταλλεύτηκαν. Πήγε 50 χρόνων και ακόμη δεν ξύπνησε, την εκμεταλλεύτηκαν ακόμη και για να βγει το κόμμα τους στην τοπική κοινωνία, στο δε προφίλ της επικρατεί ίδια κατάσταση, εκτός απο εθνικά βάζει και από σελίδες ομοίων με αυτών που της κατέστρεψαν την ζωή και σε προσωπικό επίπεδο! , σε αλλες περιπτώσεις μετατρέπουν γυναίκες σε π@ρνες...

Δεύτερο παράδειγμα: Ελληνόφωνοι αριστεροί σε μια πόλη της επαρχίας κατέστρεψαν την ζωή γυναικάς γιατί την είχαν μανία επειδή υποστήριζε Χ.Α και στο τέλος κατέληξε να παίρνει ψυχοφάρμακα.

Τρίτο παράδειγμα - Ελληνόφωνος κομμουνιστής πριν μάθεις τι εστί κομμουνιστές, το περιστατικό ηταν το 2013 : σε μια δουλειά εκτός ότι ηταν πιο αργός και απο την καθυστέρηση, και μια δουλειά μιας ώρας την έκανε 5 ώρες, μόνιμος προσπαθούσε να εξαπατήσει τους πάντες και συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα, και στο τέλος έκανε και καταγγελία ότι δεν τον πλήρωνε ο εργοδότης(!) μεταξύ άλλων προσπαθούσε να βγάλει τρελούς 10 άτομα που του έδειχναν 4-5 αεροπλάνα που έκαναν αεροψεκασμους σε μεγάλο ύψος και να πετούν το ένα διπλά στο άλλο και να κάνουν κύκλους, που σημαίνει ότι δεν ηταν συνηθισμένα αεροπλάνα που ακολουθούν συγκεκριμένη πορεία εκεί άκουσες και πρώτη φορά να λέει το γνωστό "θεωρίες συνωμοσίας", και να χλευάζει ένα είδος ψυχολογικού πολέμου ώστε να πιστέψουν αυτόν και οχι αυτό που έβλεπαν με τα μάτια τους .

Το 2014 έκπληκτος ανακάλυψες ότι ίδια άτομα με αυτόν που ηταν ο ορισμός του κακού επι της Γης, ειναι σε δεκάδες έγκυρες πήγες τους και έχουν ακριβώς το ίδιο ύφος υποκρισίας και ακριβώς με τον ίδιο τρόπο χλευάζουν τα πάντα ως θεωρίες συνωμοσίας σε πληθώρα θεμάτων όποτε δεν βάζουν άπλα ειδήσεις, εκτός ότι ειναι γεμάτες ψέμματα, με τον λόγο και μονο με καθοπρεπισμους και ευγένειες εξαπατούν με μεγάλη ευκολία τους πάντες και παρουσιάζουν το παράλογο ως λογικό, και το λογικό ως παράλογο.

Από το 2015 έως σήμερα οχι μονο έφεραν την παρακμή παντού στην κοινωνία, οχι μονο εξαφάνισαν δεκάδες ανεξάρτητες πήγες, αλλα έκαναν και την πλειοψηφία να μην καταλαβαίνει τίποτα πλέον και τους πατάει και Like, , το άνωθεν παράδειγμα με τους κακούς Γερμανούς που άρπαξαν τα σπίτια Ελλήνων ενώ τα άρπαξαν οι όμοιοι τους ανεξάρτητου χωράς, ειναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά σε αλλα τερατώδες ψέμματα τους που έχουν γίνει δεδομένα από τον όχλο, η ειρωνεία: Οι ίδια μιλάνε για fake news που όλες οι έγκυρες πήγες τους ειναι γεμάτες ψέμματα, και δίνουν και εντολες σε facebook ώστε να εξαφανιστούν και όσες σελίδες άντεξαν αυτά τα 5 χρονιά..

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications