Που πάνε τα εξαφανισμένα Παιδιά και στην Ελλάδα?

Τα τελευταία post στην σελίδα ελληνόφωνων αυτόματα δείχνουν ποιοι βρίσκονται πίσω και από τις εξαφανίσεις παιδιών, αυτοί για να ασχολούνται και με αυτό το θέμα έχουν λερωμένη την φιδοφωλιά τους,(γνωστο εξάλλου από αυτά που κάνουν στο Βατικανό ) πάλι καλα που μεγάλη μερίδα του ελληνόφωνου πληθυσμού δεν καταλαβαίνει τίποτα η ασχολείται με ηλιθιότητες και στο ίντερνετ μέσα από δεκάδες έγκυρες πήγες τους .

Και όσο πέφτει το επίπεδο τους τοσο πιο πολύ θα δρουν ανενόχλητοι, βάζοντας και σε θέσεις κλειδιά παντού χρήσιμους ηλίθιους και αδίσταχτους ταυτόχρονα,(αυτούς με το καθαρό ελληνικό DNA) που δόξα τον Γιαχβέ (που ειναι δημιουργία του όλοι αυτοί) δεν υπάρχει έλλειψη από αυτούς, αφού ως ύπουλοι και μοχθηροί που ειναι, εξαπατούν με ευκολία γυναίκες για να βάλουν το αυγό του φιδιού και αναπαράγονται το είδος τους που ο όχλος νομίζει ότι ειναι δήθεν ιδεολογία (!), και τους κάνουν μασόνους να τους υπηρετούν για να πάνε στο παράδεισο με 50 παρθένες(!), αυτό που βλεπεις τα πάντα μεσώ ίντερνετ αλλα οι περισσότεροι δεν βλέπουν τίποτα ειναι πολύ περίεργο, πόσο δε που διαβαζουν δεκάδες έγκυρες πήγες τους που τους κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα τους και τους πατάνε και Like .

Το αποτέλεσμα είναι ένας πληθυσμός με μέσο όρο δείκτη νοημοσύνης 90, πολύ ανόητος να κατανοήσει, αλλά αρκετά ευφυής για να λειτουργήσει, μονοί τους τα έλεγαν πριν 20 χρονιά, έχει γίνει πραγματικότητα ήδη ..

Επίσης τα τελευταία στοιχειά περί εξαφανίσεων ειναι του 2018, σταμάτησαν οι εξαφανίσεις η πλέον δεν βγάζουν στοιχειά για ευνόητους λογούς? και αν ειναι και αληθινά και αυτά και δεν ειναι πολύ μεγαλύτερος ο αριθμός :

To 2018 εξαφανίστηκαν στην Ελλάδα 299 παιδιά, σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, εκ των οποίων 123 αγόρια, από τα οποία ανευρέθηκαν τα 96 και αναζητούνται 27. Την ίδια χρονιά, εξαφανίστηκαν 176 κορίτσια, βρέθηκαν τα 161 και αναζητούνται 15. Μέχρι τις 11 Μαΐου του 2019 (πρώτο 4μηνο του 2019), εξαφανίστηκαν 45 αγόρια και 71 κορίτσια. Εντοπίστηκαν 39 αγόρια και αναζητούνται 6, ενώ αντίστοιχα, βρέθηκαν 58 κορίτσια και αναζητούνται 13.

Οι περισσότερες εξαφανίσεις έχουν καταγραφεί την Αττική σε σχέση με την υπόλοιπη Ελλάδα. Η καταγωγή της πλειοψηφίας των εξαφανισθέντων είναι ελληνική, ενώ ακολουθούν η αλβανική και η πακιστανική. Το μεγαλύτερο ποσοστό εξαφανίσεων απαντάται στις ηλικίες 13-18 ετών.

Σύμφωνα με τα διεθνή στοιχεία, το 2018 πραγματοποιήθηκαν 424.066 καταγγελίες για εξαφανισμένα παιδιά στις ΗΠΑ, 91.655 κλήσεις για εξαφανισμένα παιδιά σε 26 Ευρωπαϊκές Γραμμές Βοήθειας, ενώ 33.467 παιδιά εξαφανίστηκαν στην Ισπανία. Ετησίως, εξαφανίζονται 25.000 παιδιά και νέοι στην Αυστραλία, περισσότερα από 80.000 παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο και περίπου 40.000 παιδιά στη Βραζιλία.

Επίσης σε μια προσπάθεια να καλύψουν το μέγεθος των εξαφανίσεων λένε ότι: Τα στοιχεία δεν αντιστοιχούν απόλυτα στην πραγματικότητα, γιατί συχνά, οι γονείς ή κηδεμόνες βρίσκουν τα παιδιά, αλλά δεν επιστρέφουν να το δηλώσουν στην Αστυνομία.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications