Έλληνας ηθοποιός λέει ότι ο κορονοϊός είναι συνωμοσία στην εκπομπή «Πρωινό»

Έλληνας ηθοποιός δήλωσε ότι συνωμοσία κρύβεται πίσω από τον κορονοϊό και προκάλεσε αντιδράσεις στην τηλεοπτική εκπομπή «Πρωινό».Φωτιές άναψε στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ο ηθοποιός Γιώργος Βάλαρης ισχυριζόμενος ότι μια θεωρία συνωμοσίας κρύβεται πίσω από τον κορονοϊό.

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο» δήλωσε ο Γιώργος Βάλαρης και διεμήνυσε ότι θα ξεκινήσει καμπάνια για να φέρει τον κόσμο πίσω στο θέατρο.

«Θα κάνουμε μια καμπάνια με τον Γρηγόρη Βαλτινό για να ξαναφέρουμε τον κόσμο στο θέατρο. Πώς ήταν αυτή η τρομοκρατική καμπάνια του “Μένουμε Σπίτι”; Είμαι από τους ανθρώπους που αισθάνομαι ότι υπάρχει θεωρία συνωμοσίας. Δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικά τα πράγματα. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ στημένο, θα το δούμε αργότερα, μετά από πολλούς μήνες. Ξαφνικά, λόγω τουρισμού τα κρούσματα είναι πολύ λίγα» ανέφερε ο Γιώργος Βάλαρης.

Τα όσα είπε ο Έλληνας ηθοποιός προκάλεσαν ένταση και πολλές συζητήσεις στην τηλεοπτική εκπομπή.Ιδιαίτερα αυστηρή εμφανίστηκε η Αφροδίτη Γραμμέλη η οποία έκανε λόγο για «ανευθυνότητα».

«Εμένα με ενόχλησε πάρα πολύ αυτό που άκουσα και θεωρώ ότι είναι και ανεύθυνο. Δεν μπορεί ένας άνθρωπος να βγαίνει και να λέει δημόσια, μετά από όλο αυτό που έχουμε περάσει στην Ελλάδα και που συνεχίζεται σε όλο τον κόσμο να λέει 1) ότι η καμπάνια ήταν τρομοκρατική και 2) ότι όλο αυτό είναι μια συνωμοσία, στημένο και θα φανεί» ανέφερε.Και πρόσθεσε:

«Αν έχει στοιχεία ότι το θέμα του κορονοϊού είναι μια συνωμοσία σκοτεινών δυνάμεων, επειδή αυτά τα πράγματα απευθύνονται σε λαό και έχουν να κάνουν με ζωή και θάνατο, να βγει να δώσει τα στοιχεία που έχει στα χέρια του ότι ο κορονοϊός είναι μια συνωμοσία και όχι ένας θανατηφόρος ιός και να μας το εξηγήσει για να καταλάβουμε κι εμείς που μείναμε δύο μήνες μες στο σπίτι. Κάποιοι έχασαν τις δουλειές τους, κάποιοι έχασαν τους ανθρώπους τους, κάποιοι νοσηλεύονται ακόμη σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, κάποιοι ακόμα μετράνε νεκρούς, κάποιοι καταστράφηκαν οικονομικά. Με τι γνώσεις βγαίνει και λέει ότι αυτό το πράγμα ότι είναι συνωμοσία και μας τρομοκράτησαν και μας έβαλαν τσιπ στον σβέρκο; Θυμώνω πολύ με αυτά, το θεωρώ πολύ ανεύθυνο».

Post A Comment:

1 comment

Ανώνυμοςείπε...

Πολύ γέλιο ρε παιδιά. Μπράβο στο παλικάρι που έχει αρχ.... και λέει δημόσια την αλήθεια και τα χαζοχαρούμενα παπαγαλάκια (τι να κάνουν κι αυτά τα βλαμμένα,μεροκάματο είναι αυτό ) χτυπιούνται και οδείρονται. Με τι μάτι πλέον να δεις αυτά τα καημένα απόβλητα. Παρτάλια.

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications