Μια και μοναδική περίπτωση: ένα UFO συνετρίβη με ένα απαχθέν άτομο επί του σκάφους

Οι εξωγήινοι απήγαγαν μια κάτοικο του Λος Άντζελες από το σπίτι της και την πήραν σε ένα τεράστιο μητρικό σκάφος, όπου της άλλαξαν ρούχα και της έκαναν διάφορα πειράματα. Όταν αποφάσισαν να την φέρουν πίσω στο σπίτι της, κάτι συνέβη και το σκάφος συνετρίβη κοντά σε στρατιωτική βάση ...

Υπάρχουν πολλά περιστατικά με UFO που έχουν πέσει σε όλο το κόσμο, και ανάμεσα στα συντρίμμια έχουν βρει παράξενα σώματα νεκρών και μερικές φορές ζωντανά μέλη του πληρώματος. Υπάρχει επίσης ένας τεράστιος αριθμός ιστοριών σχετικά με το πώς οι εξωγήινο απήγαγαν ανθρώπους και έκαναν περίεργα και οδυνηρά ιατρικά πειράματα.

Θα μπορούσε μήπως ένα εξωγήινο σκάφος να πέσει τη στιγμή που το απαχθέν άτομο βρίσκεται μέσα σε αυτο;
Αν και αυτό συμβαίνει πολύ πιο σπάνια από τα "συνηθισμένα" ατυχήματα με τα UFO. Στην ιστορία της ουφολογίας, είναι γνωστή μόνο μία τέτοια περίπτωση.

Ήταν ένα καλοκαιρινό βράδυ του 1971 όταν η κάτοικος της Καλιφόρνιας Debbie Clayton ετοιμαζόταν να πέσει για ύπνο. Το σπίτι της δεν απέχει πολύ από τη βάση Air Force Edwards, οπότε η Debbie είχε ήδη συνηθίσει τα στρατιωτικά αεροσκάφη να πετάνε τακτικά στον ουρανό πάνω από το σπίτι της και το θόρυβο τους.

Ωστόσο, ο τρομερός θόρυβος που άκουσε εκείνο το βράδυ ήταν τελείως διαφορετικός. Έμοιαζε με μια μεγάλη έκρηξη ή με μια δυνατή βροντή, και άκουσε τα σκυλιά γύρω από το σπίτι της να γαβγίζουν δυνατά.

Βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει και είδε στον ουρανό ένα ίχνος καπνού να καταλήγει σε κάτι που είχε πέσει στο έδαφος, σαν να είχε πάρει φωτιά. Η Debbie νόμιζε ότι έγινε κάποιο αεροπορικό δυστύχημα και δεν ήθελε να πάει κοντά, για να μην δει τα πτώματα των ανθρώπων. Αλλά κάτι παράξενο κίνησε την περιέργεια της εκεί και αποφάσισε να πάει να δει τι ήταν.

Όταν έφτασε στο σημείο, είδε ότι το γρασίδι είχε καεί σε μια μεγάλη έκταση, και στο κέντρο αυτής της καμένης γης βρισκόταν ένα μεγάλο αντικείμενο, σαν μανιτάρι όπως περιγράφει. Από θαμπό γκρι μέταλλο, πάνω στο οποίο υπήρχαν πράσινες κουκκίδες να αναβοσβήνουν .

Της έκανε μεγάλη εντύπωση το γεγονός ότι το αντικείμενο φαινόταν να είναι ένα ενιαίο κομμάτι από μέταλλο χωρίς συγκολλήσεις, χωρίς ραφές όπως στα αεροπλάνα, χωρίς παράθυρα και πόρτες. Ωστόσο, αυτό το μεταλλικό αντικείμενο ήταν τσαλακωμένο και σκισμένο σε ορισμένα μέρη, προφανώς από το ισχυρό χτύπημα στο έδαφος.

Στη συνέχεια, είδε ανθρωποειδές να βρίσκονταν πάνω σε αυτήν την καμένη γη δίπλα σε αυτό το αντικείμενο, με γκριζωπό δέρμα και μικρό ανάστημα. Και μεταξύ αυτών, η Debbie είδε ξαφνικά το σώμα ενός ανθρώπου. Ήταν μια γυναίκα ντυμένη με ροζ στολή.

Η γυναίκα ήταν ζωντανή και εντελώς αποσβολωμένη, κοιτούσε γύρω της χωρίς να μιλάει . Η Debbie ήθελε να τρέξει να την βοηθήσει, αλλά δεν πρόλαβε. Ξαφνικά ακούστηκε ήχος στρατιωτικών ελικοπτέρων που πετούσαν πάνω από το σημείο της συντριβής.

Την ίδια στιγμή, στρατιώτες εμφανίστηκαν από όλες τις πλευρές στο σημείο του ατυχήματος, και η Debbie (και κάποιοι άλλοι που είχαν πάει στο σημείο του ατυχήματος) , πήραν την εντολή να εγκαταλείψουν το σημείο γιατί αλλιώς θα αντιμετώπιζαν δυσάρεστες συνέπειες.

Η Debbie πρόλαβε να δει πώς ο στρατός κάλυψε το αντικείμενο και πώς αρκετοί άνθρωποι είχαν μαζευτεί γύρω από τα σώματα των ανθρωποειδών. Τι έγινε με την γυναίκα δεν πρόλαβε να δει.

Το επόμενο πρωί, η Debbie περίμενε με ανυπομονησία την τοπική εφημερίδα της περιοχής, ελπίζοντας να βρει κάποια αναφορά για το περιστατικό, αλλά δεν υπήρχε τίποτα. Κανένα άρθρο δεν εμφανίστηκε τις επόμενες ημέρες ούτε στις πλησιέστερες περιοχές για το τι συνέβη εκείνο το βράδυ.

Η Debbie εξέτασε προσεκτικά όλες τις τοπικές ειδήσεις και στην τηλεόραση, αλλά δεν αναφέρθηκε τίποτα. Σύντομα, αρκετοί άνθρωποι που ηταν μάρτυρες στο συμβάν και είδαν το UFO, όπως και η Debbie, ζήτησαν από την ηγεσία της στρατιωτικής βάσης να τους πει γιατί κρύβουν αυτό το συμβάν. Σε απάντηση, τους είπαν ότι δεν συνέβη τίποτα ασυνήθιστο στην περιοχή, και αυτό που είδαν ήταν μόνο ένα ατύχημα μιας στρατιωτικής μεταφοράς, και σημειώθηκε μια μικρή έκρηξη.

Το θύμα της απαγωγής των εξωγήινων που είδε η Debbie βρέθηκε. Το όνομα της γυναίκας ήταν Lorraine Dvorak Cardini και θυμόταν πολύ λίγα για το πώς την απήγαγαν, αλλά θυμήθηκε τη στιγμή που ξύπνησε δίπλα στο πεσμένο σκάφος των εξωγήινων και δεν κατάλαβε τι συνέβαινε.

Η Lorraine ανέφερε ότι οι στρατιώτες την πήραν από το χωράφι, την έβαλαν σε στρατιωτικό φορτηγό και την πήγαν κάπου, όπου την ρώτησαν για το περιστατικό, όλο αυτό το διάστημα δεν ένιωθε καλά σαν να ηταν υπό την επήρεια ενός ναρκωτικού, η ομιλία της ήταν ασαφής και τα μάτια της πονούσαν στο έντονο φως.

Επιπλέον,ξανα μεταφέρθηκε κάπου στο Σαν Φρανσίσκο, το οποίο ήταν αρκετά μακριά από το σπίτι της. Εκεί, πλέον την άφησαν ελεύθερη,(προφανώς αφού σιγουρεύτηκαν ότι δεν θυμάται τίποτα), και επέστρεψε στο σπίτι της. Λίγο αργότερα, άρχισε να ψάχνει έναν ειδικό για να υποβληθεί σε ύπνωση. Αυτός ο ειδικός ήταν ο Albert Rosalez.

Κατά την διάρκεια της ύπνωσης άρχισε να λέει ότι μια νύχτα την απήγαγαν παράξενα πλάσματα από το σπίτι της. Με κάποιο τρόπο την πέρασαν μέσα από τους τοίχους του σπιτιού της μέσα στο σκάφος τους. Αυτό το σκάφος, με τη σειρά του πέταξε η μεταφέρθηκε σε ένα τεράστιο μητρικό σκάφος.

Εκεί, αυτά τα πλάσματα την έντυσαν με μια ροζ στολή. Η Lorraine περιγράφει τα πλάσματα ως κοντά και λεπτά στην εμφάνισή τους ήταν όλα χωρίς φύλο, και αυτά τα ανθρωποειδές είχαν έναν αφεντικό που φαινόταν πολύ πιο ανθρώπινος από ότι ήταν οι εξωγήινοι. Έμοιαζε με γυναίκα και από πολύ μακριά θα φαινόταν σαν μια συνηθισμένη γήινη γυναίκα, θυμήθηκε ότι τα είχε ξανά δει στην παιδική της ηλικία. Αυτά τα πλάσματα είχαν απαγάγει ξανα την Lorraine σε πολύ μικρή ηλικία

Τα ανθρωποειδές επικοινωνούσαν τηλεπαθητικά με το αφεντικό τους, και επίσης έκαναν κάτι στην Lorraine, αλλά δεν μπορούσε να θυμηθεί ακόμη και υπό ύπνωση. Μέτα ξανα μεταφέρθηκε και πάλι σε ένα μικρό σκάφος για να την επιστρέψει στο σπίτι της. Ήταν τότε που το UFO για κάποιο άγνωστο λόγο έπεσε κοντά στη στρατιωτική βάση της Πολεμικής Αεροπορίας Edwards.

"Θυμάμαι πώς βρέθηκα στο σημείο του ατυχήματος εντελώς αποπροσανατολισμένη,άλλα είδα πώς ο στρατός κλώτσησε τα σώματα των δύο νεκρών εξωγήινων και άκουσα μέσα στο κεφαλή μου μια φωνή που είπε ότι δεν μπορούσαν να έρθουν στο σημείο από το φόβο ότι θα τους ανακαλύψουν, και είδαν πως ο στρατός κακομεταχειριζόταν τα νεκρά σώματα των εξωγήινων ", δήλωσε η Lorraine.

Όλη αυτή η καταπληκτική ιστορία είναι γνωστή χάρη στον Albert Rosalez, ο οποίος την περιέγραψε λεπτομερώς στο βιβλίο του.
©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications