Το χειρότερο σενάριο για τον κόσμο

Το χειρότερο σενάριο στον κόσμο και ο ανοιχτός πόλεμος των δυνάμεων του κακού ενάντια στην ανθρωπότητα έχουν ξεκινήσει …

Οι σκοτεινές δυνάμεις κήρυξαν πόλεμο στην ανθρωπότητα. Στοχεύουν

Μείωση του πληθυσμού της γης κατά περίπου 2 δισεκατομμύρια ή 20-25% αυτή η μείωση δεν θα περιοριστεί γεωγραφικά αλλά θα κατανέμεται στις ηπείρους.

Αυτό που συμβαίνει τώρα με την εξάπλωση του ιού covid19 και την επιδημία δεν είναι το μόνο
Αυτός ο μεταλλαγμένος ιός δεν θα είναι ο τελευταίος και θα μετατραπεί αυτό το ιογενές σε γενικευμένο μοτίβο και έχει σχεδιαστεί πριν από 10 χρόνια κι από την έναρξη της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης το 2008.
Αυτός ο ιός δεν θα είναι το πραγματικό βιολογικό όπλο μάχης, αλλά ο πραγματικός ιός δολοφόνος θα εμφανιστεί μετά το εμβόλιο anti-covid19 κι αφότου εκατομμύρια άνθρωποι εμβολιαστούν οικειοθελώς.

Ο επόμενος θανατηφόρος ιός θα κατευθυνθεί πρώτα στην αφρικανική ήπειρο και μετά σε Λατινική Αμερική, την Κεντρική και Νότια Αμερική και την Ασία -περίπου 400 εκατομμύρια άνθρωποι- συμπεριλαμβανομένης της Κίνας, της Ινδίας και του Ειρηνικού. 20-30 εκατομμύρια από την ευρωπαϊκή ήπειρο και τη Βόρεια Αμερική και θα υπάρξουν χιλιάδες μόνο στον Καναδά και από εκείνους που οι Ηνωμένες Πολιτείες θέλουν να απαλλαγούν από τους χρόνιους και ηλικιωμένους ασθενείς (ηλικίας 65 ετών και άνω) εγκληματίες και περιθωριακοί είναι πολυάριθμοι στις Ηνωμένες Πολιτείες, σύμφωνα με δημοσιευμένα στατιστικά στοιχεία.

Οι χώρες-στόχοι θα είναι χώρες με αδύναμες και αναδυόμενες οικονομίες, ώστε να μην μπορούν πλέον να αντισταθούν και να επιβάλουν έναν νέο χάρτη αγορών .

Το επόμενο εμβόλιο θα έχει αντίκτυπο στην αναπαραγωγή ανδρών και γυναικών, έτσι ορισμένες χώρες όπως η Κίνα και η Ρωσία θα βασιστούν στην έρευνά τους για την παραγωγή εμβολίων και δεν θα περιμένουν το εμβόλιο από οποιοδήποτε άλλο εργαστήριο.
Το σχέδιο αυτό κατέστη σαφές στα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας, στις υπηρεσίες ασφαλείας και στις μεγάλες δυνάμεις
Η εξάλειψη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες και πολλά υποσχόμενες χώρες και η μείωση των παγκόσμιων αγορών σε λιγότερο από 50%, έτσι ώστε οι αγορές να περιορίζονται σε π.χ Amazon…5 έως 6 μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες που θα έχουν στα χέρια τους το παγκόσμιο εμπόριο

Ακόμη και στον τομέα της ιατρικής, η Ford και η Tesla θα ξεκινήσουν την κατασκευή βιομηχανικών
αναπνευστικών συσκευών και θα ανταγωνίζονται όχι από ανθρωπιστικό κίνητρο αλλά για καθαρά οικονομικούς και οικονομικούς λόγους και σατανικό σχεδιασμό, και μιλάμε για εκατομμύρια από αυτές τις συσκευές που κατασκευάζονται.
Η αυτοδιάθεση ενός μεγάλου αριθμού ασθενών, εκείνων που θα επιβιώσουν και θα φύγουν με διαφορετικούς λόγους.
Με πληροφορίες από: dimpenews.com

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications