Το Πεντάγωνο δημοσίευσε βίντεο με UFO

Τρία σύντομα βίντεο που δείχνουν «Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα» έδωσε στη δημοσιότητα το αμερικανικό Πεντάγωνο. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το CBS, τα βίντεο δείχνουν μη αναγνωρισμένα ιπτάμενα αντικείμενα που κινούνται γρήγορα ενώ καταγράφονται από υπέρυθρες κάμερες.

Όπως έγινε γνωστό το Πολεμικό Ναυτικό αναγνώρισε την ακρίβεια των βίντεο τον Σεπτέμβριο του περασμένου έτους. Σύμφωνα με το CNN η εκπρόσωπος του Πενταγώνου, Σου Γκοφ ανέφερε ότι τα βίντεο δόθηκαν επίσημα στη δημοσιότητα «προκειμένου να μην υπάρξουν τυχόν παρανοήσεις από το κοινό σχετικά με το αν τα βίντεο που κυκλοφόρησαν ήταν πραγματικά».

Το 2017, ένας από τους πιλότους που είδε ένα από τα άγνωστα αντικείμενα το 2004 είπε στο CNN ότι το αντικείμενο κινήθηκε με τρόπους που δεν μπορούσε να εξηγήσει.

Pentagon formally releases 3 Navy videos showing "unidentified aerial phenomena" https://t.co/DNtaSBpV0q pic.twitter.com/m2l1D7a1jo
— CBS News (@CBSNews) 27 Απριλίου 2020

«Ήταν σαν μια μπάλα πινγκ πονγκ, που αναπηδούσε από έναν τοίχο», δήλωσε ο συνταξιούχος πιλότος του Ναυτικού των ΗΠΑ Ντέιβιντ Φράβερ.

300x300
700
“” «» tw-align-center https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg

 

 

εδώ https://img.youtube.com/vi//sddefault.jpg


nafainetai synexeia

Διαβάστε περισσότερα

 

©AETOS NEWS

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications