Ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων: Στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία & πρωτοδικεία

Ξεκίνησε η σταδιακή άρση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας καθώς στις 27 Απριλίου ανοίγουν υποθηκοφυλακεία & πρωτοδικεία όπως ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

Τα βασικά σημεία της ενημέρωσης του Στέλιου Πέτσα Το Πάσχα η ανταπόκριση της κοινωνίας στα δύσκολα μέτρα υπήρξε πρωτοφανής. Μένοντας στον ίδιο δρόμο σύντομα θα μεταβούμε σε μια νέα εποχή.

Επεξεργαζόμαστε σχέδιο μετάβασης στην κανονικότητα αλλά δεν είμαστε ακόμα εκεί. Η μετάβαση θα είναι σταδιακή, μακρόσυρτη. Το σχέδιο σταδιακής μετάβασης ξεκινάει από τη Δικαιοσύνη. Από τις 27 Απριλίου ανοίγουν τα υποθηκοφυλακεία και τα πρωτοδικεία για προσημειώσεις.

Είναι προφανές ότι η πανδημία προκαλεί βαθιά ύφεση που αναπόφευκτα θα πλήξει και τη χώρα μας. Την Πέμπτη τηλεδιάσκεψη EUCO. Οι ηγέτες καλούνται να δώσουν κοινές απαντήσεις στα κοινά προβλήματα που προκαλούνται από τον κορωνοϊό.

Ο πρωθυπουργός θα έχει σήμερα στις 3.45 τηλεδιάσκεψη με τον @eucopresident στο πλαίσιο της προετοιμασίας της συνόδου EUCO Επεκτείνεται η χορήγηση των 800.00 ευρώ. Θα υπάρξει ενημέρωση για το πως θα αρθούν τα μέτρα περιορισμού από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα απευθυνθεί στον ελληνικό λαό με διάγγελμα.

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications