Ο κορωνοϊός μεταφέρεται πιθανότατα και με τον αέρα, λέει ο «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας» μίλησαν οι “ειδικοί”

Όπως ξεκαθαρίζει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, κύρια πηγή μετάδοσης του κορωνοϊού είναι τα σταγονίδια που προέρχονται από τους φορείς - «Οι μάσκες θα πρέπει να περιορίζονται για τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας» τονίζει ο ΠΟΥ

Τη στιγμή που τα κρούσματα κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) υπογραμμίζει ότι η χρήση μάσκας θα πρέπει να επικεντρώνεται κυρίως στους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας.

Ο ΠΟΥ άνοιξε, ωστόσο, την πόρτα στην ευρύτερη χρήση αυτοσχέδιων μασκών ή άλλων προστατευτικών για το στόμα, ως μέσων για να περιοριστεί η εξάπλωση του φονικού ιού.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΟΥ δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι υπάρχει πιθανότητα να μεταφέρεται με τον αέρα η νόσος.
Ωστόσο, η κύρια πηγή μετάδοσης πιστεύεται ότι είναι οι άνθρωποι που παρουσιάζουν συμπτώματα, βήχουν ή φταρνίζονται και μολύνουν κατ’ αυτόν τον τρόπο επιφάνειες και άλλους ανθρώπους.

«Πρέπει να φυλάξουμε τις ιατρικές χειρουργικές μάσκες για τους εργαζόμενους της πρώτης γραμμής, όμως η ιδέα να χρησιμοποιούνται προστατευτικά για το στόμα για να αποφεύγεται το βήξιμο ή το φτάρνισμα… από μόνη της δεν είναι κακή ιδέα», τόνισε ο Δρ Μάικ Ράιαν, ο κορυφαίος ειδικός του ΠΟΥ.

Ο Ράιν ξεκαθάρισε πάντως ότι κάτι τέτοιο δεν ακυρώνει την ανάγκη για πλύσιμο των χεριών και για τήρηση των αποστάσεων.

Τα άνωθεν τα γράφουν στην έγκυρη πηγή protothema.gr που διαβάζουν ορδές νεοελλήνων που θέλουν να ονομάζονται και απόγονοι αρχαίων,όπως και αλλες τέτοιες παρόμοιες έγκυρες πήγες, γιαυτό τόσα χρονιά που έχουν ίντερνετ δεν έμαθαν τίποτα από αυτό...

Το 2014 άκουσες αυτό το «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας»,τι ειναι αυτο? οπού οργανισμός κάτι βρωμάει, πόσο δε το "Παγκόσμιος", επίσης στην "έγκυρη πηγή" τους έγραφαν ότι "ιδρύθηκε από χώρες που νίκησαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο",δηλαδή από μαρξιστές ύποπτο από μονο του ,σήμερα το έχουν σβήσει "ιδρύθηκε απο χώρες που νίκησαν στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο":

Τι σημαίνουν όλα αυτά? για τον όχλο που διαβάζει έγκυρες πήγες τους,προφανώς τίποτα! από το 2014 μέχρι σήμερα είδες την αληθινή ιστορία με βάση στοιχειώδους λογικής, και μακριά από τέτοιους είδους έγκυρες πήγες για τον όχλο, η αυτές που βγαίνουν πρώτη μούρη στην αναζήτηση, και έτσι βρέθηκε και εξήγηση στο ερώτημα γιατί έφτιαξαν «Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας» αμέσως μετά το πόλεμο. Και αυτοί σημερα εμφανίζονται ως φωστήρες της υγείας και οχι μονο(!) tragic!

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications