Εγκλεισμός Γερμανίδας δικηγόρου σε ψυχιατρική κλινική επειδή άσκησε κριτική για τη συνταγματικότητα των μέτρων!

Εγκλεισμός Γερμανίδας δικηγόρου σε ψυχιατρική κλινική επειδή άσκησε κριτική για τη συνταγματικότητα των περιοριστικών μέτρων λόγω Κορονοϊού !

Η δικηγόρος από τη Χαϊδελβέργη, Beate Bahner, που εργάζεται πάνω από 25 χρόνια με εξειδίκευση σε ιατρικά θέματα , έγινε γνωστή τις τελευταίες ημέρες με την έκκλησή της για διαδηλώσεις σε εθνικό επίπεδο για την κατάργηση των περιοριστικών μέτρων ενόψει της πανδημίας , θεωρώντας ότι είναι υπερβολικά.

Ως δικηγόρος, εξέφρασε την άποψή της ότι τα μέτρα αυτά θέτουν σε κίνδυνο το κράτος δικαίου, απαγορεύοντας τα θεμελιώδη και ανθρώπινα δικαιώματα και καταργώντας την ελεύθερη και δημοκρατική βασική τάξη της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας.

“Είμαι πραγματικά τρομοκρατημένη και δεν θέλω να κατηγορήσω κάποτε τον εαυτό μου ότι δεν ενέργησα ως δικηγόρος και ότι δεν υπερασπίστηκα το κράτος δικαίου με όλα τα μέσα που έχω στη διάθεσή μου!”, ανέφερε σε δήλωσή της.

Όταν το Σάββατο, η Bahner δημοσίευσε ένα κάλεσμα διαμαρτυρίας για το τέλος των περιοριστικών κανόνων της και δήλωσε ότι θα προσφύγει νομικά στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο. Στη συνέχεια, ο ιστότοπός της μπλοκαρίστηκε κατόπιν αιτήματος της αστυνομίας του Μάνχαϊμ προκειμένου να «διορθώσει την υπάρχουσα διασάλευση της δημόσιας ασφάλειας».

Την Κυριακή, η δικηγόρος οδηγήθηκε ακουσίως με απόφαση της αστυνομίας σε ψυχιατρική κλινική προκειμένου να εξεταστεί από γιατρό, όπως είπε ο Norbert Schätzle από τα κεντρικά γραφεία της αστυνομίας στο Mannheim.

“Για λόγους φροντίδας της γυναίκας, οι συνάδελφοι της αστυνομίας έκριναν απαραίτητη, την μεταφορά της στην ψυχιατρική. Η γυναίκα αντιστάθηκε κατα της αρχής και χρησιμοποίησε σωματική βία κατά της αστυνομίας”. Προφανώς, ο γιατρός την έκανε δεκτή τη νοσηλεία της στο νοσοκομείο “καθώς έδωσε μια πολύ συγκεχυμένη εντύπωση”, εξήγησε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Είμαι ο μεγαλύτερος εχθρός του κράτους αυτή τη στιγμή», είπε σε τηλεφωνική κλήση στην αδερφή της που έχει καταγραφεί . “Η αστυνομία με διώκει και με οδήγησε στην ψυχιατρική!”

Η αστυνομία και ο εισαγγελέας επεσήμαναν ότι αυτό το αστυνομικό μέτρο της παρουσίασής του στην ψυχιατρική δεν σχετίζεται με τις δραστηριότητές της ως δικηγόρου….dionios.

Ενημέρωση και σχετικό βίντεο https://www.youtube.com/watch?v=l8cYVPthUEQ για όσους ξέρουν γερμανικά :

Στις 13 Απριλίου, η Μπάχνερ κάλεσε την αδερφή της από την Κλινική Allgemeine Psychiatrie της Χαϊδελβέργης, περιγράφοντας τι συνέβη σε αυτήν.Αφού ισχυρίστηκε ότι ήταν «ύποπτα» ακολουθούμενη από ένα αυτοκίνητο, η Bahner λέει ότι ζήτησε από έναν άλλο οδηγό να καλέσει την αστυνομία με αποτέλεσμα να εμφανιστεί η αστυνομία, να της περάσει χειροπέδες και να την σπρώξει στο έδαφος «με τεράστια δύναμη».

Αφού οδηγήθηκε στην ψυχιατρική μονάδα, η Bahner λέει ότι αντιμετωπίστηκε σαν τρομοκράτης. Παρόλα αυτά οι γερμανικές Αρχές αρνούνται ότι κλείστηκε σε ψυχιατρική κλινική για λόγω της αντίθεσης της στα μέτρα αλλά για «άλλους λόγους».

Η εισαγγελία στη Χαϊδελβέργη σχετικά με την αναγκαστική τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική, σημειώνει ότι ούτε η τοποθέτηση σε ψυχιατρική κλινική ούτε οποιοδήποτε άλλο καταναγκαστικό μέτρο έχει διαταχθεί ως μέρος της διαδικασίας ποινικής έρευνας. «Σίγουρα δεν συνέβη», λέει ο Πρώτος Εισαγγελέας Thomas Bischoff.

Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι ο δικηγόρος δεν θα μπορούσε να εισαχθεί σε ψυχιατρική κλινική για οποιονδήποτε «άλλο λόγο». «Ζήτησα να μου επιτραπεί να καθίσω και μου έδειξε ένα παγκάκι. Τότε ζήτησα να αφαιρεθούν οι χειροπέδες, γιατί εγώ είχα ζητήσει προστασία από την αστυνομία », εξήγησε.

«Αντίθετα, με πέταξαν πάλι στο πάτωμα, με το κεφάλι μου στο πέτρινο πάτωμα από ύψος ενός μέτρου, κάτι στο οποίο κανείς δεν αντέδρασε. Στη συνέχεια, αναγκάστηκα να περάσω τη νύχτα ξαπλωμένη στο πάτωμα σε κάποια ψυχιατρική κλινική σαν του Γκουαντάναμο υψηλής ασφάλειας ... δεν υπήρχε τουαλέτα, ούτε νεροχύτης, αν και μου άφησαν νερό, και υπήρχε ένα κουδούνι που μπορούσα να χτυπήσω, αν και το αγνόησαν μετά την τρίτη φορά που το πίεσα».

Η δικηγόρος τελικά κατηγορήθηκε επίσημα για υποκίνηση παρανόμων πράξεων χθες, με τον πληρεξούσιό της να κρούει τον κώδωνα του κινδύνου κάνοντας λόγο για ένα από «τα πιο σκοτεινά κεφάλαια της γερμανικής ιστορίας». Μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα στο οποίο οδηγήθηκε για ανάκριση συγκεντρώθηκαν πολίτες προς υποστήριξή της, ενώ η ίδια όταν βγήκε από το αστυνομικό τμήμα ζήτησε... συγγνώμη από τις Αρχές.

Η Μπάχνερ έχει κερδίσει τρεις υποθέσεις στο Ομοσπονδιακό Συνταγματικό Δικαστήριο και έχει γράψει πέντε βιβλία για το γερμανικό ιατρικό δίκαιο.

Και επίσης το έβγαλαν και αυτό fake οι γνωστοί στα Ελληνικά Hoaxes όπως ηταν αναμενόμενο...(Δεν μπήκε καν στο facebook που ούτως η άλλος έχουν κάνει μείωση απήχησης )... Πως και δεν την έστειλαν αδιάβαστη με "τυχαίο" τροχαίο να ξεμπερδεύουν μια και καλή???

Post A Comment:

Εγγραφείτε στις ενημερώσεις Push Notifications